Orka.

OrkaOrkaOrkaOrkaOrkaOrkaOrkaOrkaOrkaOrkaOrka.

If this song had a penis, i'd touch it.


I feel dizzy all laid back.

Valborg imorgon då. Inte på fredag som Wewwe trodde, utan imorgon. Planerna för imorn blir att åka hem till Jenny, grilla och sånt. Tycker det är mysigt att vara på landet vid såna här tillfällen, speciellt midsommar. Så det blir nog trevligt, ska försöka ha så kul som möjligt och inte försöka tänka på all skit som virvlar runt som en tornado runt mig.

I never thought we'd fall out of place.

Fan. Hur kunde det här hända? Allt har rasat, inget kommer bli som det var. Jag hatar det här.

Kim Kardashian glömde solkrämen – blev stekt.



Opps! Att inte använda solkräm och samtidigt bära megastora solbrillor har sitt pris.

I wish he never looked at me that way.

För att inte ha sovit mycket/bra alls inatt så är jag ovanligt pigg, whats up wtih that?

Nu: skola.

Brist på fantasi?


Helgen då?

Fredagen började med att jag va ute med Yojjo i vårvädret, Jenny skulle komma in kl 1800 så jag gick hem lite innan det för att fixa och dona inför kvällen. Klockan rinner iväg, blir 2000, dom är inte klara. Irritationen börjar stiga. Klockan blir 2100 och nu är dom färdiga men inte faan tänker dom möta mig som dom lovat. Irritationen stiger mer. Yojjo föreslår att vi kan mötas på lilla torget vilket i princip är utanför henne. Irritationen stiger mer. Får tillslut Yojjo att gå med på att mötas och irritationen sjunker. När vi kom hem till Yojjo va det inte så rolig stämning där, men det ändrades lite när Jalle, André, Linus och Hempa (?) kom. Det kördes lite ölspel och sånt, det vanliga. När alla skulle hem så va Blomm där, varför? Minns faktiskt inte varför hur eller hur länge han hade varit där. Det vart iallafall bråk på vägen hem, as usual. Mötte upp Oskar och så gick han, jag och Blomm hem till Blomm, eftersom att jag inte fick gå hem till mig för dom. Vi tänkte sätta på Twilight och kolla på den,men Oskar däckade i soffan med ölen i handen, och Blomm däcka över hela sängen, så jag låg där och försökte kolla på filmen själv, men de va ju höpplöst eftersom att båda fanskapen låg och snarkade ikapp, och tack vare snarkningarna kunde man inte sova heller, men sånt är livet. Runt 1100 vaknade snarkarna så skulle vi göra ett nytt försök att kolla på Twilight, men Blomm va på nå jävla cphumör så man missade typ halva filmen likt förbannat. Planerna för dagen var att dra ner till parken och köra kubb, men när vi väl kom ner dit efter mycke om och men så hade alla dragit, så vi satt där och softilera en stund tills Oskar vart hungrig så vi drog till gamla Nisses. Galet fräscht va det där, inte alls som innan. Lite ohygieniskt bara att de va typ 50 myror som kröp runt på alla bord. Uhh.
Sen skulle vi träffa Malin så då begav vi oss till solbacka, först hem till Malin sen till Ammi för att hennes mamma ville träffa mig, hah. Det första kvinnan säger är "Hej ewelina, fortf lika liten" :) Runt tolv kanske, drog jag och Oskar hem, fast Blomm stanna kvar. Why? Anyhow, vi satt ute och pratade en stund tills kylan gjorde sig påmind, då gick oskar hem till Blomm och jag hem till mig. Vaknade runt 0900 imorse, kollade ut, strålande sol så jag va bara tvungen att kolla hur många grader det var. 21!! Det var 21 grader!!

Idag blir det nog bara att ta det lungt, sitta på balkongen, få lite färg, och läsa en bok :)  Förlåt för det dryga inlägget. Jag hatar verkligen att läsa inlägg som är en meter långt, utan bilder.

Oh, seasons come and go.

Summer turns to snow.

I don't know what you do but you do it well.

