Försöka går ju alltid

Jag smsade med Erik förut, och så kallade han mig retard. Kände att jag behövde försvara mig lite och skulle därför svara "jag är inte retard." Nu är det så att jag har inte retard inlagt i min ordlista. För come on, hur ofta skriver man så? Och no "retard" i ordlistan = sevärd. Mitt tappra försök till försvar blev då alltså "Jag är inte sevärd"

Eh. Ja. Just det.

Jag fick en idolbild tidigare idag:



Va?

Vadå "jag har gjort den själv"?

Jaha. Okejdå. You got me!

Den vackraste stunden i livet var den när ni kom, och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om

Baby you know you can call me anytime. Anything you needed I would give it to you. Oh, that's how much I care for you ♥





Tik tok on the clock

Yes, som jag sa igår så försvann den där konstiga, tomma, ekande känslan jag hade, när jag såg Johans sockersöta ansikte! Ska inte ens tala om vad som hände innan jag väl kom av bussen. Men pinsamt var det iallafall, pinsamt. (Nej, det var inte värre än den där gången i Sthlm då Roos lämnade mig ensam på tunnelbanan, men nästan!) Johan spelade som vanligt mesta dels av tiden, sen laddade vi ner The proposal och kollade på den. Den var sådär halvrolig. Inte lika rolig som jag hade väntat mig.

Vi åkte in till Norrtälje med 3bussen och så begav jag mig hemmåt med trötta steg. Blir väl att kolla på idol ikväll, om jag orkar hålla mig vaken? 

torsdag

Usch, vilken konstig känsla jag har i magen. I hela kroppen faktiskt. Tom känns den, men varför? Jag är hungrig som en elefant (?) men fick bara i mig en halv pizza, knappt. Mår illa, orkar inte tugga. Blä.

Ska iallafall snart (om en timme) åka hem till Johan. Då blir det nog bra igen, for sure.

One week to go.

19:56

Är det bara jag som har tröttnat på alla modebloggar och allt som hör till?

Att vara Charlie Schulmans pappa, Egoina, Spiderchick & Myaraq, där har ni läsvärda bloggar. Humor när den är som bäst!

More platinum, please

YES!

That's what I'm talking about.


Just a thought

Hrm. Jag har blivit en riktig sucker för Sexy City på Facebook. (Johannas fel förresten, tack så mycket för det) Och ibland så får man gå på dejter, och gillar dejten dig så får du presenter. Förr var det armband, klockor, sådana saker. Nu får jag pengar.

What's up with that? Att jag får $2000 efter en dejt låter liiite suspekt.

Eller är det bara min åsikt?


This was a good day



Vad hände med "det här får vi göra om"?

P.S I love you (Jenny, Johanna & Sofie)


What can I say..

Jag kollade min översikt:



Vem är denna KE$HA, och vad kan hon ha kommenterat för något? tänkte jag.

Alltså. Ibland är jag bara för dum.

KE$HA


Erik har ritat av våran bildlärare



Skulle du vilja ha lektion med denna varelse tre timmar i veckan?

Nej, trodde inte det heller.

Insane in the brain

Förresten, påtal om ingenting sådär, det var en julfilm idag. JULfilm. i OKTOBER. Och som om inte det skulle vara nog så har ju affärerna börjat sälja julpynt, chokladkalendrar, julmust and so on..

Jag börjar redan tröttna på julen lite, tack för det affärerna, tack så himla mycket!

Kom tillbaka i december..


I'm just saying...

Vad är det för fel på folk? Jag hånas ständigt av Erik och Julia t.ex för att dem inte har hört talas om vissa ord jag säger. Hittils har det varit: jävlar i min lilla låda, kör i vind, väsentligt... och... ja, det ska vara en himla massa mer, men jag måste nog ha förträngt det.

Alltså. Dem får mig att verka dum, när det i själva verket är dem som är det. För vem har INTE hör talas om dessa ord/uttryck?

Va??

(no hard feelings)

Saturday

Sitter och äter kladdkaka samtidigt som jag försöker komma på vad min engelska novell ska handla om..

.. Vänta, siter jag här på en lördag, på lovet, och PLUGGAR??

Hrm.

