Onsdag

Ja just det. Idag tar dem hem datorn, så från och med nu kommer det bli knakigt med uppdatering.

Ville bara få det sagt.

I'm in love with a fairytale.

Johan ringde mig inatt runt 0400. "Jag måste berätta en sak. Jag vet inte riktigt hur jag ska säga det här." Mitt hjärta stannade en kort stund tror jag. Sedan fortsatte han med "... Jag älskar dig. Jag älskar verkligen dig. Jag bara gör det." Åh, mitt lilla pucko. Jag älskar dig med ♥

Dagens hunk.




Mmmm.. Yummy.

Tisdag.

Mamma och Wewwe är ute och gör stan, jag vill också va 18. Bara 15 månader kvar. Hrm.

Jag ligger iallafall i sängen, äter chips, dricker cola och tittar på A cinderella story med Hilary Duff och Chad Michael Murray. Fan vad fin han är alltså. Nä, men nu hör jag att reklamen är slut så jag ska bädda ner mig i sängen igen.


He-he


You better get yours cause I'm gettin' mine.

Yes. Jag somnade om. Fan vad skönt. Sitter just nu och dricker mumsig drickyoghurt och väntar på bättre tider. (?)

Påtal om ingenting så måste jag bara berätta om stackars Elvis och hans mystiska sår.
Det började i lördags om jag inte minns fel, jag skulle bära upp honom för att gosa lite, men känner att jag blir alldeles kladdig på handen och ser då att han är helt... skabbig bakom ena örat. Vart först jävligt äcklad då jag trodde det var spya eller kanske tillochmed diarré han hade rullat runt i, men tji fick jag när jag såg att det var alldeles blodigt och varigt. Panik fick jag och kände att tårarna var påväg. Vad hade hänt min lille älskling? Jag har inte för mig att han hade varit ute alls den dagen, men hade han bråkat med en katt här hemma så skulle det ju ha hörts, med tanke på såret. Det var som ett jack. Eller snarare som ett hål. Lille vännen..

Häromdagen hämtade mamma groddblad från balkongen, hon sa att det suger åt sig var som fan, likt en kuckelimuck-kur. Så för att få groddbladen att fastna på Elvis sår så använde vi oss av denna hjälp ↓



Hahah. Fyfan vad jag skrattade. Han såg ut som E.T, for sure.


Såret såg mycket mycket mycket värre ut i verkligheten, det gick inte att fånga på bild alls. Men nu har det läkt jätte fint så det är jag glad över. Undrar dock fortf vad som har hänt min fina kisse. Hrm.


Hur orkar man??

ASSÅ! Det var väl självaste faan. Jag vaknade 20 i 6 imorse av att våran idiot till grannkärring kommer och knackar på, och verkligen skriker med sin röst som låter som jag vet inte vad. Men eftersom jag hade MTV på så hörde jag inte så mycket av vad hon ville. Full var hon iallafall. Såklart. Några minuter efter att mamma stängt dörren knackar hon på igen, och nu hade jag stängt av tvn också så jag hörde vad hon ville. Hennes mobil var borta. Hon knackar på hos någon 20 i 6 på morgonen för att hennes jävla mobil är borta. Mamma säger åt henne att hon inte har tid med sånt här, hon ska dra till jobbet om en stund och blabla. Men inte fan fattar kärringen vad som menas. "Ja men jag har ju ingen mobil. Kan du ringa Mobila Team åt mig blablabla" Mamma säger åter igen att hon inte har tid med det här. "Men jag vill inte leva längre ju" Nehe? Men gör inte det då... Fan. blir så arg.

Jag trodde att Mobila Team var ett mobilföretag, och att hon ville att mamma skulle ringa dit eftersom att ja, hennes mobil är borta. Det låter ju ganska logiskt. Men nej nej, det är tydligen nåt psykställe, och hon ville att mamma skulle ringa dit eftersom hon tänkte ta livet av sig pga sin jävla mobil..

Nu kanske ni tänker att "men Ewelina.. Ta det lungt?" Och nej, jag tänker inte ta det lungt. Under åren har den där jävla grannen gjort allt man inte ska göra för att vara en bra granne. Jag tål henne inte längre, jag gör inte det.

Jaja, får väl se om jag kan somna om snart igen.

Update.

Ändrade planer. Dem tar hem datorn imorgon istället. Inte för att jag kommer ha så mycket vettigt att skriva idag endå, men hey, inte ska man klaga heller?