Härlig morgon. Solen skiner, ingen Bell väckte mig, 5 sms låg och väntade på mig. Härligt. Har precis duschat/sminkat mig/lackat naglarna, väntar  på att dom ska torka så jag kan äta frukost och sedan föna håret, och sen ska jag ut i solen med Yojjo. Hur det blir ikväll vet jag faktiskt inte. Dricka antagligen. Jenny snacka något om att kanske grilla ifall vädret är på våran sida. Det vore ju något.

Nej,nu har naglarna torkat och magen skriker. Ödet?

Say no more.

Yesterday was a shitty day.

I said release me.

Jag tror jag går under. Jag har hur mycket skolarbete som hellst att göra, men jag har fan ingen ork. Två häften om litteraturhistoria, 30 frågor sammanlagt att svara på, plugga till ett prov om språkets histora, gammelsvenska, nusvenska, runsvenska och sådan skit vilket inte intresserar mig ett jota så det ser jag verkligen fram emot (läs: inte) jag måste även skriva cv och ett personligt brev. Och det kommer nog inte bli varken det lättaste eller roligaste heller. Jag kan helt ärligt säga att jag har en svenska lärare från helvetet!

Jag är en vampyr.




Mensmage.

Det är något man får vid mensen. Man svullnar upp som en ballong över magen.
- Jag har en riktig jävla mensmage nu.

Li Åwall, bloggare, skriver såhär "Jag vet inte varför, men magar svullnar verkligen upp när man har mens. Min teori är att allt blod som ska ut när man har mens har samlats som i en påse precis innan mensen och sen sakta men säkert sipprar under dom dagarna mensen pågår. Därav den uppsvullna magen. Ungefär som att kissblåsan skulle vara full. Fast det är menspåsen som är full av mensblod."

Det låter logiskt.

The coldest story ever told.

So you walk around like you don't know me
You got a new friend, well I got homies
But in the end it's still so lonely

They don't know what we been through
They don't know 'bout me and you

Fake it 'till you make it.

Jag saknar allt jag en gång hade, men nu har förlorat.
Jag hatar alla minnen som en gång gjorde mig lycklig, men som jag numera bara blir ledsen av att tänka på.
Jag är så jävla trött på folk som säger "jag lovar" men aldrig håller det.
Jag hatar mensvärk.
Jag hatar att jag hatar allt.

.

Jag har tröttnat totalt.

Det bor katter i hennes mage.


Skyndar aldrig på.

Glömde säga, igår läste jag ut boken och Yojjo kommer inte hem förens på söndag okänd tid, vilket betyder att jag kommer få den tredje boken på måndag. Dilemma?

This day I'm going to sing and open it up.

Gårdagen började bra. Väntade på att Jenny skulle komma in, och i min väntan drack jag lite tequila. Ack,så gott. Jag minns faktiskt inte när Jenny tillslut kom in, men tror det va runt 2200, då kom hon,Jimmy, Jalle, och Hannes och hämtade mig och så släppte dom av oss hos Jonte. Såhär lät det ungefär där: "Åh, kommer du ihåg vad som hände på båten? haha den där snubben bah va fett full. På båten." "Och hon på båten fan va stora bröst hon hade, men faan så ful hon va" "Men det bästa på båten var ju endå när jag sa så, och sen helt plötsligt kommer han och säger sådär" "Det var fett skön musik på båten". Jaja, vi fattar, ni åkte på en båt. Next... Skämt åsido, kul att ni hade kul. På båten.
Vattenpipan tändes, så jag spenderade en viss tid ute på balkongen med den, medans Jenny satt bredvid mig och rökte en vanlig cigg. Efter det vart vi hungriga och ville till statoil, så då kom Jimmy, Jalle och nu André istället för Hannes, och hämtade oss. Jimmy skulle träffa nån tjej (hans älskare?) vid trädgårn, så då åkte vi dit, då kom Hannes tillbaka så vid det här laget var det ganska trångt i bilen. Efter de så ville Jenny köra bilen så vi begav oss upp till lv3 så hon fick släppa på hämningarna lite. Galen är hon bakom ratten. Galen. Jag flög som en vante i baksätet. Det vart lite tjaffs med vakterna på mobergs, orka bry sig. Blomm ringde och ringde och ringde så efter mycket om och men åkte vi till mekonomen där han och Chööörlie väntade, snackade lite skit och så. Klockan närmade sig 0400 så då vart det dags att gå hem. Gjorde en kick-ass macka, och sedan somnade jag och sov som ett litet barn.