Well, jag har trots allt tre engelska uppgifter som ska vara klara tills efter lovet. Och jag vet själv, att gör jag dem inte så snabbt som möjligt så sitter man där sista dagen, vilket resulterar i ett halvkasst arbete. Inte så kul, va?


alltid med ett skratt som smittar av sig eller smiter ner i den alltid så sköna sängen vi lärt oss att kalla vår. Och tänk att något så enkelt som du bredvid mig kan göra mig så lugn


I love you forever

Ewelina: Vad ska du göra ikväll då?
Johan: Jag ska ta min dator till Thomas.
Ewelina: Hrm. Du och din dator alltså.
Johan: Vadåra? Det är ju min hobby :)
Ewelina: Som sagt, det är en töntig hobby.
Johan: Ja men då är typ 80% av jordens befolkning töntiga.
Ewelina: Ja, då är dem det då!

Jag tycker det är riktigt kul att så fort jag nämner minsta lilla om att WOW är töntigt, så känner Johan att han måste försvara sig.

Varför? Det är väl en svag punkt, I guess. Ett slag under bältet.


I miss you, San Sao



Du var så god. Varför försvinner alltid det som jag tycker om? San Sao, Fanta Fläder, dem där lakritsgodistungorna (?), ost chips. Förut var Cornetto Citron också borta, men nu har dem infört den igen. Bra gjort, säger jag då!

But still, why me??

All for you

Blä, zero blogginspiration what so ever. Det finns inte så mycket att skriva heller, skolan och Johan tar upp mesta delen av min tid, och hur kul är det att läsa om mina skoldagar varenda dag egentligen? Eller hur mycket jag och Johan har gosat? Inte så himla roligt, I know.

MEN, det här inlägget kommer dock handla om båda ;)

Började skoldagen med engelska, jag och Julia satt och planerade hur vi skulle göra vårat quiz om oss på facebook, så det blev inte mycket till engelska för våran del. Tiden gick och vi skulle ha bild, satt och ritade på min surrealistiska skog i en halvtimme sen drog vi och "kollade efter mer inspiration av surrealistiska saker" på datorn. Inge surrealism här inte, vi skapade vårat quiz och det blev ett mästervärk må jag säga. Dagen fortsatte med lunch och sedan bild igen.

Har precis pratat i telefon med Johan och han gjorde quizet as we spoke. Man kunde alltså bli Johanna, Julia, Jennifer, mig, tönt eller wannabe-us (hahah) Johan blev... vem? Tönten?

Ja, det hade jag också gissat på. Men icke, han blev mig. Haha! Great minds think alike? ;)

Ska försöka lista ut namnet på den där uuurdåliga filmen jag och min fis till pojkvän såg för någon dag sedan. Lägga in ett youtube klipp också kanske. Så att ni kan få se precis hur dålig den verkligen är!

An old man turned ninety eight. He won the Lottery and died the next day??

Först:


And then:



Ska man skratta eller gråta??


Hej lill-fis :)


Everyone is going mental

Oj. From time to time glömmer jag nästan bort att jag har en blogg som ligger här och skräpar. Iallafall, igår (efter att ha skrattat så mycket i skolan att jag nästan avlidit) åkte jag hem till världens bästa Johan. Himla mysigt hade vi. Johan laddade ner den sämsta, löjligaste och tråkigaste film jag sett, så jag somnade till då och då. Vaknade av att jag hör mig själv fnissa. 2 ggr. Och när vi skulle sova på riktigt så vaknade jag av att johan säger "va?" "va?" får han som svar. "Ja, du skrattade?" Haha, pinsamt Ewe, pinsamt. Undrar vad jag drömde egentligen.

Vaknade imorse av något bzz:ande ljud. Jävla fluga tänkte jag, försvinn. Och mitt i allt vaknar jag ordentliget av att Johan flyyyyger upp ur sängen och skriker "GETING". Den var himla stor också, det vill jag lova.

Idag blir det minsann en mysipysig dag. Vi ska äta tacos, sen blir det efterrätt - kladdkaka med grädde och en himla massa godis.

Lars Winnerbäck


Jag lever för kicken, precis som du Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen Jag har frihet i blicken, precis som du Här står livet i farstun, så nära inpå men det är nåt som gnager ändå Det kallas tvivel, det där som stör Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör och jag ser hur du tänker på nåt hur du längtar dig bort som en fågel i bur En obehaglig distans en konstig känsla nånstans Det känns tomt - eller hur?

Eddie var grym igår


They don't really care about us

Johan kom hit runt 0200 tiden inatt. Han är verkligen bäst, min älskling. Finast, underbarast och allt sånt där trams är han. Jag skulle egentligen ha åkt med han hem idag, men han hade saker att fixa så det blev för bökigt, så vi tar det imorgon istället. Bra, då har man nåt att se fram emot? ;)

Vad som händer idag vet jag inte. Eller, jo. Jag ska plugga, eftersom jag inte gjorde det igår. (Trodde jag verkligen själv att jag skulle göra det?) Sen blir det nog till att städa mitt kaos-rum.