En stulen bil kan ta dig bort från stadens ljus. Men ingen tid kan läka dig nu.

Herre min skapare vad mina ben värker nu. Drog ner på stan med mamma jag vet inte när, runt 1530 kanske? Köpte väskan inne på Åhlens och sen vidare in på H&M och köpte en födelsedagspresent till Jenny. Grattis gumman, förlåt att jag glömde bort din dag! :d ♥ När vi var färdiga på stan gick vi till Daisys och åt. Jag tittar ut genom fönstret och vad skådar mitt öga? En stor fet jävla råtta springandes över uteserveringen. Den var inte liten vill jag lova. Lite smått äckligt också att det springer runt råttor på ett matställe. Sen drog vi upp på Coop och handlade dittan och dattan, och nu sitter jag här. Trött som fan.

Tror nog också att det här blir mitt sista inlägg på ett tag. Lite ledsen blir man ju. Men what to do what to do what to do?


Alltid är du vacker. Hår och läppar och lockar och hud.

Igår kväll när jag skulle skicka mitt dagliga godnatt-sms till min baby svarar han med att "jag tänkte precis på dig". Att en simpel mening som den där kan få mitt hjärta att slå snabbare och fylla hela mig med värme är helt sjukt. Jag blir så glad av honom.



Har jag dig, har jag allt ♥

%#!!"#@#%#

Fan vad arg jag blir. Toffeljävel.

Blod är tjockare än vatten.

Oh the time has come for my dreams to be heard.They will not be pushed aside and turned.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag ner på stan med Wewwe. Får dock se om jag köper väskan. Jag brukar alltid ångra mig i sista sekund. Men men. We'll see.

Jag tror också att Wewwe och Ante ska ta hem datorn idag? Så det kommer bli dåligt med uppdatering igen. Too bad. So sad.

2351

Försöker blogg.se spela mig ett spratt? Jag kan inte kommentera bloggar och det kan tydligen inte Malin heller. Skummt.

Hit me like a ray of sun.

Det var inte förens jag läste det här inlägget som det faktiskt slog mig. Douglas och Ludwig är borta. Det är riktigt tomt här hemma nu (trots att vi har 8 andra katter springandes framför fötterna). Men Malin, jag ska hälsa på Douglas. Det ska jag. Ofta! :d

När jag bad mamma läsa inlägget om Douglas på Malins blogg så bad jag henne klicka in på min blogg för att sedan klicka in sig på Malins blogg. "Din blogg? Blogg.se då eller?" säger hon då. Va?!?? "Mamma.. Min blogg...??!" "Jaha, heter den min blogg eller?" "Asså mamma.. MIN blogg. Gå in på MIN blogg!!" "Jaha. Du menade så". Eh, ja. Jag menade så..

Douglas (Zelda) & Ludwig (Zigge)

Nu är kattungarna hämtade. Det gick faktiskt bättre än jag trodde. Inga tårar med andra ord. Men fanimej vad jag kommer sakna båda två, mest Douglas faktiskt, mysigare kattunge får man leta efter. Ett riktigt kap dära, Malin ;)

ewelina säger:

hur mår douglas?

Malin säger:

bara fint,hon ligger och sover i min säng atm

Aw. Lilla bebisen.


She's tired of problems that you caused her mind. Tired of all those lies in your freak show.

Runt 1700 tiden kommer Malin och Co för att hämta kattungarna.. Åh, det är  lika sorgligt varje gång jag skriver det. Sen när mamma slutar, också runt 1700, så skulle Nicke bjuda oss på pizza. Smarrigt. Det blir fläskfilé pizza för min del, som vanligt, haha.


När jag skulle googla pizza så kom denna bild upp


Okej, jag vet att man kan ha banan på pizza. Men choklad och jordgubbar..??

Säg meningen högt för dig själv.

I AM SOFA KING REH TAR DEAD

Get it? haha, det här är humor! :)


A full commitments what I'm thinking of.

Never gonna give you up, never gonna let you down
Never gonna run around and desert you
Never gonna make you cry, never gonna say goodbye
Never gonna tell a lie and hurt you.

We've known each other for so long
Your heart's been aching, but you're too shy to say it
Inside we both know what's been going on
We know the game and we're gonna play it.
And if you ask me how I'm feeling, don't tell me you're too blind to see.

Never gonna give you up, never gonna let you down ♥


See I'm not gonna mess around and I'm not gonna let you down, cause I do love you.

