Now if she touches like this, will you touch her right back?

Ack å ve, mitt arma huvud. Och min arma mage. Jag ångrar att jag drack igår, borde ju egentligen ha legat hemma och tagit det lungt, men faan så kul det va! Från början var det bara jag, Jenny, Yojjo, Hilmer, Jylle, Sofie och Blomm, vi körde över eller under. (de hette så va..?) Hilmers variant av ölspelet typ. Sen lite senare kom Jalle, André och Markus. Så fråga jalle om vi skulle köra rosen. Visst, tänkte jag. Det lät lite småkul. Men tji fick jag! Jag fick tio klunkar hit och dit, och jag hade hur många kort som helst, och tydligen den som hade mest kort i slutet fick dricka upp allas dricka? Fan heller, tänkte jag, jag dricker INTE deras öl, så jag fuska :) Gav några kort till yojjo, he he. Fast jag hade iofs inte behövt fuska, eftersom Jylle hade 14 kort, och jag bara hade 13. Men what to do what to do what to do?! Sen kom Jonte, Challe och Jimmy också, vilken tid har jag ingen aning om. Och juste, Yo-hoes hjärtevän (sorry..) kom sen också.

Klockan vart mycke så alla åkte hem, förutom Jalle, jag, Yo-hoe, hennes vän, André och Markus. Vi hade riktigt kul, men jag tror nog ärligt att jenny ångrar sig liiiite idag? haha! Runt 6 åkte vi hem, och jag va så jäkla trött att jag nästan somnade i bilen. Men det är smällar man får ta.

Hello you fool, I love you.

Idag mår jag inte bra. Vette fan vad det är, men nåt jävligt är det. Mår illa, är svimfärdig, har skitont i magen, och jag vill bara ligga ner. Hela dagen. Men så blir icke fallet. Ska åka hem till Jenny och dricka. Tror jag. Känner verkligen inte för det just nu, men de ändras väl.


I won't put on make up but I might just want to give that bra a try.


I would die if we were through.

Idag va jag ju som sagt hos tandläkaren. Ante skulle också dit, fast han hade tid en kvart innan mig, och vi hade tydligen samma tandläkare. Och det tog förjävla lång tid att kolla i Antes stora apmun, så jag fick vänta en kvart (!!) längre.
Så, hur många hål tror ni jag hade då? 2? 3? 8? Nej, mina kära vänner. Nu ska ni få höra. Ewelina hade INGA hål :) dock hade jag början till några hål men äsch.

Efter tandläkarbesöket va det egentligen meningen att jag och Jenny skulle åka till Herräng och söka sommarjobb i affären där. Men min jävla sömntuta till vän vaknade inte, sen smsar hon vid typ halv elva och säger att hon ska vara hundvakt ist. Alltid lika roligt att göra planer mig dig ;) He he.

Jag somnade för en stund sen, så jag har fortf käften full med flourlack. (det där gula klibbet som smakar banan) Så det ska jag nog pilla bort nu, hah!

(Morgon)dagens I-landsproblem.

Imorgon är det min lediga dag. Jag har tid hos tandläkaren klockan 9. På morgonen. Jippie.

Dom säger att du är kall som is men ingen har sett hur du lyser och sprakar.


It's not enough.

Dry my eyes so you won't know. Dry my eyes so I won't show.


Pray it won't fade away.

Dagen började med att mina jävla katter väckte mig, Bell välte min papperskorg och börja leka med allt skräp, Murre satt bredvid mig i sängen och KURRADE högt som fan, och jag kände hur han verkligen stirrade, och sen kommer självklart Joey in och är allmänt irriterande han också. Kul morgon. Verkligen.

Annars har dagen varit ok. (läs: förjävlig) Har inte gjort mycke alls idag. Jag hade tänkt städa mitt rum, men sen tänkte jag att "njaaaaäääee, är det verkligen SÅ viktigt? det kan jag lika gärna göra imorn, eller dagen efter det, eller dagen efter det....." Väldigt stabilt. Men om en timme eller så ska jag iallafall träffa Blomm och kolla på film. Patrik 1.5 ska vi se :)

Innan det ska jag nog måla mina naglar igen. Målade dom igår och jag har redan pillat bort det på nästan alla naglar. Jag har en tendens att göra så.


Fear surrounds me like a fence.

Godmorgon, jag vaknade precis! Eller precis och precis, för en timme sen typ. Somnade runt halv två inatt så jag har varit jätte trött hela dagen. Det är jag fortf iofs. Idag har jag inte gjort mycke alls, va med blomm en stund efter skolan. Vi gick ner på stan och kolla läget inne på h&m och åhlens, sen vart det förjävla kallt så då gick vi hemmåt. Citat av blomm "men Ewe nu äre typ inga moln som solen kan hamna bakom,eftersom dom åker åt de där hållet, så vi kan ju fortsätta gå ett tag ju". Men tji fick han! När vi kommit hem och jag la mig i soffan för att ta min powernap så ser jag hur det börjar SNÖA. Fan fan fan tänkte jag, och sen somna jag. Men nu är klockan 20.00 vilket betyder att det är dags för Den rätte för Rosing, och sen Desperate Housewives, och efter det ska jag duscha och sen sovaaa.

