Du ljög mig rakt upp i ansiktet.

Osten har möglat, kaffet har kallnat och du har gått
Jag har stoppat i mig knark
Och jag har fortfarande inte förstått
Varför sägs det att kärleken är stark?


It was awesome but we lost it

orkar man? du är fett keff

7 things

I probably shouldn't say this
But at times I get so scared
When I think about the previous
Relationship we shared
It was awesome but we lost it
It's not possible for me not to care
And now we're standing in the rain
But nothing's ever gonna change until you hear
My dear

The seven things I hate about you
The seven things I hate about you
Oh you
You're vain, your games
You're insecure
You love me, you like her
You make me laugh
You make me cry
I don't know which side to buy
Your friends they're jerks
When you act like them
Just know it hurts
I wanna be with the one I know
And the seventh thing I hate the most that you do
You make me love you

It's awkward and silent
As I wait for you to say
What I need to hear now
Your sincere apology
When you mean it I'll believe it
If you text it I'll delete it
Let's be clear
Oh, I'm not coming back
You're taking seven steps here

And compared to all the great things
That would take too long to write
I probably should mention the seven that I like

The seven things I like about you
Your hair, your eyes
Your old Levis
When we kiss I'm hypnotized
You make me laugh, you make me cry
But I guess that's both I'll have to buy
Your hand in mine
When we're intertwined
Everything's alright
I wanna be with the one I know
And the seventh thing I like the most that you do
You make me love you

Om han är ett svin, kommer du alltid att vara hans perfekta wife!

Johan är fett keff. ah,det är han. vill bara banka nått hårt i skallen på han. (i love you)
Sitter just nu & kollar på sing a long och äter tacos :) gott gott. Har tagit det lungt idag bara,kom hem 5 inatt så är rätt slö. Jag,sofie,jenny,yojjo,bullma,maria,amanda,challe och jocke satt hemma hos jonte och drack igår. det va najs :) va lite seg i början eftersom min hals dödade mig. men tog en superduperhalstablett & då vart det lite bättre.
Jimmy kom runt 2200? va där i typ en kvart,sen drog han och jocke. märktes knappt att dom va borta. mohah. jag spela guitar hero :) men va jag nå bra? haha nej,verkligen inte. jag körde på easy och hade den lättaste låten,men jag vart utbuad varje gång! fyfan alltså :p jag är bäst,huh? haha well well.runt tre drog vi ner mot nisses,jag jenny och yojjo. amanda challe och sofie tappa vi bort nånstans på vägen. ajdå. sen ringde blomm,han och joel skulle komma,tick tack sa klockan men ingen blomm och ingen joel syntes på långa vägar. efter ett tag såg vi en sliten joel komma lunkades,men vart va blomm? hm. vi satt å vänta i tio minuter kanske,sen gick jag å kolla vart han va, hitta han inte fan. MEN sen när jag va påväg tillbaka hör jag nån som typ harklar sig vid ica,tittar dit,å då sitter blomm där. å vad gör han? haha stackarn spydde en liten skvätt ;) gick hem med blomm och joel,ja då va klockan runt fem. jag somnade nästan dirr när jag kom hem. 

ska kanske va med blomm senare om han fortf vill va med mig & min fittmensvärk inte börjar spöka igen!

Will you still love me tomorrow?

Jag vaknade nyss. tog en power-nap för att ta igen den sömnlösa natten jag hade. jag vill va frisk :( Mamma beställde tid till sjukhuset,så 20 i 2 skulle vi va där. hade iallafall inte halsfluss,det va bara ett vanligt virus. hade hoppats på att de va nåt så jag kunde få pencillin eller nåt. störda drömmar jag har va? läkarn kännde även på en knöl jag har haft på halsen i drygt 2 veckor,jag har skämtat & sagt att de kanske är en cancerknöl. haha. men så va det icke. det va typ en lymfkörtel? och om den inte har försvunnit innom 2-3 veckor så ska vi tillbaka. whut? aja,vi drog iallafall till apoteket efter och köpte lite alvedon å så,den nya verktabletten för halsen som går på reklam. Zyx heter den typ. fyfan,tungan och gommen domnar bort. helt shuckt. som tur är ska man bara ta tre om dagen! sen kom michaela och saga hit :) saga är verkligen ett litet energiknutte,men jag orkade verkligen inte leka med henne idag,mådde verkligen inte bra,så dumpa lasten på wewwe ist. mohaha.Ja, efter att dom dragit så käka vi,sen somna jag,& nu sitter jag här :) vet inte vad jag ska göra nu,ska nog plugga lite engelska tror jag.

Imorn fyller min man 18 år,så han ska på krogen & härja :) oh,jag hoppas han får det toppen!
själv ska jag va med jenny,yojjo (?) & sofie tror jag? har inte så stor koll fan. dom ska dricka. tror inte jag pallar det faktiskt. har svårt att svälja som det är,& dricker man så måste man svälja stup i kvarten å det låter inte så lockande ;) men kul ska vi nog ha,bus hit och bus dit. hahaha! alla har nog ett barn innom sig,även fast mitt kankse inte sitter så djupt inne. men hey,what to do?