Godmorgon. Hann bara kolla på en av filmerna igår, thrillern. Typiskt, säger jag. Den var hur äcklig som helst. Små spökbarn var med i den. Jag hatar små spökbarn. Speciellt små spökflickor. Och det var just en liten spökflicka som det handlade mest om av dessa små spökbarn. Uhh. Fingerprints hette den iallafall, för er som gillar små spökbarn.
Satt mesta tiden av filmen under täcket. He-he. Så utbrister mamma att "Åh. Nu skär han av hälsenan på honom." Jaha. Det var ju mer än vad jag ville veta. Vart även så rädd en gång under filmen att när jag skulle slänga täcket över mig flög allt godis hejvilt ut i soffan. Ja, så kan det också gå.

Vaknade för en halvtimma sen kanske, av att mami ringde och väckte mig. Damn you woman. Men det var ju bra endå, med tanke på att lille Ludwig och lille Douglas ska bort idag så vill jag va med dem så mycket jag kan.

Senare ikväll blir det nog att man kollar på Twilight och Benjamin Buttons otroliga liv. Jag hoppas verkligen att den är bra, för jag har velat se den ett bra tag nu.




Tänkte lägga upp en bild på Fingerprins också, men när jag googla det kom det bara upp en jävla massa fingeravtryck. Ironi? Så då fick det vara.


2041

Har precis varit uppe på preem med mamma och hyrt filmer och köpt lite godis. Benjamin Buttons otroliga liv, Twilight (he-he) och en thriller blev det.

Some days I could barely get through. Still I knew I stood never too far from you.

Imorgon kommer Malin och Co hit för att hämta Douglas (Zelda) och Ludwig. Jag kommer sakna de små liven, det kommer jag verkligen. Så idag ska jag busa och mysa med dem så mycket jag kan.

Ludwig

Hahah, det är svårt att tro men han sover faktikst på den här bilden.↓

Douglas ser som vanligt ut som ett mongo.


När jag kollade igenom bilderna på katterna så hittade jag den här på Pepsi.


Charmigt, eh?

1322

Update: Nä, det verkar inte bli någon nergång på stan idag. Får köpa väskan i veckan ist.

Got you on my radar.

Gah. Jag är riktigt trött, det vill jag lova. Hade svårt att somna inatt och somnade inte förens runt 0300-tiden. 0548 ringer Johan och väcker mig. "Jag är påväg hem och kände hur det brändes på ryggen, så jag kollade bak och såg solnedgången och då tänkte jag på dig. För du är lika vacker som den." Hur söt är inte han??!? Ännu sötare är han för att han tror att det är solnedgång 10 i 6 på morgonen. Nä, för då är det minnsan inte soluppgång. Haha. Vi låg och pratade till 0700 men när vi lagt på var jag för pigg för att somna om, så jag zappade runt lite och såg att det var djungelboken 2 på 5an. Söt film. Bättre än 1an faktiskt. Somnade direkt när filmen var slut och vaknade för en stund sen. Helt död. '

Får se om jag köper väskan idag som jag kollade på igår. Är lite frestad men stan stänger ju fan 1500 idag. Stress stress stress. Jaja. Det blir som det blir.

I never needed your corrections on everything from how I act to what I say.

Kom precis hem, och fy satan vad slut jag är i mina ben. Mamma och jag drog som sagt ner på stan och åt kina mat, sen vidare in på H&M, Åhlens och lite allt möjligt. Köpte en kofta och brunkräm inne på H&M, hittade inte så mycket mer, men jag är nöjd endå. Hittade även en snygg väska inne på Åhlens som jag nog kommer köpa inom snar framtid.

Nu ska jag bara ta det lite (läs: mycket) lungt. Kolla på tv och mysa med kattungarna kanske.


Tröjan är mycket snyggare i verkligheten.


Jag åt stekt ris med räkor. Mitt såg dock godare ut än det hära, bilden är från google.

1337

Nu har jag precis fixat mig. Fönat håret, målat naglarna, kletat in hårinpackning, borstat tänderna, sminkat mig. Ja ni vet, allt det där. Mamma kom precis hem så ska bara vänta på att hon ska hoppa in i duschen och sen ska vi ner på stan och äta kina mat :)

Standing in the light of your halo.

Nästan det enda jag skriver i min blogg är om Johan. Johan hit och Johan dit. Och nu måste jag tyvärr skriva om honom ännu en gång.

ewelina säger:

hahah. fan va söt du är..

