valborg

imorn blire ös,det kommer bli rå skojj. hoppas jag? dock att jag vill va på ett annat ställe MED,men aja. man tager vad man haver så att säga.

seg,lame men solig dag idag. jag,blomm,oskar,johanna,pata å jonas satt å sola i solen.höhö. sen gick jag hem,å då vart dagen ännu mer lame. fyfan!

mitt liv


UPDATE

dagen blev bättre när mamma kom hem från affärn,för vi ska GRILLA!! wihooo.
+ att jag ska färga håret,mera slingor. oh,jag hoppas det blir toppen!

tråk-fredag

vilken lame helg det visa sej att det här kommer bli. hej dåligt humör resten av helgen!?
till dej dsom skapa world of warcraft,i hope you die and burn in hell!

jag kommer bokstavligen ruttna denna helg! tvn å datan får va mina bästa vänner,och våra nya solstolar också kanske,med dom FETA dynorna,hm..

nej,nu ska jag ta en macka sen ska jag duscha. eller om jag duschar å sen tar en macka.
man vet aldrig med mej,jag är rätt finurlig av mej.what a handsome face!
- näej,det va inte han som fäes!
WÖÖÖÖÖÖWHÖHÖHWWWÖWÖWÖWÖWwH

du kan om du vill,du vill så du kan

dom som styr vår värld är inkompetenta,varför be om tillstånd, varför lyda, vänta?
varför slösa tid, vi har väl velat klart? uppenbart något måste hända snart
i en rasande fart har dom tärt på vårt klot,dom har gjort drömmar till aska och sot
å den som lyder idioten är själv idiot, fäster boja runt sin egen fot
så käfta emot och finn kraft i ditt inre,dårarnas drivhus gör människorna mindre
så rädda, blåsta, missledda, styrda, bevakade men aldrig sedda
påtvingat oss, inget verkligt vi. styrd av någon annan inte verklig fri
hög tid sluta vänta, gör gjort av det tänkta, tanken håller dörrarna stängda.

så många måsten,är dom verkligen dina?

jenny yojjo & sofie

för er kan jag offra allt jag har.

när alla vänner ser bort så finns jag här för dig,
du har en skyddande ängel brevid dig
dom stunder allt verkar svårt så luta dig mot mig
jag är här för att rädda dig


          


feeling like a clown

igår = top notch dag.
idag = seg å trött.

snart ska jag ut,orkar jag? ja,jag biter ihop. adjö

tjuvtittat.se

image58

...och 9 månader senare föddes världens första "gegräst"

supernaturalär det bara jag som minns dom? hit låten number one för mej när jag va mindre alltså.
vad hette programmet dom bildades i? popstars typ va? haha gud.

take your life with cocaine

måndag - ledig
tisdag - ledig
onsdag - ej ledig
torsdag - ledig
fredag - ledig

det är najs.är det bara jag som längtar grymt mycke till nästa helg? hm,i think so.


sleepless in norrtälje

jaha,klockan är 10 över tre,jag kan inte sova för jag har så jäkla ont i min nacke,jag tror jag börjar gråta snart. å till råga på allt så funkar inte msn,man kan inte logga in,å det finns inget på tv heller. skönt att jag är ledig imorn bah,det är väl det enda positiva. eller,jag ska kankse åka till fis-johan i morn också,men det är inte säkert för han är typ sjuk,hm. jag får hålla tummarna.
 
idag har jag mest sovit,suttit vid datan,kollat på tv. slappat helt enkelt. va helt slut efter helgen,höhö.


ja så vad gör jag en natt som denna? jag sitter å kollar på björn gustavsson klipp på youtube
jag skojar inte när jag säger att han är världens roligaste. sitter här å nästan kväver mina skratt för att inte väcka dom som sover ;> dom lyckliga jävlarna med andra ord.


