?

Eh. Den nya statistiken är ju sämst. Eftersom man måste hålla pilen PRECIS på pluppen så ser man ju knappt antalet besökare.

And then there were six...

Jahapp. Då är Stina-lee och Cajsa också borta. Åh, mina små hjärtegull!



Wewwes och min konversation då vi fick veta att kattungarna skulle hämtas idag.

Wewwe
: Åh. Mina små fittor.
Ewelina: HAHAHA. HAHAH. AAAHAHAH. Fittor?
Wewwe: Ja.. Pullor.
Ewelina: Hahah. Du sa fel, eller hur?
Wewwe: Ja..
Ewelina: Vad skulle du säga då?
Wewwe: Mina små flickor.

Hahahahhahah. Hahahah. Hahah.


Hahahahah.

Måndag

Damn. Det var väl bara en fråga om när egentligen, men jag har gått och blivit sjuk som alla andra. Både mamma, Ante och Wewwe har varit sjuka i över en vecka (mamma iallafall) men inget har hänt mig. Trodde nästan att mitt immunförsvar som alltid har svikit mig förut hade blivit bra bättre bäst. Men nähäääeej. Det är lika crappy som alltid.

Back to reality. Jag har precis duschat, ska väl fixa mig och äta frukost snart. Börjar ju inte förens 1430 so there's no need to stress.

Bebisar


Unscrew my head

Åh, satan vad ont jag har i kroppen. Från topp till tå är jag öm. Det kanske inte är så himla bra att ligga två stycken i en liten böjd soffa??

Men äh. Allt för att få vara så nära min älskling som möjligt!

Lördag

Gårdagen började med att min älsklings Sofie frågade om jag ville vara med och dricka med henne Bull Jonte och Miachel. Självklart ville jag det, så jag hoppade in i duschen och fixade och donade med både dricka och smink, naglar och hår. Vid 2100 begav jag mig mot Jonte, där det var full rulle med ölspel. As usual ;) Vid tolv tiden hoppade vi in i en taxi hem till Danne, där det var ett par stycken. Efter en stund kom också min fisunge, Blomm och Pata. Vid 0200 kanske? hoppade vi in i ännu en taxi hem mot Jonte igen. Satt ute en stund och snacka lite tills Jonte och Sofie gick hem eftersom dem skulle till grönan idag. Så jävla avis är jag! Nåväl, nu var det bara jag, Bull och Blomm tror jag, Johan och Pata hade vi väl tappat bort på vägen. Men vi mötte upp dem och så drog vi ner på stan, sen hem till Blomm vid fem tiden. Blomm däckade direkt tror jag, och jag och Johan låg och kollade på Twilight.

Johan: Medans jag går ut och röker kan du välja en film.
Ewelina. Jag vet redan vilken jag ska välja. He-he-he.

Drygt fem minuter går och Johan kommer tillbaka.

Johan: Vilken film har du valt då? Twilight, eller hur?

Japp. Vilken annars? Somnade direkt när filmen var slut och vaknade runt 1200 idag. Och vad har hänt sen dess? Inte allt för mycket. Johan och Blomm satt och spelade medans jag sov. Vaknade till då och då av att Johan pussade på mig. Hur söt??

Nu blir det väl till att laga lite mat till mig, eftersom mamma, Ante och Wewwe är i Gävle på cruising. Roligt? Njä, raggar bilar är inte min grej vill jag lova.

Sofie ♥


If you don't love me, why don't you let me go?

Jag har länge tänkt skriva något liknande. Men inte riktigt kommit på hur jag ska börja och hur jag ska sluta. Och sedan tänkt att "men nej. Jag skriver inget alls. Lika bra". Men nu, när jag läste Paows blogg, så kändes det som att jag hade skrivit hela inlägget själv, ord för ord. 

Det är helt sjukt hur vi har hamnat här..

Min fräschbomb till syster;

Ante frågade på skämt om mamma och Wewwe hade bråkat.

Mamma: Va? Nej. Vadåra?
Ante: Hon blöder ju näsblod.
Mamma: Men gud, vad har du gjort?
Wewwe: Jag skulle peta snor.

aaaaaaaaaahaha!!

You can be a sweet dream or a beautiful nightmare.

Satan vad trött jag är. Har precis vaknat ur min 2 timmars powernap. Känner att jag utan tvekan skulle kunna sova 100 år till. Nä, där var jag lite väl oseriös va? Jag menade ju såklart 432647 år! 

