jävligt oklart

fyfan,allt är så jävla bökigt. allt! en glimta ljus lixom,men de varade inte länge. jag blir så förvirrad. du gör så att allt blir kaos,jag smälter när du ler å säger söta ord,men inte fan håller det i sig. nej nej nej,nu får det va nog. ska skita i det här,för vad spelar det för roll endå?! nej,just precis. spelar ingen roll alls! både jag å du måste skärpa oss,för de här är sjukt. blir ju bara missförstånd hit å missförstånd dit. i hate it! som faaaaasiken. livet är hårt,ewelina


killing me softly

gårdagen började bra,jag mammsi å wewwe solade å bada på björkö örn,sen runt 4 drog jag hem till jenny,gratta henne osv,väntade på att resten av packet skulle komma å sakta men säkert så va alla där,å vi började kröka. lite spår å sura miner vart det senare mot kvällen men de löste sig väl.. eller? säger bara såhär,ralle = spårarn numbaaaah one! runt 12 drog jag,ante,spyan å jocke hem,surt att det vart så tidigt men what to do. sen idag fick jag höra att yojjo och E (mr hemlig typ?) hade strulat,efter mycke om å men om man säger så,höhö.

idag har jag mest tagit det lungt,chillat,softat. ja ni vet. å sen ikväll ska vi äta kräftisar,asnajs.


du flinar för din framgång med silversked i mun

fan,jag bara äter å äter å äter. snart e jag med i Outsiders och intervjuas för min fetma!
å andra sidan är de väl najs me lite kärleks handtag? eller?... nej,nu ska vi inte överdriva.
i helgen har jag massvis planerat. på fredag ska vi åka till mormor,råtidigt, hua mig. sen ska vi åka till furuvik,hoppas bannemig att det är roligt där! sen när vi kommer hem igen blir det kanske älmstanatta med tjejerna + typ jonte? men jag bangar nog de,hö-hö.
lördag ska vi först åka till björkeörn å sola,sen blir de krök hos jonte,RÅnajs.
söndag,jenny fyller år så självklart blir det krök då med :] längtar som fan,kommer komma jätte mycke folk,wiho! de kommer bli tungt! grattis älskling :)

you wake up in the morning and your head feels twice the size

somnade kl 05.00 eller något inatt,gick upp kl 08.00,de va väl trevligt. jamen visst sörru!
nu har jag iallfall fixat mig å fått i mig frukost osv,om en timme ungefär ska vi bege oss mot täby. typ hej jag kommer däcka i bilen? nej..inte riktigt så illa är det!
jaja,nu ska jag styra till mitt hår som ser ut som ett kråkbo förtillfället. over and out!a silly kind of smile on your face


inte den charmigaste bilden kanske!

vart är lill bell? :)

this is the life

näej,nu har de snart gått en månad? sen vi träffades sist,å under den månaden har du lovat kanske 5-6 ggr att vi ska va den dan,den helgen,den veckan! men du hör ju för fan inte ens av dej idiot.  ja,jag lär ångra mej nu,men du beter dej som en jävla 5-årig pojke eller något! jag älskar dej,kommer alltid göra det, youre the sunlight in my life, and i'll dyin to be your wife typ lixom så äre/vare? hm,jaja!

som de ser ut nu så ska jag till täby imorn,en viss person som jag inte vill nämna ska på jobbintervju å ville att jag skulle hänga med,självklart sa jag ;] så de blir nog bra. men nu ska jag nog duscha tror jag,hoppas att jenny kommer in idag med vilket inte är så troligt,meeeeeeen nog om de,nu kom mamma hem så nu ska jag äta frukost!

and you're singing the song thinking this is the life
and you wake up in the morning and your head feels twice the size
where you gonna go, where you gonna go, where you gonna sleep tonight?

min ögonsten


man är kung kung kung i baren

låt mig citera!
vi ses i helgen.
-lovar du?
ja,de är klart jag lovar. vi måste ses oftare.
-okej!

