Ung naivitet och idioti

Jag orkar inte med alla jävla människor som vill få det till att allt ska vara mitt fel.

And then we wait

Idag har  jag vart galet trött. Är fortf galet trött.

Igår spelade som sagt jag, wewwe ante och mamma spel och drack,det är alltid kul. Jag lyckades faktiskt hålla mig vaken, trots att jag kände för att gå och lägga mig lite då och då.
Klockan ett ringer johan, så då går jag och möter han vid vigelsjöskolan, sen går vi tillbaka hit och lägger oss. Runt tre somnar johan, men mina ögon vägrar stänga sig så jag kollade på tv istället. somnade runt fyra och vakna igen runt fem om jag inte minns fel. men 6 - halv 7 somnade jag på riktigt, men inte fick jag sova länge. Vaknar runt 12 av att johan pussar mig på axeln och säger att han älskar mig. Smörigt blask,men sånt gör mig glad. Runt ett gick han,och jag la mig i soffan för att vi hade haft fönstret öppet hela natten i mitt rum så det va förjävla kallt där inne. Kollade på nåt skit till jag somnade om. Så jag har inte gjort så mycke idag,sovit och myst.

Nu ska jag tvinga Wewwe och mamma att spela spel med mig, ha-ha!

Bananas can make us high

Inatt (imorse) somnade jag runt 0700, och mamma väckte mig runt 1130 och undra om jag skulle åka med wewwe och ante till sthlm,det ville jag,så jag gick upp. Men sen visade det sig att dom inte skulle åka idag, så vi gick ner på stan här istället, hittade ingenting som jag ville ha. Som vanligt. Sen gick vi och käkade på Antep. Wewwe torkar sig runt munnen med servetten som en fin dam gör,Ante slänger i sig maten och dräller på bordet. Vilket par.

Ikväll blir det dricka och spela spel. Hoppas bara jag kan hålla mig vaken ett tag till. Känner egentligen för att gå och lägga mig nu. John blund är mig hack i häl.

J.b

Min sötnos får mig på bra humör, såhär i juletid.

The day before christmas

Åh,idag har jag vart flitig. Bakat,pyntat,städat (snart),hjälpt mamma med maten,sjungit julsånger ikapp med min syster. Ja,listan är lång. Nu återstår bara duschen,sen försöka sova,vilket jag nog inte kommer lyckas med. Känner jag på mig.

Jaja,nu ska vi baka mer. Feliz navidad.

My little black dress


It's a new secret I have found

Jag har försökt föreställa i mitt huvud vad det kan va,
men jag kommer fan inte fram till något som verkar rimligt.
För jävla synd,för jag orkar inte gå och tänka på det här dag ut och dag in,när jag själv inte ens vet vad jag ska tänka på ,egentligen. Fast jag har kommit på att tårar löser ingenting,
men när ska jag lära mig?

Fan för att va tjej och överanalysera precis allt.
Fan. Fan. Fan.

I gots to have


Ingen tvekan på att jag kommer införskaffa mig en sån nån gång i mitt liv.

Titanic.

Every night in my dreams, I see you, I feel you
Every time I hear that fuckin shit, a tear comes to my eye.
Why the fuck did Leonardo Di Caprio have to die?

All i want for christmas is you


Did you expect a lovesong?

Det bästa vore kanske att strunta i allt. Försöka (läs: låtsas) va lycklig och skita i allt trassel. det vore bäst,ja. Men jag har lärt mig att vad det än gäller,dig mig han hon den det,så är det alltid mycke snack,men jävligt liten verkstad. Man kan inte ta allt i livet med en simpel klackpark,en del saker måste man jobba på,kan du få in det i ditt huvud fyllt av vakuum tro?

Och som grädde på moset har jag fått en rutten förkyldning.

Lights will guide you home

Today was a shitty day. det är nåt som inte står rätt till i ditt huvud.

Don’t break my heart,and I won’t break your heart shaped glasses.

Fyfan va kallt de är,med lille bell i knät och en stor kopp te hoppas jag på att bli varm. Trött som faan är jag också. finns inget att göra,kanske ska städa mitt rum? Näe,är för trött för det. Ska väl försöka styra upp mig och hoppa in i duschen.

Idag blir nog en bra dag,kanske inte fullt ut,men en bra dag for sure.

I can dream,can you?

Igår började kvällen lungt,jag wewwe och ante satt och drack öl och spela spel,mycke skratt vart det. Runt 00.00 - 00.30ringer johan och säger att jag ska ut och träffa han,blomm, gräs och nordstet,så jag fixa till mig,och så ringde han och sa att dom va utanför,jaha tänkte jag,så kom dom in. En liten stund senare kom jimi,pepie och jimbo,sen lite senare kom chööörlie också. Runt 0400 - 0430? drog alla,men jag somnade inte förens 0700.