A friend indeed.

Nu ska jag, trots mensvärk, träffa min kära vän Blomm. För vem kan mer om krossade hjärtan om inte lille Ewe. :) Skämt åsidå, så illa är det faktiskt inte.

Oregano.

Ibland går jag på stan och känner att jag inte har nånting att göra.
Då går jag in i en butik och köper...Oregano, ore-ore-oregano, läskande oregano.
Sen smaskar jag och snaskar jag och tuggar gött på min nya krydda.
Ingen vet varför jag blir glad av...Oregano, ore-ore-oregano, läskande oregano.
Och be mig inte bjuda ur min burk, den har jag köpt utav en turk i saluhallen.
Och han är min bäste vän, för han säljer...Oregano, ore-ore-oregano, läskande oregano.
Och bredvid turken står en grek som kränger timjan.
- Timjan okokt, välkomna fram, timjan, timjan.
Torr och fnöskig, ful, rent medioker timjan.
- Otroligt orientalisk fin timjan det har jag.
Så jag skyndar iväg, jag flyr ifrån timjanmannen.
- Men du, vart tror du att du ska nånstans då?
Och ställer mig i kö hos min turk för att få fylla spannen.
- Men din jävla oregano-snobb.
För jag vill bara ha,
- Ska du ha körvel då?
Jag vill bara haaaaaaaaaa...Oregano, ore-ore-oregano.


Is this the bed I chose to make?

I wanna be you whenever I see you smiling, cause its easily one of the hardest things to do.

Jag skulle gärna byta ut Johan mot dom här 2.
Standing in the light of your halo.

Efter en tråkig fredags kväll framför tvn och datorn så ska jag gå och lägga mig alldeles strax. Kollade förresten på grillad idag, ett humorprogram där man "grillar" kändisar,och ikväll va bland annat Sanna Bråding med, och alla hade ju självklart en hel hög med knarkskämt. Och det va nån som sa, minns inte vem, att "men Sanna,du är ju både kritvit och pinnsmal, varför snortar du inte dig själv?" hahaha, skönaste. För dom som inte visste så har Sanna Bråding knarkat en hel del och kom precis ut ur fängelset ;) Nog om det, godnatt.

Vad har du i fickan Jan, är det en jättebanan? Tarzans lian?


Kassa fötter.

Kom precis hem efter min promenad med Blomm i vårvädret.  Frös nästan ihjäl för fan. Halka på den jäkla isen som aldrig vill smälta gjorde jag också. Och det roligaste va att Blomm gick och reta mig för att jag halka hela tiden, så halkar han till värre än vad jag gjorde sammanlagt, hah! Skadeglädje? Javisst.

Hur söt är inte du?

J.b säger:

är skadad:(

J.b säger:

varit på akuten idag:(

ewelina säger:

vad har hänt?

J.b säger:

fick ett rör i ögat

ewelina säger:

hur lyckades du me det?

J.b säger:

klippte av ett rör så fjonga det upp rakt i ögat :p


Details.

Du tror du är så jävla smart, tänker rent och klart,
men det finns inget med dig som är underbart.
Kan inte alls förstå, hur jag kunde gå på,
ditt jävla prat om att jag va speciell och så.
Och allt jag ville ha trodde jag att du va,
men du kan packa ihop allt du har och dra.

Kiss me through the phone.

Min fis-unge och jag har tjaffsat ett tag nu om de är vår eller inte, jag tycker att det inte är det,eftersom de är snö och vinterväder. Men han tycker att det är vår eftersom de är mars, en vårmånad enligt han. Och igår kunde jag hålla med honom, för då va det fanimej fint väder, men nu så vet jag att jag har rätt. Det är inte vår. Ännu! Om en vecka kanske.

Igår så va jag, jenny, jalle, andré och yo-yo på indiska, och vad kommer in? Två skitfula tanter. Fine, tänkte vi, men så öpnnade dom munnen, och jag fick nog världens chock. Dem va inga tanter, alls. Transor va dom. Och dom ragga som fan på han som jobbade där, som ironiskt nog lät mer som en tjej än vad jag gör. Lite kul faktiskt, sånt ser man inte ofta i Norrtälje. Efter vi hade vart där åkte vi hem till jalle, och medans andré och yo-hoe roade sig med att sitta vid datorn, så roade vi andra oss med ett sex quiz. Förlåt jenny, men du va sämst :D haha. Sen drog vi hem, och efter att jag fällt flera miljoner tårar åt Greys anatomy, så somnade jag klockan 2200 och vaknade nu. Det funkade inte riktigt att snooza imorse.


Hej hej, hemskt mycke hej.

I'm back in business så att säga!


RSS 2.0