Min nya klass var faktiskt rätt liten, plus att det går en tjej där som jag var vän med när vi gick på lågstadiet, haha. Så det känns ju bra. Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar, vrålhungrig är jag. Har inte ätit något alls förutom en pannkaka i skolan. Och pannkakor är inte ens min favorit. Så min mage skriiiker på MAT. MAT.MAT!

Torsdag

Igårkväll innan jag skulle svoa låg jag och tittade på True Blood. Shit, vilken bra serie. Den kommer jag verkligen följa. Lite mycket Twilight över det hela. Men I like it alot.



Nu har jag precis kommit hem från mitt möte på RHS. Det gick bra, ska börja där på måndag :) Ska dock tillbaka runt 1200 och träffa dem i min klass, eftersom dem var borta nu och byggde en flotte? Haha.

Farväl IV. Farväl för all framtid!

When love takes over.

Nu vet jag varför det var en massa poliser här och var.

Läs varför HÄR.

"jag måste hälsa till morsan i Linköping"

Kom igen nu Britt-Marie. Kör för fa-an.

Who? What? Why?

Okej, detta är skummt. När jag var påväg hem från skolan åkte det runt två polisbilar där. Såg ut som dem letade efter något eftersom ena bilen stod still i fem minuter kanske, och sen körde den iväg igen. Sakta. Men polisbilar ser man ju lite här och där så jag tänkte inte så mycket mer på det.

Tills nu.

Det åkte en polishelikopter ovanför vårat "hus" nyss, den åkte sakta och även den såg ut att leta efter något.

Varför? Jag förstår ingenting. Är det någon som vet mer om detta än jag?? 


Jag är inte den som är den.

Roligt väder vi har fått det, va?? Regn, regn, och vadå? Ja, just det. Regn. Sommaren är överskattad endå tycker jag. För hur mycket sol har vi haft i år? .. My point exactly.

Skoldagen var rätt lugn iallafall. Dock är vårat schema (för veckan. Vi ska få ett nytt som är för hela terminen nästa vecka. Om jag ens går kvar då? He-he) rätt så stört. Två lektioner om dagen. Idag hade vi matte i två timmar, lunch, sen svenska i två timmar och sen slutade vi. Imorgon är det samma visa. Och gissa vad? På fredag är det också samma visa. Skojsigt värre. 

Nu har vi precis betällt pizza så jag sitter och väntar på att den ska komma och sedan ska jag äta som om jag inte hade sett mat på sjuttioelva år. 

Hahaha.

Hahaha. Hahahahaha.

Hahahahaha. Hahah. Hahaha.

Jag har precis tittat på Linas kvällsbok.

Hahahahaha. Hahaha.


När solen skiner - skiner vi.

Eller??

Samhällsvetenskap.

Pratade med syon idag igen och nu har hon ringt till RHS så jag ska dit på torsdag och kolla läget! ;)

För er som inte förstår vafan jag menar så ska jag som sagt kanske (troligtvis) börja på RHS. Eftersom jag har gått på jävla IV nu i lite mer än ett år och jag känner att det är riktigt onödigt för mig att gå där då jag inte behöver extra hjälp eller något sånt så har jag tagit tummen ur röven, äntligen. Så nu ska jag hoppa in i Samhällsvetenskap, he-he. Mycket plugg, men det ska jag nog klara av.

Det blir nog kanoners.

?

Ibland undrar jag vadfan jag själv och andra tänker med..

Du kan stå under mitt paraply.

Jag kom precis att tänka på ett telefonsamtal Wewwe hade med Rasmus för någon dag sen.

Ewelina pratar med katterna i bakgrunden..

Rasmus: Är du barnvakt?
Wewwe: Nej, jag är inte barnvakt. Det var Ewe som pratade i bakgrunden.

........

Malin;

Igår gjorde jag (läs: Ante) chokladbollar. Med smörklumpar.


=)

Jag är ens inte cp. Cp cp.

Tråkig dag idag. Också. Vaknade med mensvärk, pallrade mig upp och gick till skolan. Jag har världens muppklass, det vill jag lova. Och inte på det bra sättet heller. Vi snacka trivselregler (haha, lameeee) och sedan hade vi matte x 2. Gick till Willys på lunchrasten med Yojjo och Micke och sen drog jag och snacka med syon. Vi kom fram till både det ena och det andra och för en gångs skull så känner jag mig positiv med skolan och grejer. Eller är jag det?? ...