J.b säger:

du med



J.b säger:

mår allmänt piss..

ewelina säger:

därför skulle du stannat hära. så kunde jag ta hand om dig

J.b säger:

mår bättre bara utav att prata me dig

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Min pojkvän är bäst


Gårdagens.. skämt?

Michael: Sofie säger att det är värsta draget på Teatern. Har du fyllt 18, Ewe?
Ewelina: ......

We need a taxi 'cause you’re hung-over and I'm broke.

Åh. Jag hatar Wewwes och Antes dator. Man kan inte kolla statistiken och man kan inte lyssna på youtube. Riktigt stört.

Now loneliness infecting me.

Sa precis hejdå till Johan. Och vet ni?? Jag saknar honom redan, hahah!

Igårkväll ringde han runt 2300 och frågade om han kunde få sova här. Dum fråga tyckte jag. Men klockan gick och inget spår av fisjohan. Sen ringer han upp vid 0000 igen och ber mig möta han vid vigelsjöskolan så jag slänger på mig mjukiskläder (då menar jag verkligen mjukiskläder) och pallrar mig dit. Ack och ve. Där var även Michael Blomm och Pata. Dem släpade med mig till Michael för att dricka vatten, sen gick vi till Blomms syster. Satt där en stund tills jag och Michael gick och mötte Sofie♥ och Lollan♥. Stod och snacka med dem ett tag och så kom Michaels vän också. Dem skulle vidare till Michael och jag skulle hem för att sova. Precis när jag kliver innanför dörren ringer Johan. "Gumman vart tog du vägen?" "Jag gick hem...?" svarar jag. "Jaha men kan du inte komma och möta mig då?" Så då var det bara att gå ut igen. Mötte han vid vigelsjöskolan ännu en gång och sen gick vi hem till mig. Stannade och åt körsbär från körsbärsträden först haha. Dock var dem flesta omogna. Dem mogna hängde längre upp så jag nådde inte dem. Trist?

Vaknade vid 0900. Johan ville ha vatten. Johan fick vatten. Somnade om. Har varit riktigt död hela morgonen, vet inte varför faktiskt.

Får se vad som händer resten av dagen. Städa rummet kanske. Jippie.

Onsdag

Hm. Nu har jag suttit och såsat framför datorn inlindad i täcke allt för länge. Vaknade runt 1300 idag, vilket jag brukar göra rätt ofta nu för tiden faktiskt, gick upp och åt tacofrukost med Wewwe :) He-he. Känner mig lite krasslig igen faktiskt. Antingen så har jag dragit på mig ännu en förkylning från när Johan kastade i mig i hans hot tub med kläderna på, och sedan stod jag ute i kylan ett bra tag, eller så har jag helt enkelt drabbats av svininfluensan.. Hm.. Vad är mest troligt??

Påtal om Johan så saknar jag min lille fisunge. Men det är inget ovanligt. Jag saknar honom fem minuter efter att vi har sagt hejdå också. Men har man världens bästa, finaste och underbaraste pojkvän så är det en självklarhet att man saknar honom hela tiden. ♥

I fell right through the cracks.

Yes! Min data funkar igen.. not. Ante och Wewwe kom hit för en stund sen så tog dem med sig sin bärbara dator. Och tacka gud för det, va? ;)

Jäklar vad jag har tjockat mig dem senaste två dagarna. Åt tacos igår. När mamma slutade hade hon med sig godis och baugetter och kräftröra och avocados. Idag har jag ätit tacos/godis till frukost, McDonalds, och nu ännu mera godis. Men äh. Man lever bara en gång jö.

Sitter just nu och dricker Strawberry  daiquiri och tar det lungt med mamma Wewwe och Ante. Och nu hör man från köket att dem ska upp och handla chips och grejer. Jaha. Då läggs det på på listan också då. Härligt.
Nä nu ska jag ta tummen ur röven och svara på kommentarer, kolla in bilddagboken och sedan gå ut och vara social igen. Får se hur länge Ante och Wewwe stannar här, men ska se till att blogga så mycket jag kan nu när jag har chansen!

Lördag.

Hallå hallå. Min data hemma fungerar inte, därav dålig uppdatering.

Så, vad har jag haft för mig dem senaste dagarna då? I onsdags drog jag hem till Blomm vid 22-2300 där han Johan och Thomas satt och drack lite. Sen efter ett tag kom Dennis och hans tjej och så åkte vi till spillan där dem fortsatte dricka. Vi satt vid lekplatsen, drygt 5 minuter från Johan. Kl 0300 skulle vi dra oss hemåt. Kl 0400 var vi framme. Blomm och Johan var nådigt fulla, det vill jag lova.