Vaknade runt 0830 av att min hals var torr som en öken, så gick upp och svepte ett okänt antal glas vatten. Mmmm.. Somnade om för att det är ju galenskap att gå upp innan tolv, vaknade av att Jenny smsade runt ELVA men jag orkade inte svara, så jag svarade på det när jag vaknade på riktigt istället. Och det var för över en timme sedan och hon har inte svarat :(

Johanna Gunnarsson, kom hem.

Jag saknar dig.

How do i feel this good sober?

Åh, jenny.. Kan du ta och komma in någon gång? Mina tequila shots börjar snurra till i huvudet. Och jag känner ett stort sug till ostbollar.. Mmmm..

Anyhow. När jenny väl kommer in så ska vi bege oss till Jonte och dricka. Hålla tummarna på att det blir en helskön kväll? Det blir det nog.


It's just a little crush.

Klockan är snart 1800 och jag kom precis på att jag inte har ätit frukost ännu. Har bara fått i mig några chokladbitar från paradis asken. Nu är jag vrålhungirg.

Hur vackert är inte det här?

"Du är omöjlig", stönade han och skrattade till, ett hårt och frustrerande skratt. "Hur ska jag uttrycka mig för att du ska tro mig? Du sover inte, du är inte död. Jag är här, och jag älskar dig. Jag tänkte på dig hela tiden, såg ditt ansikte framför mig varje sekund medan vi var isär. När jag sa att jag inte ville ha dig var det den mörkaste formen av hädelse." - Edward Cullen.

The lonely stoner seems to free his mind at night.

Inatt, igen, kl 0300, igen, vaknade jag av att någon knackade på mitt fönster, igen. Varför tror folk att det är okej att göra så? Jag ignorerade knackningarna, trots att dom aldrig slutade. Så jag kollade på mobilen ifall någon hade sökt mig. Och se där, 14 missade samtal. Till mitt försvar så hade jag mobilen på ljudlöst. Det var förresten Blomm som hade ringt och stod och knackade. Så jag slängde iväg ett sms "vad ereeeee?" Svara då, fick jag som svar. Nej, jag sover, skrev jag. "Okej, hejdå". Varför väcker man någon för det där lilla, undrade jag. Så jag frågade vad han ville. "Ville bara prata, jag kom hem nyss" Vill bara prata klockan tre på natten?!? Galen människa. Vi kan prata imorn tänkte jag, och somnade om.

Funderar nästan på att flytta till något ställe som är... Högt upp. Så detta inte kan upprepa sig :)

Efter att Blomm gått och jag somnat om, dröjer det inte länge innan Bell kommer och stör mig, som hon gör varenda jävla natt. Först runt tvåslaget, sen kommer hon tillbaka vid sex. Hon kraffsar på väggen så det ilar, hon leker med allt hon hittar, river allt som står i hennes väg och till råga på allt så springer hon runt och piiiiper. Men varför slänger du inte bara ut henne och stänger dörren, tänker ni. Just för att då står kattfan och kraffsar på dörren och ger sig aldrig. Men hon är ju så söt. Så det är svårt att bli arg på henne också.

Your faith was strong but you needed proof.

Jenny har sagt att jag liknar Kenza. Idag fick jag höra samma påstående. Jaha..Tack då..?

When do you think it will all become clear?

När verkligheten är såhär rutten, så finns det inget bättre än att läsa en bra bok, i det här fallet När jag hör din röst, och drömma sig bort. Låtsas att mitt namn är Bella Swan och att det är mig Edward Cullen skulle offra sitt liv för, just för att han tror jag är död. Underbart, underbart...

Is telling the truth always the right thing to do even if it hurts someone?

Nu känns allting så jävla trist och meningslöst. Jag vet inte om det beror på att vädret är så grått, eller för att jag är så jävla trött. Inte bara i allmänhet. Utan på allt. Det finns så mycket som jag skulle vilja ändra på, men hur? Mitt problem egentligen är att mina problem är så jävla små, men många. Så borde inte flera småproblem vara lika mycket som ett stort?