Nu sitter jag iallafall och äter godis och dricker fläderläsk. Mums. Kan det bli bättre?

Nej.



....

Åh, jag dör. Jag gör faktiskt det. Jag har nog aldrig i hela mitt liv haft en sådan här mensvärk. Det känns som om någon har slitit upp min mage och hugger i mina äggstockar med en kniv. Fast värre.

Farväl.

-

Ibland blir jag bara så besviken.

Feeder gillar tjocka individer.

Bloggtorka? Japp. Det finns inte så mycket att skriva om faktiskt. Johan ringde mig som vanligt runt ett tiden inatt och bad mig gå ut på balkongen. Han ville vara romantisk sa han. Så jag gick ut. Det var ett big mistake. Han hade Blomm med sig och jag ville bara slita av huvudet på honom och kasta det till lejonen och sedan sparka honom på smalbenet. Typ. Han var alltså jävligt dryg för er som inte förstod det. Och det är han bra på. Så jag gick in efter kanske fem minuter. Somnade. Vaknade runt tolv idag och har inte gjort mycker mer än att kolla på From G's to Gents. 

Min nya idol


Montt Maridé - Paraply


I've got my sight set on you and I'm ready to aim.

Kom precis hem från att ha varit på Coop med mamma. Vi skulle upp och handla bajspapper och "något gott". Det resulterades i pringles, pim-pim och fläderläsk. Mmm.. Eftersom att fanta fläder is no more (allt jag tycker om försvinner alltid. Varför??) så fick det bli en annan fläderdricka som jag hittade. Himla god var den dock.

Påtal om "himla" så är det ett ord jag har fått på hjärnan på sistonde. Fråga mig inte varför. Därför tyckte jag att det var riktigt roligt och gulligt när jag vaknade av ett sms från Johan i torsdags där det stod "du är så himla fin du vet det va :) puss". He-he. Han är också himla fin vill jag lova!

Fredag.

Igår började som sagt skolan. Det var helt okej faktiskt, med tanke på att jag började kl 1300 och idag är jag ledig! ;)

Igår efter skolan drog jag, Jenny och Yojjo ner på stan och mötte Jalle och Mange. Vi gick runt i äffärer och åkte runt lite. När klockan närmade sig 1600 rörde jag mig hemmåt och sedan ner till busstation för att åka hem till min älskling med fem bussen. Himla mycket strul med den var det så det slutade med att chauffören inte vågade köra den så vi fick vänta på en annan buss. Efter 20 minuter kanske var vi på g igen. Johan mötte mig (halvt) vid bussen och så gick vi hem till han och mös. Han som precis har installerat wow igen spelade såklart också. Tönt. ♥

Vi åkte in till Norrtälje imorse med hans mamma och det första man möts av när man kommer hem är en katt som tokskriker. Ja juste. Jag hade glömt bort det. Bell är ju kåt. Katten tar verkligen i från tårna (tassarna?) om inte mer när hon sätter igång och skriker. Undrar vad grannarna tror? He-he.

0002

Oj. Jag hade tänkt sätta mig och blogga lite nu. Men Scrubs börjar precis och det är mitt favorit avsnitt. Bad timing? Ni vet det där avsnittet där en patient upplever allt som en musikal? I love it..

Everybody falling down down down.

Jag har precis läst igenom alla mina utkast. Det var faktiskt en del. Tänk så många inlägg jag har skirivt men aldrig publicerat. Nu vart ni himla nyfikna va? Jag förstår det, ja.


Men det jag ville komma fram till är, jag hittade detta inlägg - Allra bäst är det om det ser ut som man vaknat, slängt på sig det som låg närmast och ändå är skitsnygg. Du vet precis hur man behärskar denna svåra konst, vi andra fattar inte riktigt hur ditt hår kan vara snyggast när det är skitigt, hur du kan se partyklädd ut i Converse och t-shirt och hur fasen man får nagellacket att skava av på det coola sättet istället för på pundarvis. Visst, ibland kan man tycka att din "Who cares"-attityd är lite åt den slappa sidan, men det väger du upp med att faktiskt vara den skönaste polare man kan ha. Att du dessutom sätter trender istället för att följa dem är ju inte fy skam.