Vaknade 1130 på torsdagen, fixade lite saker, Thomas kom, Frekka kom, sen spelade vi crocket. (Stavas?)  Riktigt enformigt spel, det där. Sen kom Joel så åkte han jag och Johan in till Norrtälje. Jag skulle byta kläder och så skulle vi hämta Jesus och Pata. Sen vidare mot västanvik där vi skulle hämta brud 1 och brud 2. Kvällen slutade inte förens 0800 i fredags morse. Somnade dock inte förens 0900 eller något. Och gick upp, såklart, vid 1200. Helt död var jag, for sure. Men eftersom hela huset var kaos så gick jag Thomas och brud 1 upp och hjälpte min fisjohan att städa. Gick faktiskt fortare än vi trodde. Efter städningen tog vi det lungt bara, låg i soffan och kollade på tv och så. Thomas drog. Brud 1 drog. Sen vid 1900 drog jag också. Somnade direkt när jag kom hem, och vaknade inte förens runt 2300 när mamma kom hem från jobbet. Var vaken i en timme kanske, sen somnade jag igen. 
 
Idag har det inte hänt något alls, och lär nog inte göra det heller. Ska skriva klart det här, svara på kommentarer, sen hem och duscha, och sen.. sova? He-he.

Baby jag kan se din gloria.


"För vart jag än vänder mig nu, är jag alltid i din famn. Baby jag kan se din gloria och jag släpper aldrig mer din hand". 

2105

Har precis ätit kladdkaka med glass och jordgubbar/mango bitar och kollat på Paris Hilton's nya vän.

Mmm.. Riktigt gott var det. Nu blir det ännu mer tv, Deep blue sea började precis :)

-

Glöm det här inlägget. Bara. Glöm. Det. Om någon vet att man inte ska älta småsaker så är det jag. Tacka gud för bättre vetande.

9 veckor idag.

Stina-lee

Cajsa (och Bell i bakgrunden)

Douglas (Zelda)


Ludwig. Han är minsann en svår liten rackare att få på kort.

Jag har cravings.


Och självklart ska det vara hårt skal. Inge bröd här minsann. Mmmm.. Så gott.

No one else can speak the words on your lips.

"All I can do now is forgive and forget. I wanna forgive you. And I wanna forget you" - Lauren Conrad

Tisdag.

Fan vilka sjuka drömmar jag har haft inatt. Den ena verkade så verklig på något sätt, så jag vart nådigt besviken när jag vaknade. Jaja. What to do.

Idag blir det nog att ta och städa lite. Iallafall mitt rum. Får se om jag plockar undan lite överallt också. För att vara snäll ni vet. Men det är bara kanske ;) Läste förresten det här precis, och det måste nog vara det roligaste jag har läst på länge. Hahah. Vilka människor det finns alltså.

10 saker ni inte visste om mig.

Eftersom på nästan alla bloggar jag klickar mig in på har folk en sån här lista. Så jag kör en jag med.

•  Jag är mörkrädd. Eller jag är rädd för det mesta egentligen. En riktig fjant är jag.

  Jag hatar att vara ensam hemma. Speciellt på kvällen/natten pga ovannämnda.

  Jag har väldigt svårt för att lita på folk. Men det har jag mina anledningar till också.

  Jag har bara varit kär en gång. Visst att jag har haft mina små crushes men då var man för liten för att veta vad kärlek va.

  Jag pillar alltid bort skinkan när jag äter pan pizza.

  Jag äter bara grön paprika. Röd och gul är verkligen inte gott.

  När jag var liten brukade jag klä på min katt kläder. Det kunde vara allt från mössor till koftor till klänningar. Notera att den stackars katten är en kille.

  Jag hatar sådana sidor som man kan tjäna pengar på, och anledningen till varför jag är medlem på en nu är för att Blomm bad mig.

  Jag älskar att ha en katt i sängen med mig när jag ska sova. Fast helst har jag ju Johan liggandes bredvid, men han är inte alltid tillgänglig så då får en katt duga.

  Jag har alltid velat ha en nakenkatt och en nakenhund. Hur söta är dem inte liksom?

Hm.. Nä. Det där var nog inte min grej.

Citat från i lördags.