Jenny ♥


I wanna do bad things with you


Look-a-like

När vi såg det här klippet, jag och Wewwe:

 
Utbrister Wewwe att Mariette är nya den här:


Så sant, så sant.

(Deras rörelser syftar vi på alltså, för er som inte förstod det)

Fredag

Jag skojade igår när jag skrev att Johan kommer hem om 4 dagar. HAN ÄR HEMMA NU! Han kom hem igår, jag var pojkvänslös i tre dagar. Hemskt :) ♥

Igårkväll spenderades kvällen framför tv:n med chips och läsk. Jag, Rasmus och Wewwe kollade på Svanprinsessan och Skönheten Och Odjuret, haha.

Idag? Vad händer idag? Inget speciellt tror jag faktiskt, ta det lungt bara. Plugga kanske. Jag har samhällskunskaps läxa och engelska läxa som ska va klar till nästa vecka, så man kanske borde ta tag i det lite (med betoning på lite)??



Torsdag

Men det var ett himla tjat om att jag ska blogga, så jag får väl ta och göra det då :) Hade inte insett att det faktiskt var ett tag sen jag bloggade sist. Tyvärr.

Idag har jag inte gjort så mycket, vart i skolan till 1600 sen handlade jag med mamma och Wewwe. Och eftersom jag är så himla snäll och ödmjuk så kan jag väl dela med mig av det roligaste på hela dagen. Vi hade svenska, och förra veckan så skulle man skriva en berättelse på två sidor och idag skulle man jobba två och två så skulle man läsa varandras berättelse. Jag fick jobba med John och min berättelse hette Lovetriangle (lame, jag vet). Så säger John "Lovetriangle? Menar du trekant?"

Hahahahah.

Sedan säger han att min berättelse låter som en dansbandsberättelse.

Hahahahah va?

Tillsist skulle man skriva hur man hade uppfattat karaktärerna och så, jag skrev att Johns karaktär var lite mesig. Då tittade han på mig med hundvalpsögon och det såg ut som att han skulle brista ut i tårar vilken sekund som helst, och så säger han "men du kan ju inte ge mig kritik..." medan han hej vilt slängde ur sig att min karaktär verkade som en player, att jag skulle ha stycke indelning här, och kommatecken inte punkt där, att ja borde skriva om hela slutet till att dem två killarna det handlade om (ja, Edward och Jacob ;) var fulla och började slåss med knivar och hamnade på sjukhus och jag vet inte vad. Men jag fick minsann inte skriva att hans karaktär var mesig. Shame on me.

Nä, nu ska jag spela lite Sex And The City på Facebook innan jag ska äta mat, fylld kycklingfilé. Mumms.

PS! Johan kommer hem om 4 dagar!!


Vill leva fullt ut jag är värd det

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag


Måndag

Idag åkte Johan utomlands, han ska vara borta i en vecka. En hel vecka. Jag kommer nog att sakna ihjäl mig.

Ja, jag är rätt säker på att jag kommer göra det.

Förutom det så hade jag total babynoja igår. Under natten hade jag drömt att jag var gravid. Magen var jätte liten, och när det var dags for business så kände jag ett litet litet hugg i magen, och sedan ploppade jag ut min bebis utan några problem och skrattade åt alla som säger att det gör ont. Inte så realistiskt kanske. Men det måste nog ha varit den bästa känslan, till och med när jag vaknade så hade jag kvar den. Känslan. Och att det var bebisar överallt hjälpte ju inte. Varenda blogg jag kollade in på hade nån antigen haft bebis ett tag, precis fått eller ska få. Peyton i One Tree Hill födde världens sötaste unge och i Så Länge Vi Båda Andas var det en massa snack om lille Reneesme. Överallt fanns det bebisar.

Kanske måste tillägga att jag började 1040 idag, och Roslags Bostäder började borra non stop från 0800 tills jag gick hemifrån. Jag hade sovmorgon, men jag fick inte sova. Där försvann nog lite av babygnistan som var så stark igår, har man en bebis får man inte sova hur mycket man vill när man vill ju. MEN jag vill fortfarande ha en pluttis. Om några år alltså.

Så du kan lika gärna förbereda dig redan nu, fisjohan! :) ♥


You saw us always clearer than me

Ska jag? Bör jag?

Vill jag?

-

"Behöver du en hjärna? Ett hjärta? Varsågod, ta för dig. Ta allt jag har"

Shamandalie


Tycker du att du var rolig där, Blomm???


