Watch me on your video phone

What a day. Johan kom hit runt 0200 inatt, vi åt pan pizza och kollade på film. Grejen med Johan är att när han har druckit, så ser sängen ut som hej kom och hjälp mig efter han har sovit i den. En gång har han på något sätt lyckats få ner hela madrassen på golvet. Ja, så illa är det. Men inatt var det andra bullar. Vaknade imorse och sängen såg ut som den gjorde när vi hade somnat. Täcket låg över oss som om det vore nybäddat. Vi blev båda lika förvånade.
Jaja, Johan drog härifrån vid 5-6 tiden men ringde 1930 och undrade om han, Oskar, Viktor, Joel, Roos, Timmy och Nordstedt (Nordstet?) kunde komma och förkröka innan krogen. Så min lugna ensamna hemmakväll blev inte så lugn och ensam. Dom drog för en timme sedan kanske och nu sitter jag här och dör.

Sms från mamma: Sitter på balkongen och dödar mygg.
Några timmar senare.. : Hej, nu har jag slutat döda mygg. Nu jagar jag ödlor istället.
Ewelina: Men mamma, va snäll mot dem små djuren!
Mamma: Jag lovar.

Hahah, insane in the brain.

Godnatt!

You like the way it's poppin'

Haha, vad förvånad jag blir när jag kollar min statistik. Har inte bloggat på hur länge som helst, endå har jag 8-11 besökare per dag. Själv hade jag nog tröttnat att kika in på den här bloggen vid det här laget :)

Nåväl, folket vill att jag ska blogga, så det är lika bra att ge folket vad dom vill ha.
Mamma och Patrik åkte till Thailand idag. Men det tänker jag inte skriva om för då kommer jag bara börja gråta. Jag vill också.. Var i skolan idag då, började halv elva och slutade 20 över 2. Kan lungt säga att gud hatade mig och Julia idag alltså. Fy fy.

Nej usch.. Känner att det här inte riktigt är min grej längre.

MEN för att detta inlägg inte ska få allt för mycket "eh"-känsla så avslutar jag med detta:

Ewelina: Åh, fan vilken mensvärk jag har. Jag tror jag avlider.
Johanna: Kommer det i intervaller eller?

Hahahah. Intervaller? Vem fan säger så?


RSS 2.0