Jag och Oskar sitter och pratar om att ingen har likadant vokabulär som oss och att vi borde vara med i mensa. Så tittar Jesus och Malin på oss med förvirrade blickar.

Oskar
: Vet ni inte vad vokabulär är?
Malin och Jesus: Nääeee....
Ewelina: Vet ni inte vad mensa är?
Malin: Joo... Det är väl en såndär hemsida?

Hahah. Hon är så söt, min Malin :) ♥

See shorty lookin' over from the side viewin' I'm 'bout to hook him up.

Är det någon mer än jag som hatar den nya polly reklamen? "Åh, polly. Vad gott. Åh, polly. Vad gott. Åh, polly. Vad gott. Åh, polly. Vad gott." Det är ju nästan så att man får huvudvärk.


Billigt är bra, gratis är bäst.

Bli medlem på den här sidan och tjäna pengar :)

When it was good, we were sitting on top of the world.

Vad är det som händer egentligen? Jag förstår fan ingenting. Och det tär på mig något otroligt att hålla allt inombords. För jag kan inte berätta. Jag vill inte berätta. Jag vill inte att folk ska ogilla dig mer än vad dom redan gör. Men det är så jävla fel att allt tillslut kommer tillbaka till mig. Det är jag som får ta skiten. Men så som jag ser det har jag inte gjort något fel alls. Jag har inte det. Och det finns ingenting jag kan göra heller, förutom att vänta..

Anledningen till varför jag sitter här och skriver om det som en jävla fjant, istället för att prata med någon om det, är rätt simpel. Jag vill inte. Och jag vill heller inte att efter någon läst det här ska dem direkt fråga mig vad som har hänt, för hade jag velat att någon skulle veta så hade jag sagt det till personen i fråga. Nu kanske någon tycker att "men fan va onödigt att du ens nämner saken då?" Men nej, det är inte onödigt. Det här är trots allt min blogg, jag får skriva om vad jag vill, även om folk förstår handlingen eller inte.

Det där jävla örat alltså..


What's up with that??


Bilder






Herrå Johan, jag drar nu






jag älskar dig♥


Because of you I find it hard to trust, not only me but everyone around me.

Gårdagen började med att möta Yojjo Oskar och Ralle och så gick vi ner i parken för att kolla på bilarna. Efter en stund tappade vi bort Ralle till några andra så jag Yojjo och Oskar gick och åt pizza. Drog ner till parken en gång till efter det eftersom man kom in gratis efter kl 1600. Riktigt fula bilar, måste jag säga. Raggarbilar är verkligen inget för mig. Vid 1900-tiden begav vi oss mot grind hem till Malin. Där Jesus, Malin, Blomm, Pata, brud 1 och brud 2 var. Bästa citatet på hela kvällen måste nog ha varit när det gick en man utanför balkongen, stupfull, och såklart började folk snacka med han.
Malin och brud 2: Du har en fläck på rumpan.
Mannen: Du ljuger!
Jesus: JA DJURGÅRDEN WOHO!!!

hahah. Sen visade Malin lite grejer från när vi var små. Våran sångbok, en nalle, en änglastaty (?) osv. Fyfaan vad jag skrattade. Våran fantasi var nog lite väl galen kan man tycka. Men i like it.

Gick sällskap hem med Blomm runt 0200 kanske, och så la jag mig direkt. Vad som händer idag är jävligt oklart. Ingenting kan jag tippa på.

...




.. And I'm out.

American Car Show.

Yes! Jag hann bli frisk tills idag. Eller frisk och frisk, jag är fortf snorig och jag hostar lite, men jag har inte ont i halsen eller huvudet längre så det är väl det väsentliga. Så nu är jag fit for fight.

Blir väl att hoppa in i duschen snart och sen fixa sig. Vet inte om det blir så att vi drar ner till parken och kollar på bilarna men det tar vi som det kommer. Senare ska vi iallafall hem till Malin och dricka, så det ska bli roligt.

Jaja, har inte tid att sitta här längre, kanske uppdaterar senare annars blir det imorgon. :)

Now I'm at a place I thought I'd never be, I'm living in a world that's all about you and me.

Malin: Det är ju bättre om vi köper två små än en stor.
Ewelina: Vem har sagt att du ska få?

Jag och malin skulle köpa läsk när vi var mindre, så kläcker Malin ur sig det där. Självklart var jag inte seriös för fem öre men Malins min när jag sa sådär måste vara något av det roligaste jag sett! ♥

Feelin' like a doll left on a shelf, will someone take you down?