Jag har ju iallafall tur med vädret? (ha-ha)

Jag blir aldrig frisk! nu har jag åkt på halsfluss eller dylikt också. kul. Va i allafall i skolan igår som jag inte vart på ett tag eftersom jag har varit sjuk sjukare sjukast. ville bara hem hem hem hem! Drog ner på stan med jenny efter skolan. fyfan va varmt det va. jenny med skavsår,å jag med halsduk gick vi genom öknen ner mot stan,tills jenny fick idén att vi skulle dumpa lite kläder på hennes pappas jobb. Det gjorde vi! en lite småkul grej hände där som jag inte orkar ta upp, men kan säga såhär,han gillar tjejer,som eminem gör! haha herregud. väl nere på stan gick vi in i affärer,letade efter en parfym till johan på åhléns,det gick inte bra. satte oss utanför i skuggan för det va så jävla varmt,sen vart det för kallt så då förflytta vi oss till solen. mötte sofie runt halv 4,drog med jennys pappa till flygfyren å hjälpte han att handla. det va kul. haha! det va en dam (titta vilket fint ordval) där som både jag jenny & sofie kände igen,men ingen kunde placera henne. då fick jag snilleblixten å tänkte att men det kanske är en skådespelare! haha. det va det inte! jenny är nog lite smartare än oss alla,hon kom på att det va en kompis mamma,inte alls en skådespelare. shit happens.
drog till donken efter det,gud vad svårt jag hade med att få i mig min mat eftersom jag knappt kan svälja. men de gick :) hände inte så mycke mer igår faktiskt. & idag har jag bara kollat på tv för det mesta. får se vad som händer senare. (antagligen inget) tjingding.

Dragostea din tei


strö lite socker på mig är du vänlig.

jaha, fest idag då. jag är inte på humör. alls. men en arg jenny kan få en på andra tankar. det vill jag lova. mest av allt skulle jag nog vilja ligga under ett varmt täcke med fisjohan. mysigt! hm. blir det här en värdelös kväll så tar jag nog livet av mig. ja.. det gör jag nog!
ska nog byta kläder & fixa mig lite till. sen blir de att ringa jenny så får hon och sofie möta mig. mm,rätt ska va rätt. tvingar dom ut mig så ska dom få straffas lite också. mohah.


jag ger dig inte min morgon och inte min dag, du får nått så mycket bättre, du får hela jävla jag.


Like a clown I appear to be glad

eniglt en udnreösnknig på ett egnelkst univreisett så kan man srkvia bkoesvär i vliekn ornding som hlest och det går ädnå att lsäa då hjrnäan upfpatatr odret så lnäge fösrta och sitsa bkostaevn är på rtät palts. Dttea breor på att vi itne lsäer vrjae bkotsav för sig uatn odret som hleteht.

Det tycker jag är ganska intressant.


Living on ze edge

Vad. Less. Man. Blir. tycker att du ska söka hjälp gumman.

Jag ser på ditt ansiktsuttryck att det bara är en lek

Mitt immunförsvar har kraschat. jag vet inte vad felet är,men nått är fel. det känns som att det står en jävla elefant på mitt bröst. har svårt att andas å grejer. gör även ont i övre delen av ryggen och i huvet. har inte haft en god natts sömn idag,det vill jag lova. slutade med att jag låg med en blöt handduk på huvet å mamma masserade mig. men inte fan kunde jag somna för det. somnade nog till slut av att jag va så utmattad. Vart inte mycke dricka för mig igår heller,drack två cider. knappt. gick å la mig vid 2200 för jag mådde så jävla dåligt. hua mig.

Jag som va så lycklig igår för att jag skulle va med johan idag. typiskt. ser fram imot nästa vecka dock. ja o ja,det gör jag. så vad ska jag göra idag då? chilla,softa,nada,ingenting. Skönt!


I'M A SUCKA FOR LOVE

va med johan igår. ska förhoppningsvis va med han imorn med. jag är världens lyckligaste.
johans katt är för övrigt en transa :) febern & huvudvärken har släppt. rätt rejält. har lite ont fortf,och nu har jag blivit snorig också. cry me a river.

idag ska jag dricka,björn kom ju hem idag & åker igen på fredag så man får ju ta vara på tiden.
och till dom som inte vet vem björn är så är det min låssasbror. har iofs redan öppnat en cider å jävlar va segt den går ner,haha. nej nu ska jag gå ut till dom andra å va lite social.

Slicka dig i ärslet.