Haha. Det är från ett test jag gjorde förut. Det var mig ett härligt resultat vill jag lova! ;) Kommer dock inte ihåg vafan det är för test eller vart jag gjorde det. Men who cares.


Last night I heard you talking in your sleep. It got me thinking what secrets that you keep.

Johan ringde och väckte mig 0453 imorse, full som ett svin. Helt plötsligt hör man honom säga "aj. aj, aj fan. aj. jag ligger i en buske nu". Skillat grabben. Skillat. Våran konversation fortsatte ungefär såhär.

Johan: Alltså idag, det var så kul. Min pappa stod under ett sånt här.. men du vet.. sånt där.. ett vitt träd du vet?
Ewelina: En björk?
Johan: JA! Precis. Han stod under ett sånt och var jätte söt.
Ewelina: Okej... Jätte kul.. Var det allt?
Johan: Nej.......... Jag dansade bugg med min mamma idag!

Ja, han är ju bra på att byta samtalsämne iallafall. Lite efter 0600 lade vi på men jag kunde inte somna om förens runt sju kanske. Vaknade klockan 1400 idag och känner att jag skulle kunna sova 5 timmar till. 
 
Jaja. Nu ska jag nog äta lite godis och baconchips till frukost och sätta mig och spela Super Mario! ;)


Jag har aldrig påstått att hon är speciellt smart.

Jag mamma och Wewwe spelade Geni (ett frågespel) och Wewwe ska läsa upp en fråga för mamma..

Wewwe: Blablabla moderaternas ordförråd blablabla.
Ewelina: Eh. Ordförråd?
Mamma: Menar du ordförande...?

Det var en himla massa mer som hon sa och gjorde som var riktigt kul, men det har jag inte lagt på minnet. Tyvärr.

I like what I'm seeing.

  


Bögen.

Haha bäst.

I love to love you.

Jag har bevis på att min pojkvän är bäst av allt och alla. Mamma sa igår till Ante att han borde vara mer som Johan. Idag sa Wewwe att hon förstår varför jag är kär. Jag förstår också varför jag är det.

Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. ♥


Bokstavsbarnet.


Ni som inte visste detta kan nu se det klart och tydligt. Ante har inte hår i sin armhåla, utan längre upp på armen. Haha.

Kräftskiva.




Såhär gestikulerar Johan med sina fina manshänder när han pratar.

Haha. Hemsk bild. Örat säger hej som vanligt.

Jag <3 rubriker.

Igår blev det kräftor för allt i världen. Johan kom hit vid sex-tiden, satt på balkongen en stund och drack lite men så började det verkligen ösregna så då gick vi in istället där kräftorna och hela baletten var framdukat. Satt och sörpla och hade oss en stund och sen var Johan tvungen att dra hem (snyft) så då gick jag och mötte Sofie. Vi drog till preem och inhandlade cigg sedan drog vi till Jonte där han, Bull, Challe och Henke satt. Ölspelet är såklart det första vi börjar med, och det sista vi gjorde innan vi drog hem vid 0400.

Och hur mår man idag då? Som man förtjänar? Självklart. Men det var det värt, för igår var verkligen en kväll att, bara för dig wewwe, hänga i granen!

Falling down.


Himla...

... roligt. Verkligen.


Fredag.

Idag var jag uppe tidigt, jag Ante och Wewwe skulle möta mamma vid Coop 1030 för att handla kräftor och grejs, så dem hinner tina tills ikväll. Är man ute i sista sekund så får man skylla sig själv. Vi drog först och käkade på Daisys och sedan handlade vi både det ena och det andra.

Sitter just nu och tittar (läs: lyssnar) på när Wewwe och Ante spelar tv-spel, och både Cajsa och Stina-lee är helt fascinerade. Det är hur gulligt som helst. Mina små älsklingar.

När ditt hjärta bubblar över.

När jag gick i grundskolan så var det en kille (gubbe?) som kom och sjöng för oss titt som tätt. Perla hette han. Jag kom att tänka på han idag men kom inte ihåg hur hans låtar gick, så jag sökte på youtube. Och se på fan. Där fanns den lille parveln.


Hahah, sämst. Men okej.

I got my hands on a miracle.

Everything that we survived It's gonna be alright
Just lucky we're alive. Got no vision, I've been blind
Searching everywhere, you're right here in my sight
 

Love or leave?