Idag har det varit en lugn dag. Vaknade imorse runt 0700 för att jag inte kunde andas, såklart. Gick upp för att dricka lite och sådant, så märker jag att Wewwe också är vaken, och pigg som en lärka. Så vi bestämmer oss för att sätta på en film. Mysteriet på Greveholm, he-he. Precis när vi skulle börja kolla så vaknar Johan till liv, han kom hit inatt runt 0300, den lille fjärten. Kollade på 6-7 avsnitt tror jag sen somnade Wewwe och jag och Johan gick och la oss i sängen ist och somnade vi med. Vet inte riktigt när jag gick upp men tror det var runt ett eller något. Johan då? Ja, den sjusovaren gick inte upp förens 1530. Och det var bara för att jag väckte honom :) Han käkade en pan pizza och sen småglodde vi lite på tv tills hans buss gick vid kvart i fem.

Vad som händer idag vet jag inte, blir nog bara att ta det lungt. Känner för den delen att jag börjar må bättre också. Ingen huvudvärk. Inte så värst ont i halsen längre. Satt jag hoppas att jag blir helt frisk innan lördag :) Och så hoppas jag på bra väder, men jag kan sätta en femma på att det kommer regna. Säkert snöa också. Hagla med kanske. Hrm.


-

Vilken. Hemsk. Dag. Jävla huvudvärk.

Can't you tell that this is all just a contest? The one that wins will be the one that hits the hardest.

Dagen började med att jag mötte Yojjo runt 1030 vid badhuset och sen gick vi till ungdomsmottagningen. Efter det satt vi i solen en stund tills jag inte pallade längre, jag har fått spänningshuvudvärk och det tar kol på mig, verkligen. Gick och la mig när jag kom hem, sov ett tag tills det vart mat och så gick jag och la mig igen. Har ingen lust eller ork till någonting alltså, orkar knappt sitta här och skriva. Hrm.

På lördag är det iallafall American Car Show så det ger mig 3 dagar att bli frisk på. Hålla tummarna? Ska dricka med Malin ju, så det ser jag fram emot :)

Nä, det var väl allt jag hade att berätta. Blir nog att man sitter här en liten stund till och sedan bege sig till sängen igen. Åh, så jävla värdelöst!

I'm just a regular evreyday normal mother fucker.


090707

Ännu en sömnlös natt. Fick hur ont i örat som helst helt plötsligt lite efter tolv inatt, trodde att det kunde vara öroninflamation? Låg vaken till 0400 och ville bara gråta för jag hade så jävla ont. Somnade tillslut, vaknade igen vid 0600 och sen 0800 och till sist 1030. Vaknade dessutom upp till regn. Kul. Dock har jag inte ont i örat längre så det var väl bara nåt tillfälligt. MEN mitt öga fuckar sig nu istället. Alltid ska det vara något.

Joey försvann igår, på eftermiddagen. Vi trodde att han låg och sov någonstans men när jag vaknade imorse och han fortfarande inte var här så bestämmde vi oss för att gå ut och leta. Men ingen Joey hittades. Tillslut kommer våran granne och ropar utanför balkongen att våran lurviga katt sitter i trädet och mjauar. Så vi rusar dig, och där satt han, min älskade pussgurka. Hur högt upp som helst i ett träd. Antar att nån snorunge på gården har jagat upp han där, fan va svårt det ska va att låta våra katter va? Vet inte hur många gånger vi har sagt till dem att "sådär gör man inte med katter." Dålig uppfostran, kallar jag det. Iallafall, Joey skrek verkligen och man såg hur rädd han var och vi visste inte hur vi skulle göra för att få ner honom. Det slutade med att vi hämtade en stege så fick Wewwe klättra upp och hämta honom. Åh så glad han blev när han såg henne uppe i trädet, han satt på en liten pinne bara, men han kämpade verkligen för att komma till Wewwe.



Jag vaknade iallafall för en stund sen, somnade framför tvn av utmattning. Hoppas på en bättre sömn inatt dock, spelar ingen roll om jag vaknar tidigt för jag ska endå till ungdomsmottagningen 1045. Och till råga på allt så brände jag mig på 3 (!!) fingrar idag. Skulle kolla om kastrullen var varm. Det var den.

Just hold me baby and I'm in ecstasy.