haha x tusen

tröttmössa

gokväll sverige,vilken dag det här har varit,ack ack.
vi tare från början,igår skulle vi egentligen dricka hemma hos jenny,men så blev det inte så jenny åkte hem själv,sen vid 22 kanske så smsar hon å säger att hon ska komma in,å runt 23 kommer den lille fjärten. vi satt hemma hos mej,körde ölspelet å shotade lite,sen drog vi till challe,vad som hände där har jag inte riktigt solklart för mej,jag tror jag somna? fick massage nämligen. jaha,så runt 4-halv 5 drog vi till statiol, mycke,mycke skojj hade vi påvägen dit, mycke mycke skojj. kom fram,köpte varsin frenching (french hot dog) sen hände något jenny tyckte va grymt pinsamt men som jag inte kunde sluta skratta åt,vilket jag inte tänker nämna här :) klockan blev 6,så vi tänkte att "men då kan vi ju lika gärna va kvar här i krokarna så kan jenny hoppa på första bussen hem" så runt 7 kom den,å snäll som jag är så åkte jag runt med henne,kom inte hem förns 9 imorse, slockna dirr när jag la mej på kudden,somnade nästan på bussen alltså,så illa va det.

vaknade runt 11 imorse,svarde på lite sms som jag hade fått,sen somnade jag om å vaknade runt halv 2,då gick jag upp för lille fnittertippan vid namn saga skulle ju komma,yeeey. runt 2? kom hon,så var vi barnvakt åt henne till 6 - halv sju,å trött som jag va så somnade jag strax efter att hon hade åkt,vaknade vid 9 igen av att jenny ringer å väcker mej,hon skulle hämta lite grejer så då vare bara att gå upp,somnade om nästan direkt när hon hade dragit,å nu sitter jag här igen,VAKEN å bränner tungan på mina kokheta nudlar. kommer nog inte kunna somna om ännu tror jag,suck

                     va mupp man är

den e bra


knas

jag hade nästan glömt att den här bloggen existerade!

fredag

partaj ikväll hos mej,men känner att jag inte riktigt är på humör,
men det går väl över efter några groggar.
image52

sant ju!

image51

update

morsning. seg dag idag,vaknade runt 8 av att johanna smsade mej å fråga om ja skulle med till skolan, så då gick jag upp å fixa mej å dittan å dattan,sen kom hon å robin och hämta mej.
märkte direkt när jag klev utanför dörren att jag kommer få ångra mej,jag har nämligen skavsår å hela faderuttan. ja,så jag har gått å haltat hela dagen,kännt mej som en gamlig ungefär. så när jag kom hem så såg jag världens vattenblåsa på lilltån,AJ! mamma skulle spräcka den men känslig som jag är så gick de inte så bra ;d

var iallfall nere på stan med johanna efter skolan,hon handla lite kläder, jag haltade efter när hon sprang in in butik efter butik,så nu är jag helt slut! i morn blir det nog softdag for sure,skööööönt.

iallfall,i helgen va jag mest me johan,åkte till han i lördags,så va vi hemma hos jocke me han å frekka och kollade på the beach,sen drog jag å johan hem ett tag,johans mamma fyllde år vilket johan inte alls visste,schysst?! sen åkte vi in till norrtälje hem till christine å va där med några,i typ en timme,sen åkte vi hem till målis (dennis) på rådmansö,de va najs. på morgonen efter drog vi ner till bussen för att kolla när den gick,klockan va 20 över två,bussen gick 15.45 så vi hade inte bråttom tänkte vi,så vi gick hem till målis igen å kollade på tv,sen kom jag på att "men oj,man skulle ju ställa om klockan igår så klockan är ju halv 4 nu" så då fick vi brotttom å sprang till bussen. vi hann med den ;) haha. jag å johan åkte hem till han och åt,soooov,åt,myste å sov! härlig dag.

å nu sitter jag här å försöker desperat få tag i mitt lilla hjärtegull,johan that is.
han svarar inte i mobilen,han har inte vart inne på msn på hela dagen vilket betyder att han ej är hemma, vart är han?!?! puts veck?!?! eller så är han helt enkelt ute å njuter av solen ;>

RSS 2.0