Katrin zytomierska har nog världens sämsta sko-smak.

Imorgon


Så. Jävla. Gott.


Think I'm addicted to your light.

I förrigår natt drömde jag att Johan kom hit mitt i natten och jag mötte honom i porten och hans ansikte var sönderslaget. Inatt kom han hit och jag mötte honom i porten och hans ansikte var sönderslaget.. Min fina älsklings fina ansikte var om-möblerat. En blåtira här, skrapsår här och skrapsår där och där och där. Och där.

Innan Johan kom hit så ringde Blomm och sa att han skulle lämna fisungen här. "Han ligger och sover i en buske just nu" sa han också. Trodde han drev men tji fick jag. Johan släpade in både barr och löv och pinnar här. Men sånt gillar vi.

Vaknade iallafall runt tolv idag av att Johan petar mig på ryggen. Ignorerade han först då jag va riktigt trött och undrade vafan han höll på med. Men när han petade andra gången så frågade jag snällt vad han ville. "Lyssna vilken låt det är" och då var det våran låt som spelades på MTV. Såna där småsaker som han har börjat med är nog det underbaraste, gulligaste och bästa jag vet ♥


Jag står i ljuset av din gloria.

Jag tror nog att våra grannars uttal smittar av sig. Igår sa wewwe "jag sa till dig sluta" och idag sa jag "vart fanns det skit många ni sa?" Hm. What to do..

Tattoo your name across my heart, so it will remain.

Not even death can make us part.


Baby as long as you're here I’ll be floating on air.

Idag vaknade jag runt elva-tiden pga att jag hade jag en riktigt keff dröm. Den var dock rätt så verklig. Iallafall, som vanligt när jag vaknar så skulle jag titta på mobilen för att se vad klockan var och ifall jag hade några missade sms eller dylikt. Men min mobil fanns inte inom synhåll. Jag vände upp och ner på sängen, tänkte att den kanske hade åkt in i påslakanet då mitt täcke var helt kaos. Men icke då. Tillslut kom mamma och hjälpte mig o leta. Efter en stund hittade hon den i ena kudden. Jag måste antagligen ha pulat in den där under natten. Sådana knasigheter man kan ha för sig i nattmössan,va??

Update

NU kom dem hem.. Med tanke på deras konversationer hemma så kanske dem tog en snabbis i skogen??

-

Man kan ju tycka att Wewwe och Ante borde vara hemma nu, eftersom Coop stängde för 10 minuter sen? Så jag tänkte att jag skulle smsa och fråga vart dem är. Såg att Wewwes mobil låg på bordet så då skrev jag till Antes istället. Bara för att upptäcka att hans mobil ligger precis framför ögonen på mig. MEN det konstiga är att han har inte fått något sms? Det levereras inte. Skummt, tycker jag.

Inge liv inge liv inge liv, vi spelar tv spel.

Kvällen har mestadels spenderats framför tvn och tittat på Ante och Wewwe som har spelat tv spel. Allt från Super Mario till fighting spel. Jag älskar sådana spel, när man slåss, åker bil och så vidare. Jag tänker alltid på Malin då, typiskt oss att jämt spela sådant förut. Vice city (inte miami city som jag så dumt nog trodde) är självklart favoriten.



Nu drog iallafall wewwe och Ante upp till coop lite snabbt innan det stänger för att handla lite godis. Yummy.


I-landsproblem?

Damn. Det var år och dag sen jag var inne på bloglovin och kollade läget. Så jag tänkte att det kanske vore dags o ta tummen ur röven och logga in där. 141 inlägg har jag missat. Orkar man läsa alla?

Nej.

Ge mig lite mer.

Idag ska nästan alla jag känner åka på kryssning. Alla. Utom. Jag. Att vara under 18 och bara ha vänner som antingen är 18 år eller äldre är verkligen ovärt. Men det är väl ingenting att hänga läpp för egentligen. Jag fyller ju 18 jag med snart. Om 15 månader.

Jag känner mig riktigt löjlig som klistrar in sånt här trams hela tiden. Men jag kan inte låta bli ♥

J.b säger:

tänkte på dig innan ja skulle sova så kunde ja inte somna så satte ja på mtv så va det vår låt.

Ödet kanske?


Somebody pinch me, your love is too good to be true.