Jag saknar Johan.

I'm coming nigga.

Nu ska jag gå och bli brun.

Leva livet (kom så ska vi leva)

Herregud, det är dimmigt
Okej, jag har druckit en del vin
Men jag vet vad jag säger - du är fin

När jag hör din röst.

I fredags lånade jag en bok av Yojjo, När jag hör din röst heter den. Och faan så bra den är. Jag läser innan jag ska sova, jag läser när jag vaknar, jag läser när jag kollar på tv, och när jag inte läser i den funderar jag på vad som kommer hända i nästa kapitel. I love it.


Are you there, are you watching me?

Jag måste färga mitt hår, så imorgon ska jag tvinga med mig Wewwe ner på stan och köpa hårfärg och sen ska jag nog sola också. Det är okej att vara vit som ett lakan när det är vinter och solen inte syns till. Men nu är det inte okej längre.

...


Vi kom vi såg vi segrade.

Igår var det verkligen en toppen kväll. Det började med att jag, Blomm, Mange, Jonte och sofie åker ut till sofie runt 1600-1700. Väntar på att Challe och Jimmy ska komma, och sen satte vi igång grillen. Det var hur skönt som hellst ute så vi satt ute och åt. Maten mättade min hunger perfekt. Sen vart det kyligt så då gick vi in och körde ölspelet. Och som vanligt får jag bara svarta kort. Why? Efter en stund kom Johan, lika fin som alltid :) Vi körde lite mer ölspel och åt efterätt. Fast min mage var redan full av alkohol, fläskfilé och potatisgratäng så jag orkade verkligen inte äta upp allt. Sen kom Jenny och Yojjo och då körde vi charader. Det var nåt spel som Sofie hade. Askul va det. Första gången var det jag, Jenny och Challe (?) i ett lag, och Johan, Sofie och Blomm (tror jag..) va i ett. Vems lag vann? Mitt såklart! :) Sen körde vi tjejerna mot killarna. VIlka vann? Tjejerna. :)

Kvällen rulla på tills det var dags att åka hem. Jag skulle egentligen sovit kvar men det vart mindre trevligt för min del så jag åkte också hem. Somnade, vaknade. Och nu mår man som ett as.

Den okända dåren.

J.b säger:

ja knacka på din ruta inatt..


Take me out so deep when you know you can't swim.

Vafalls? Inatt runt 0300 vaknade jag av att nån står och knackar på mitt fönster? Det var inga bankningar, utan mer lätta knackningar. Tyckte det var fett skummt så jag låg och fundera på vem fan det kunde vara som väckte mig ur min skönhetssömn. Min första tanke drogs till den där jävla Wewwe som hade vart på krogen och säkert hade glömt nycklarna som vanligt. Men sen kom jag på att hon kom ju hem tidigt. Då drogs min tanke till den där jävla Blomm som jag visste också hade varit på krogen. Och nästan varje gång han har varit där så ringer han och väcker mig och står utanför mitt fönster och dittan och dattan. Så då smsa jag han och fråga om det var han som höll på och knacka. Nej sa han. Då tog mina misstänkta slut. Vem faan står och knackar på nåns fönster klockan 0300 mitt i natten? I säkert 10 min stod den där dåren där och knackade. Dåren slutade en stund. Fan va skönt tänkte jag, godnatt din dåre. Men tji fick jag. Då började dåren att knacka igen. Till slut gav dåren upp och jag fortsatte sova.

Rädda oss! :(


090409

Knack knack. Wewwe öppnar.

Påskkärringen: Gladpåsk!
Bell kommer..
Påskkärringen: Va söt. Vad heter den?
Wewwe: Bell.
Påskkärringen: Vad mjuk den va.
Elvis och Joey kommer..
Påskkärringen: Är alla katter tvillingar?
Wewwe: Ja.

Efter att hon fått sitt godis säger påskkärringens mamma: Vad säger man?
Påskkärringen: Hejdå Bell.

Naima Mora.


Don't we all have the same dreams in the end?

Nu är det lov. Godislov. Matlov. Jag kommer nog gå upp i vikt under det här lovet. It was a joke. Ska ta det lungt med godis och allt annat gott.