det är söndag,har vi träffats? nix. man kan ju tro att jag är van vid det här laget men de gör lika ont varenda jävla gång. men de är ingen big deal,jag har haft de kalasbra med girlsen hela helgen =) dom håller jö iallfall de dom lovar,hö-hö! ;> vaknade iallfall kl 1700 idag av att något luktade jäkligt gott,går upp å ser att mamma å ante lagar mat,perfekt tänkte jag,va vrålhungrig. efter maten kelade jag med bell å co,sen har jag bara suttit här å häckat typ,wiho!


last night

   
    

Det blev ingen karatefylla, det blev ingen kungfufylla, det blev fan en jujutsifylla


uptade

kl är 09.00 å det är 30 grader,wihohohohhoh!! håller på å fixar mej nu,vet inte vad jag ska ha på mej bah. aja om typ 2 timmar blir de iallfall parken med vin å vindruvor eller något annat gott =) fyfan va nice! nej nu ska jag fortsätta med det jag höll på med,bye

It's like he's the chick and you're the dude

nu tar vi de från början då.. somnade 0700,vaknade 0900,låg å hosta till 10,00.gick upp 11.00,somnade igen kl 14.00 å vakna 16.00. 4 timmars sömn där alltså. hm,har för mig att jag somnade runt 20.00-21.00 också. aja! så därför sitter jag här nu,å kan inte sova =) grejtans lixom. men de är väl lika bra,ska endå upp tidigt imorn för jenny kommer in runt 11 å då ska vi ner å sola i parken hade vi tänkt. så jag hoppas verkligen att det är stekväder,man kan ju inte gå runt å va vit som ett lakan längre för fasiken! å äre inge solväder då tänker jag fanimej sola solarium! :d that's a fact!

03.46..hm vad kan man göra då....? oh,i know. inget,nada,inte ett skvatt,uuh!
aja,hejsvejs. kanske kommer med en update lite senare. fast de är inte så troligt!

what a handsome face?

- NÄÄÄEEEJ,de va inte han som fäes!

det enda i livet som man ångrar är det chanser man inte tog

är man lycklig eller är man lycklig? kom hem från....trumvirvel tack...johaaaaaaan idag.de va på tiden att vi va tyckte jag=) åkte till han i söndags,eller a,i lördags natt typ kl 4 men men,detaljer är inte så noga. datanörd som han är så började han spela wow dirr när vi vaknade igår,å jag skojar inte,han spelade HELA dagen,till slut vart jag så irriterad att jag kasta en toalettrulle på han! slutade han spela då,undrar ni. nix =) han vänder på sitt söta lilla huve å kollar på mej med sina hundögon å jag nästan vrålar "SLUTA SPELA" snart,säger han :) men jag älskar honom endå + till råga på allt så ska han ladda ner filmer å ber mig säga nån,sex and the city säger jag,nej säger han,säg en annan! sex and the city säger jag igen,envis som jag är. men johan är envisare å fortsätter säga nej! varför fråga han om tips då undrar ni,jadu jag undrar desamma. sen ber jag han ladda ner nån skräckis,å vad väljer han då? jo,the ring?!?!?! hm,jag kan inte ens sova brevid en tv efter att jag sett den fan.

well well,nu ska man väl snart hoppa i säng kanske,de låter lockande,ta en strepsil (ja,jag är fortf sjuk),lite multivitaminjuice,pussa lite på katterna,sända iväg ett godnatt sms till fisjohan,inte för att jag förväntar mej nå svar men de är ju tanken som räknas,eller? jag tycker de,ja=) aja godnatt fan,avslutar me öslåten! hejsvejs!
 


för hela året har jag väntat på juni, juli, augusti. för vindarna är varma då
du tror jag inte ser dig så,du kommer utan kläder på
men jag tror jag vet allt jag vill,gud var god när du blev till
innan du får gå,vill jag få reda på,har du nånsin känt så här?

RSS 2.0