I would if I could

Seriöst, hur jävla puttinuttigt söta är inte dem här?? Jag vill ha jag vill ha jag vill ha. (Lät jag för mycket som Kissie nu?) Jag måste verkligen skaffa mig en sån här katt någongång i framtiden. Jag måste bara få Johan att gå med på det först.



Det är nästan så att jag drar till med den HÄR metoden. Bara nästan.

Dagens kommentar

"MSN suger utan dig"

MSN? Livet då??

http://ewelinahedvalls.blogg.se/

Det är en himla bökig procedur för mig att komma upp på morgonen. Jag börjar 0850, ställer klockan på 0650. Snoozar till 0700 och ställer om klockan på 0730. När alarmet åter igen ringer snoozar jag till 0800. (Jag börjar 1030 två dagar i veckan, då ställer jag klockan på 0830 och följer sedan ovanstående mönster) Jag kan inte komma upp annars, jag måste snooza. Värst är det nog när man sover hos Johan bevare mig väl. Han ställer klocka på typ sju, och trots att vi snoozar så faller jag alltid i djup sömn, bredvid min lille skruttis. Och det blir inte bättre av att vi går upp tio minuter innan bussen kommer. Varje gång. Jag skulle nog påstå att det inte är okej.

Något som heller inte är okej är att jag hela den här tiden sedan jag började på RHS har trott att min klass heter SPN1. Jag har alltid sagt så, skrivit så, tillochmed lämnat in arbete där det står så. Och det är ju helt fel. Jag har alltid tyckt att det är lite märkligt att Julia och Johannas klassnamn är mycket längre än mitt, så jag kollade upp det igår. Min klass heter verkligen inte SPN1. SP1NSP heter den. Stooor skillnad det där.

Och nu skäms man ju lite sådär i efterhand när man tänker på alla dem där arbetena som man lämnat in. Vad ska lärarna tro?

he-he

Ny kategori → Yojjo shoppar.


The words are comin' like a neon-light

Detta sysslade vi med på lektionen:




Därför ser min kväll ut såhär:




OBS! Detta pågår bara till 2100 då Desperate Housewives börjar. Jag orkar inte vända bilderna och det är Johanna och John som är avritade. För er som inte såg det liksom.

Nämen Yojjo då

Nu har du verkligen överträffat dig själv.


Vilka kap, va??

Johan vet hur man gör när han gör det han gör

Ewelina: Du är bäst!
Tiden drar iväg..
Ewelina: ...
Ewelina: "du med"
Tiden drar iväg igen..
Ewelina: Eh. Det är inte lika gulligt och romantiskt om man måste svara på det själv vettu.
Johan (som spelar wow när detta skrevs om ingen förstod det): Du är inte bäst. För jag är bäst. Du är finast :) ♥

YES! Det var precis det jag behövde. Nu är jag back to my old self again.

Orkar. Inte. Rubrik.

Vad är det för fel på mig idag?? Varenda blogg jag har varit inne på har jag tänkt att "MEN VAFAN SKRIVER MÄNNISKAN ÄR HON HELT DUM I HUVUDET ELLER? ÅÅÅH IDIOT". Varenda blogg! (Nej, Yojjo, Jenny blablabla jag har inte läst era bloggar ännu :) Och jag vet inte varför. Hela dagen har jag varit.. trött. Jag vaknade imorse och ville bara somna om. Soova. Soooooova. SOVA! (Plus att tre timmars historia och sedan tre timmas matte är inte sådär jättelockande). Det var på lunchen jag kände av det mest. Tröttheten. Den tog över mig. Och alla som tjatade att jag skulle vara med på pingis och inte fattade att nej betyder nej gjorde inte saken bättre. "Ewelina va med nu" "Men kom igeeen raaah" NEJ NEJ NEJ JAG ORKAR INTE!! Haha.. Sen hade vi matte, då blev jag nog övertrött. Jag och Johanna skickade lappar till John och frågade vem han, om han var tvungen att välja en, skulle hångla med av blabla och blabla. Riktiga nördar båda två. Ja, vi kände oss som små dagisbarn, oroa er inte. Sedan säger han; Du, Ewelina. Hette inte du Monica? Eller nej, vad var det.. Madelene? Hah. Nä det gjorde jag inte? Dumma Erik som lurar i folk massa strunt.

Klockan slog 1600, äntligen. Rusade hem (jag rusade inte, jag gick i acceptabel takt) åt mat, la mig ner i sängen för att läsa lite, då somnade jag. I en timme fick jag sova. Vaknar av Bell som tar i från tårna (klorna?) och vråååålar.

Det är säkert därför jag är så pissed som jag är nu.