Och fan alltså. Jag blir så less på det här vädret. När fan ska det sluta regna? När fan kommer solen tillbaka? Va? Va? Va? Imorgon ska vi iallafall åka till Skutskär och hälsa på mormor. Jag älskar att det tar drygt 2 timmar att åka dit. Det är så skönt att bara sitta och titta ut genom fönstret. Rensa tankarna. Lyssna på mp3 och bara vara. I love it.
Sen på lördag blir det att åka hem till Sofie. Äta god mat. Dricka. Hoppas på fint väder bara.

Dagens I-landsproblem 2.

Jag tog mitt p-piller imorse för jag visste att jag endå bara skulle glömma ta det när de var dags för de. Men när alarmet ringer så tar jag ännu ett piller. Jag ser inte att det är torsdagens piller. Jag ser heller inte att onsdagens piller redan är taget. Jag tar ett piller för dom skall ju tas. Men härligt, då slipper jag ta ett imorgon.

Dagens I-landsproblem.

Det regnar.

Satisfied and empty inside.

You're so cold
Keep your hand in mine
Wise men wonder while
Strong men die

Shakin' that thing on that man.

Fyfaan va slut jag är. Jag åt som vanligt stekt ris med kyckling, och som varenda gång jag äter det så blir jag fan mätt efter halva tallriken. Men självklart ska man försöka få i sig all jävla mat hur mätt man än är. Hua mig. Men gott va det. Om man bortser från purjolöken och paprikan. Hehe. Sen tog jag en friterad banan med glass. Sen att servisen suger där är fan en annan femma. Mamma och jag tror nästan att tanten och gubben som jobbar där är ett par, och att den unga killen är deras son. Och att dom tvingar han att jobba där. För faan så  arg och uttråkad och grinig och pissed off han verkar hela jävla tiden. Aldrig ett leende. Aldrig ett "varsågod" när han lämna maten, utan det va bara här, ät er jävla mat tack och hej. Sen fick jag och mamma nåt hysteriskt skrattanfall och kunde verkligen inte sluta. Det hände en hel del roliga saker på samma gång. Efter att vi ätit färdigt hade jag planerat att vi skulle in på H&M och kolla på nagellack. Men det var stängt. Typiskt. Så vi drog och handla istället. Lite godis och sådära. Fast det kommer nog inte ätas idag. Känns fan som att min mage ska spricka vilken sekund som helst.

And then you jerk it out.

Nu ska jag snart möta mamma så ska vi ner på stan och äta kinamat. Wewwe har ju sin studentskiva idag så hon och Ante är i sthlm. Hippietema är det. Hade mig ett x-antal asgarv åt Wewwe när hon skulle prova kläder med sån stil. He-he. Men måste säga, du vart fin. Tillslut :) Trots att du såg mer ut som en indian än en hippie.

Nej, nu ska jag ge mat till mina katter sen ska jag fixa mig.


Bubbly.

I've been awake for a while now.
You've got me feeling like a child now.
'Cause every time I see your bubbly face,
I get the tingles in a silly place.

It starts in my toes,
And I crinkle my nose.
Wherever it goes I'll always know,
That you make me smile.
Please stay for a while now.
Just take your time,
Wherever you go.

You give me feelings that I adore.
They start in my toes,
Make me crinkle my nose.
Wherever it goes I'll always know,
That you make me smile.
Please stay for a while now.
Just take your time,
Wherever you go.

What am I gonna say,
When you make me feel this way?
I just...mmmmm.

I've been asleep for a while now.
You tucked me in just like a child now.
'Cause every time you hold me in your arms,
I'm comfortable enough to feel your warmth.

It starts in my soul,
And I lose all control.
When you kiss my nose,
The feeling shows.
'Cause you make me smile.
Baby just take your time now,
Holding me tight.

Wherever, wherever, wherever you go.
Always know,
You make me smile even just for a while.

Vår busschaufför, han är en man med glatt humör.