Johan ringde och väckte mig inatt runt halv två. Jävligt tidigt för att vara han faktiskt. Jag måste verkligen ha pratat i nattmössan för det enda jag minns är att jag kollade på mobilen jätte länge innan jag svarade. Efter ett tag säger Johan frågande "Hallå??" "Eh. Ja?" "Men, du måste ju säga att du är där ju." Tydligen så hade jag svarat utan att säga något. Äh. Sånt händer! ;) Efter att jag vaknat till lite grand så var jag lite mer alärt. Men mitt i allt säger fjärtungen "jag kom på en sak" Okej, vad är det nu då, tänkte jag. "Jag älskar dig gumman" säger han efter lite fånigt. Jaha, ja men det var ju bra att han kom på det.

Ikväll 2100 på tv3.


J.b säger:

tänkte precis på dig :)

J.b säger:

ja o farsan min stod och snacka om att han ska bygga en utomhus jacuzzi lr va d nu heter :P och vi ska ju bada nästa gång du e här =)

ewelina säger:

haha asså.. erat hus....

ewelina säger:

helt galet

J.b säger:

vill du bo här ensam med mig?


Hm. Ska jag ta det som en inbjudan?


My life is not stable, but will he be able to ride and stick it out with me?

För en stund sen låg jag, mamma och Wewwe på gräsplätten. Wewwe gjorde mig förbannad så jag drog hem.

Nu ska jag göra ett nytt försök på den där jävla gräsplätten.


Ante = nya gaybloggen?

Leonora: Varför har du nagellack?
Ante: Ojdå...

Lördag.

Hallå. Kom precis hem ifrån Björkö Örn. Riktigt varmt i havet var det faktiskt, om man jämnför med Lommarbadet dvs. MEN badkrukan som jag är blev det bara 1 1/2 dopp. He-he.

Planerna för resten av dagen blir att grilla med sällskap av Nicke. Och sen senare blir det kräftor. Himla nice.

Update.

Weronica klarade inte av att tina kräftorna (?) så kvällen avslutades med att jag och Ante drog ut och plockade körsbär för fulla muggar istället. Så nu ser ju käften ut som den förtjänar.

Imorgon blir det Björkö örn. Härligt.


Never let the fear of striking out keep you from playing the game.

Ok. Fick nyss reda på att vi ska äta kräftor när mamma kommer hem. I ain't gonna say no to that.

Jag lever.

Hallå. Jag är tillbaka. For now. Wewwe och Ante har åter igen tagit med deras bärbara dator hit. Och jag måste säga det, har man inte haft tillgång till internet på ett bra tag är det helt ovärt att ens försöka läsa folks bloggar. Vare sig det är kända bloggar eller mina vänners bloggar. Jag hänger inte med någonstans och det är någotlunda drygt att sitta och läsa typ 20 inlägg per blogg. Vad jag ville komma fram till är att jag har inte läst någons! :) Jag kollade igenom Sofies, Malins och Yojjos lite snabbt. Men that's it.

Jaja. Ska försöka komma ihåg vad jag har gjort dom senaste dagarna. I tisdags åkte jag hem till Johan. Vi kollade på transformers och sen drog vi hem till Thomas. Satt där en stund tills vi åkte in till Norrtälje igen för att träffa Blomm. Vi gjorde inte så mycket intressant och mitt i allt fick dem för sig att cykla till Gräddö.. Idioter?? Så vid 0100 tiden begav dem sig mot sin destination. Klockan 0500 ringde Johan och sa att dem var i Norrtälje igen så då kom han hem till mig. Tydligen så hade dom bara kommit till Baltora (vad nu det är) eftersom klockan vart så mycket.
onsdagen drog Johan vid 1800 och jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde hela dagen tills mamma kom hem från jobbet vid 2300. Då drack vi lite en del vin och det hände lite grejer som jag och mamma kommer kunna skratta åt länge, länge. Dock är det hemlighetsstämplat för all framtid. Vid 0400 tiden ringde Johan och väckte mig. Minns inte vårat samtal alls. Kommer ihåg att han försökte få mig att gå utanför min port och blablabla. Men jag blev mest irriterad på honom av någon anledning. Slutade iallafall med att jag gick och öppnade porten åt honom och så somnade vi (läs: jag)på direkten. I torsdags hände inget speciellt alls och idag har jag bara varit på stranden med Ante, Wewwe och Sandra.

RSS 2.0