Åhh. Att vara vaken vid den här tiden är inget jag har valt själv. (Gick dock upp innan 1100, ännu värre) Utan det är den här jävla förkylningens fel. Jag blir så less, jag får inte sova alls på nätterna. Jag vaknade först runt 0300 men jag somnade nog strax där efter. Sen vaknade jag runt 0600, småglodde på Just shoot me och Montel Williams show. Måste nog ha somnat då jag kollade på det sistnämna för det var verkligen inte roande. Och tillslut, vaknade jag vid 1000-1030. Och för att gnälla ännu mer så kunde jag inte andas alls när jag vaknade titt som tätt, och jag kände ingen smak heller. Så att äta en massa halstabletter när man inte känner smaken är då inte det roligaste.

Jag är iallafall glad att det inte är speciellt fint väder nu, för jag skulle aldrig orka sola och bada eller göra något annat för den delen nu, när jag bara vill sjunka genom jorden.

I ♥ U

J.b säger:

jag ringer dig snart ska ner på stan tänkte om du ville träffas och bjuda på en puss kanske?


When you ask me if I'm lonely, then I only have this to say.

You'll never know just how much I miss you
You'll never know just how much I care
And if I tried, I still couldn't hide my love for you
You ought to know, for haven't I told you so
A million or more times?

If there is some other way to prove that I love you
I swear I don't know how
You'll never know if you don't know now


...

Asså det är fan inte sant. Ännu en gång har Zingo släpat in ett ormhelvete. Och ännu en gång är jag ensam hemma. Det är som hon har en radar eller något. Cpkatt.. Dock var det bara en halv orm den här gången.




Zingo mjauar på dem två sista bilderna. Dumma kattfan..

You taste just like glitter mixed with rock and roll.

Igår åt jag bara lite sallad och en varm macka. Idag har jag världens cravings för kinamat och tårta. Jag hatar att vara sjuk.

Interesting sense of style, ten million dollar smile.

Jag. Är. Sjuk. Mina halsmandlar är svullna och jag kan knappt svälja. Det började igårkväll när jag skulle lägga mig, men då var det inte så farligt. Vaknar 0707 imorse och kan inte svälja alls nästan. Täppt i näsan var jag också. Det gick inte att somna om då jag inte kunde andas eller svälja, så jag hade inget annat val än att glo på tv. Det var tv-shop hit och tv-shop dit. Så det slutade med att jag kollade på Pokémon. Pokémon. Jaja, senast jag kollade på klockan var den 0747 så efter det somnade jag nog. Skönt.

Hon är awesome.


You should know, everywhere I go you're always on my mind, in my heart, in my soul baby.

Igår plockade Johan blommor till mig igen, glömde jag skriva. Rosor. Hur söt? ♥
Tänkte ta kort på dom, minne för livet ni vet, he-he, men det finns inga batterier till kameran. Doh.

Update: jag kirrade batterier för jag är bra bättre bäst.



Orkar inte komma på någon bra rubrik.

Hello bitches. Idag har jag legat på playan och stekt hela dagen..

.. haha, fyfan va töntig jag kände mig när jag skrev sådär. Uhh. Men jag har som sagt varit nere på stranden med Ante mamma Wewwe och Rasmus idag. Lite mycke moln och åska (??!) bara, men det är smällar man får ta.

Kom hem nyss, väntar på mamma som står i duschen och sen ska vi ner på stan och äta på Antep och sen möta upp Yojjo och kolla runt i affärer eftersom det är juli natta.

j.b, jag älskar dig.

Well the city of lights is speaking tonight,with you in the spotlight.

 
Just be there for me too, cause I would die to be with you
Every glance you give me is one I can't refuse
My heart it beats inside my chest, with all these things I must confess
The truth is you're the best thing that's happened to me♥

I'm a loser when it comes to winning.

Fyfan vad trött och seg jag är. Vaknade upp imorse lite efter 1200 bedvid världens bästa Johan, så låg vi och myste till 1600 eller längre, he-he. Gick upp, satt på balkongen med mamma Wewwe och Ante ett tag, tills Linus och Alexandra kom, då drog vi ner på stan. Mötte Blomm vid ica och så begav vi oss mot parken där det blev lite dricka och kubbspelande och sen så kom Rasmus och hans vän.  Träffade på Yojjo lite snabbt gjorde jag också :) Runt 2100 gick vi till lommarbadet och så badade jag Ante, Wewwe, Linus och Alexandra. Det var verkligen hur varmt som helst i vattnet, förvånansvärt nog.

Kom hem för en liten stund sen och är helt död, så det blir väl att dejta kuddarna jävligt snart.

RSS 2.0