I'm. Still. Sick.
& jag saknar fortfarande Johan.

att säga brorsan till alla får din morsa att framstå som hora

jag är shuck. (läs sjuk) jag har feber,mina ögon är fucked up,har ont i ryggen.det är knappt att jag kan böja mig, va händer med mig lixom?! jag börjar nog bli en gammal kvinna..

va ledig idag,skönt! eller ledig å ledig. hemstudier kallas de. inte för att jag plugga nåt. de gör jag på söndag! :) vaknade i tid till våra bästa år (sämsta serien som skapats) & pryda lilla (horri)belle har äntligen fått till det i sängkammarn. med philip. inte shawn. big surprise. har mest legat i sängen idag. har inte haft lust eller ork till något annat. är man sjuk så får man va lat. faktiskt. jag ska börja träna också. synd om johan ju,lär ju inte va skönt att ha en heffaklump över sig precis. idag va jag ganska så duktig. åt fruktsallad,yeah! (+ popcorn men det glömmer vi nu,& ja,det va en hel påse) igår va jag mindre duktig,åt pizza. vad kan jag säga? jag älskar fet mat. it's my passion, haha.

men nu orkar jag inte skriva mer så ska sitta å tycka synd om mig nu istället.


johan

du är min drog,jag blir din knarkare.

you're a tool

kom nyss hem från skolan,skulle bara hämta schemat å lyssna på lärarens onödiga låååååånga snack. prata lite skit med yojjo innan jag börja.de va ju trevligt! länge sen man träffa den tjejen känns de som. har då inte lika soft schema som förra terminen,men så illa är det inte nu heller.  men nu börjar snart våra bästa år,så ska väl glo lite på det i brist på annat att göra!

It will fade away, like footprints in the sand. Like everything else.

Untouched

saker & ting börjar ljusna. det känns skönt.
gör mig iordning för att gå till skolan,börjar 1200 idag.skönt. men imorn & framöver börjar jag 9,hua mig! skulle behöva duscha,so much to do,and so little time!
vad händer i min värld idag då? jag ska nog va med min kära vän johan blomberg (a.k.a blomm),jävligt oklart...jävligt oklart!  saknar min fisjohan väldigt väldigt mycke också! jag saknar alltid han. när jag är med han saknar jag han tillochmed. helt shuckt. men det är väl inte så konstigt. han är ju trots allt bäst :)

nej nu ska jag återgå till att fixa mig,byebye.människor är allt bra sorgliga. allt kretsar inte runt en enstaka person! tyvärr


i'm the truth,and the truth don't lie

hmm.nämnde jag att jag har tröttnat? totalt? det måste ha vart en lögn,för NU har jag tröttnat totalt. det finns gränser,å du min vän,gick över den!


om 2 månader exakt fyller jag år,wiho!

tröttnat totalt

look above. jag har tröttnat. det kanske bara är en svacka jag har,nåt som alla har nån gång i bland? (försvinner de?)

doesn't anybody want to take another shot at me? go ahead the gun is loaded and the bullets are for free. cause everybody wants, every body needs, everybody begs for self esteem
why don't you get your mind out of the past?

vaknade halv två idag,kollade lite på våra bästa år innan det slutade,snabbduscha för varmvattnet är tillbaka. woho! satte mig vid datan,åt en avocado,nyttigt. duktigt ewe,bort med fettomagen! idag ska jag nog bara ta det lugt. känenr inte för att hitta på något. vill sola,kanske tvingar med min kära syster å sola med mig. hm,we´ll see.


hjärtat tillhör dig,jag är ju lycklig med  dig, du & jag tillsammans för alltid. kan du svära på att älska mig så som jag älskar dig?

ja,det va nog allt jag hade på hjärtat for now. får se när jag bloggar nästa gång. hejs!

vad jag bryr mig om nu är att se dig gråta,
för jag har gråtit och du ringde aldrig.

jag har raderat dig

pissdag helt enkelt. började med att varmvattnet va avstängt så jag kunde inte duscha,kul när man känner sig ofräsch. dagen fortsatte med regn,äcklig skolmat,dumma frågor,lata människor,arga människor,nerknarkade människor, wewwe solar utan mig,jag dör på super mario. en jävla pissdag. kan glädja mig åt att jag är ledig torsdag - fredag iallafall.

åkte till min no1 älskling i tisdags,du kan tamejfan få mig att må så jävla bra å så jävla dåligt på samma gång.  jag hade tårar i ögonen för guds skull,& endå låg du brevid å höll om mig. jag älskar dig mest av allt,mer än något annat. å jag skämms för allt dumt jag gjort mot dig. det finns ingen bättre än du!

jag trivs bäst när jag är med dig, men å andra sidan trivs jag inte alls längre, i den här stan,jag är så trött på allt å tror att en förändring skulle va bra för mig. jag irriterar mig verkligen på allt å alla,ryter till åt mina vänner för att dom säger nåt dumt/störande/löjligt. jag menar inte att va sån,men jag har verkligen lessnat på absolut allt. allt är bara fett stört just nu.


å ditt samtal ikväll vet jag inte om jag ser fram emot,är rädd för vad du har å säga.


RSS 2.0