Idag har jag sovit sovit och sovit. Hade inte fis-johan hört av sig vid 1700 och bett mig följa med till coop hade jag nog fortf sovit. Är galet trött,men ska duscha snart,så får se om jag fortf är trött efter det,kankse lägger mig då,haha.

Imorn ska jag va med johan,jävligt nice..

it's in the ABC of growing up

deal with it.

I woke up and then

Spelade diamanten med wewwe halva dagen,som dom nördar vi är. Mötte jenny vid 4,vi gick på stan,käkade osv,drog hem vid nio för hennes buss gick då,och vad gjorde jag när jag kom hem? Spelade diamanten med wewwe.

Nu ska jag läsa lite bloggar,har man inget liv fårman läsa om andras,sen ska jag sova. Godnatt.


Djuuupa urringningar

 
Hur snyggr är det egentligen att visa hela rövspringan/cracken/myntinkastet/whatever? Man får väl se till att torka sig extra noga efter att man gjort nummer två på toaletten kanske.

Vart går gränsen?

Min helg har varit helt okej. I fredags drack jag,hos jonte med honom, sofie, blomm, michael, thomas, johan, andre, emelie, amanda och chööörlie. Helt klart värt. Kom hem runt fem,åt en macka,och somnade.
Vaknade runt 9 för jag va hur törstig som helst,så skulle upp och dricka,men jag va nog fortf full för ramla in i väggen och hade mig. Sen gick jag och la mig igen,sov hela dagen,åt inte ens nån mat. Sen vid 2200,2300 kollade jag mamma wewwe och ante på barnhemmet som vi hade hyrt,åt chips och drack cola. Filmen va faktiskt bra,men trodde den skulle va läskigare. Efter den kollade vi på djurkyrkogårn,den va sämst. Ante sa att det va jätte läskig,så jag satt där me täcket för att va beredd,men de va nog den löjligaste filmen. Ever. Söt unge dock.

I söndags sov jag mest tror jag,och sen dess har jag sovit sovit och sovit. Förutom på natten. Måste styra upp mig själv alltså.

Fredag.

  




Oh what a thing to do.



How do i feel this good sober?


Jag är kär. I låten. Videon. Allt.

Hello cameltoe


Han är dum i huvudet och bör avlidas.

För what's the point?


That's the life when youre living in the ghetto

Mamma ringde mig nyss,och frågade vad vi skulle äta för middag. Jag kom verkligen inte på nåt,så tänkte att jag skulle googla på mat,och se vad för smaskigheter som kom upp.



Den här bilden kom upp,med texten finns det mat till mig? gulle gull då. Man vill ju bara lägga upp en fet hamburgare med pommes på hans tomma fat,och en stor cola vid sidan av.


0442

Jag behöver nog sova.
På riktigt.

En lång resa utan slut

Har inte skrivit ett ordentligt inlägg på ett tag nu. Har inte så mycke att säga,det har jag inte nu heller egentligen,men känner att jag måste skriva av mig lite.

det är sjukt hur man håller på egentligen.
man skriver en rad, suddar ut, skriver om den, suddar ut igen, skriver om,
suddar om och om och om igen. det måste blir perfekt.
så orden slår så hårt som möjligt, så dom beskriver exakt så mycket som man vill ska beskrivas. och det sjuka är att det första man skriver egentligen blir bäst,
det som kommer direkt från hjärnan, utan någon som helst betenketid och ordval.
bara direkt utspottat, nyproducerat, direkt från hjärnan.



jag slutar aldrig drömma mina drömmar om dig,
speciellt inte när jag drömmer och drömmer om det varje natt.

jag är kär i dig, det vet jag, och du sätter spår i mitt liv som ett jävla handikapp jag inte kan bota.


ta mig på allvar

jag har ingen jävla aning vad det är med det här stället, men jag hatar det.
och det hatar mig. all lycka är helt totalt borta.
det är bara tråkigt, tyst och falskt. falska leenden, falska ord, falsk lycka. falsk trygghet. allt rullar på som vanligt, så som det alltid gör varje dag, varje vecka. rutiner.
och jag förstår inte hur någon klarar av det, rutinerna.

och kanske är det lite för att hans kropp säger "ssch.. du är trygg nu. jag är din."


Second chance

Hummrar håller ihop hela livet. Han är min hummer.


RSS 2.0