Det är den där jävla Bells fel. PS. Det ser ut som att det står Dell. Det gör det inte. Det står Bell.

Så länge vi båda andas

Julia och Johanna mobbar alltid mig för att jag läser så sakta. "Men Ewelina har du läst nåt ännu då" "Vilket kapitel är du på nu då?" "Har du inte kommit längre än det?" Därav denna konversation..


Johanna
: Julia hälsar att du läser som en snigel med dyslexi.
Ewelina: Bara för att hon läser lika snabbt som Edward springer.
Johanna: Men du läser lika sakta som Billy åker rullstol.

Damn. Blev jag ägd eller blev jag ägd??


Vilket stolpskott

Ewelina: Promille och ppm borde fan inte få finnas..
Erik: Varför inte?
Ewelina: Ja men jag fattar ju ingenting.
Erik: Men vad har hänt då?
Ewelina: Va? Vadå hänt...?
Erik: Asså.. Varför pratar vi om promille?
Ewelina: Ja..men i matten...?
Erik: Jaha, jag trodde du menade alkohol och sånt.

Jaså det trodde han. Hissen kanske inte går enda upp? Eller?

Fabulous life of Ewelina



Eh. Inte direkt va?

Vadå? Jag skryter inte?

WOW. Detta är det största som har hänt mig under min tid som bloggerska. (Eh, kan man skriva så?)

Mor OCH dotter. Inte bara mor. Inte bara dotter. Nej nej, mor OCH dotter. (Hur andas man nu igen?)

Nejmen vad är detta? Det luktar avundsjuka...


Mindblowing

I det HÄR inlägget skriver Egoina om att Batman syns i hennes statisitk. Men det är inte det som är det väsentliga. Det är det HÄR inlägget vi ska fokusera oss på.

Ser ni fågeln? Gör ni det? Är ni säkra?

Bra.

Detta är min statisitk:



Det var en gång en liten fågel, ja en fågel. Men nu är fågeln död.

A match made in heaven

Johan skickade in sån där namnkärleksförklaringsgrej på MTV idag. Det började bra, tre hjärtan i rad fick vi. Sedan kom texten med följande budskap:

Jajamen! Hon är redo för ett stadigt förhållande. Med dig. Johan och Ewelina passar perfekt ihop.

Men va? Vilken jävla rip-off. Jag behövde inte skicka ett sms till en tvkanal för att få reda på det jö. Det hade varit bättre om det stod att "nej för sjutton gubbar, håll dig på avstånd Ewelina. Johan luktar bajs" 

Stooor besvikelse det dära.


Psst, Idag har Yojjo storshoppat




Lördag

Igår stod fest på schemat. Jag, Johan ♥, Timmy, Roos, Blomm, Rasmus, nån, nån, Julia och fredrik satt hemma hos mig och körde ölspel och jag vet inte vad. Runt elva, halv tolv-tiden drog alla ner på krogen och jag som är en liten skrutt och inte får gå på korgen ännu stannade hemma. Pratade i telefonen i en timme typ och sedan somnade jag. Sov i tjugo minuter sen ringer Johan och säger att dom ska komma tillbaka. Denna gång hade dem med sig Jonte, Michael och Challe med. Jag kan inte tänka mig att jag var så trevligt sällskap med tanke på hur trött jag var, he-he. Efter en halvtimme blev det bråk. Så. Jävla. Typiskt. Så då begav dem sig upp till Mobergs för att leka hjältar. Då somnade jag om ännu en gång men väcks av Johan runt fyra som ber mig möta honom. Gjorde det, sen gick vi hem och sov.

Vaknade för en stund sen så låg vi och mös i sängen ett tag tills Johan drog till Blomm för hans dator är där blablabla. Resten av dagen blir nog lugn tror jag. Jävligt lugn. Bell har gått och blivit kåt så hon vrålar som en jag vet inte vad. Och Joey försöker med tappra försök sätta på henne så det blir tyst. Men det går ju inte för sig. dem är ju syskon, jag börjar nästan tro att katter inte vet sådant. Gör dem det??


Jag tänkte söka på kattporr på google (hähä) för att få en passande bild till inlägget. Denna bild kom upp:



Den är ju inte direkt kattporrig om man säger så, MEN ACK SÅ SÖT! Och folk frågar varför i hela friden jag vill ha en nakenkatt. Kolla bara vilken liten ängel den är. Åh, ge mig please.


När jag endå är igång kan jag ju passa på att visa upp Yojjos nya byxor också

That's hot.

Jenny har köpt nya skor

Fina va? :)

RSS 2.0