Igårkväll klockan 2040 satte jag mig på en buss hem till min fjärt i rymden. Det var kallt på bussen. Guppigt på vägen. Busschauffören var otrevlig. Men med Johan sittandes bredvid mig gjordes hela bussresan till en fröjd. Vi kollade på film när vi kom hem till han, Eagle eye tror jag den hette? Fråga mig inte om den var bra eller vad den handlade om för jag tittade inte så helhjärtat.

Imorse gjorde Johan så att vi missa 8bussen. Griiiiiis. Så vi åkte in med 10bussen istället. Vi hade matte när jag kom till skolan. Så det var bara att sätta igång o börja räkna 2 x 10 uppphöjt i minus 5 och 0.0008 i småpotenser och dittan och dattan. Piece of cake. Det låg även ett påskägg med godis i på bordet som jag roffa åt mig så fort jag fick syn på de. Asgott. Sen vart det lunch. Asgott det också. Påskbord. Fast jag åt bara lax och romsås. Asgott.

Att du varit med om det här förut.

Imorse när jag gick upp möttes jag inte av solen strålar som sken in genom gliporna i persiennerna. Istället möttes jag av grå himmel och minusgrader. Fan fan fan. Så jag tog på mig en tjocktröja. Jag skall icke frysa, tänkte jag. Men tji fick jag! Jag smälte nästan runt  11-12 samt på min lilla promenad hem. Men lika glad för det var jag. Solen är alltid välkommen.

Gick upp och handlade med mamma och Wewwe efter skolan, och då gjorde mina skavsår sig påminda. Roligt. Sen har jag inte gjort så mycket. Noppade precis Wewwes ögonbryn. Lär dig göra det själv woman. Händer nog inte mer idag. Ska kanske till Fis-Johan senare. Honom saknar jag som in i norden.


Ja må hon leva uti hundrade år.

Vad är det för dag idag? Är det en vanlig dag idag? Nej, för det är Sofies 18de födelsedag! Grattis hjärtat. Hoppas du får en bra dag och massa presenter fyllda med skit! :)


You would cry too if it happened to you.

Inatt drömde jag om spindlar. Äckliga jävla spindlar. Jag stod i min port och pussades med johan. Mysig dröm. Men sen kom dom. På väggen bakom johan va dom. Tusentals. Och *poff* så va Johan borta. Jag skrek som fan på Weronica, att hon skulle komma och döda dom. Spindlarna. Men hon hade massa annat för sig. Så helt plötsligt var vi i syslöjdsalen i Lommarskolan där Rolf var syslöjdslärare och lärde Weronica hur man syr fast en magficka (?) på förkläden. Det var viktigare än att döda spindlarna tyckte hon. När vi väl kom till spindlarna igen så säger Weronica att "men nej Ewe,jag vill inte döda dom. Det känns inte rätt". Va? Vad är det jag hör? Döda dom. Döda dom NUU.

Sen vaknade jag av att Bell springer runt och piper i mitt rum. Det Kändes fan som att jag hade spindlar överallt. Sen att Bell alltid ska sitta under mitt skrivbord, på dagen, på natten, på kvällen, på morgonen,jämt, och bara sitter där. Leker med ingenting. Kraffsar. Det fick mig och tänka, tänk om jag har en hel farm med både spindlar och myror och larver och gud vet vad under mitt skrivbord. Uhh.

Det kommer blod ur min muff.

Imorse fick jag mens. Enligt min p-pillerkarta ska jag få min mens om tretton dagar. Vafan fick jag den idag då för? Kanske för att jag har slarvat med pillrena i 3 dagar? Nej, så kan det inte vara. Jag slarvar alltid och det resulterar inte med att det kommer blod ur min muff då. Men mens två gånger på samma månad är väl lika roligt som en åktur i en karusell?

Make it all better when I'm feelin' sad.

Jag satt precis och tänkte på att Sofie fyller 18 om 2 dagar. Jag fyller också 18 snart. Om 19 månader.

Det är precis så det ska vara.

Idag avnjöts en drink på balkongen följt av bollspel på gården. 

1,2,3,4.



There's only 1 thing 2 do 3 words 4 you. I love you.
There's only 1 way 2 say those 3 words and that's what I'll do. I love you. 

Wonder if you'll understand.

Listen to the words that you say. It's getting harder to stay

Never give up.

Trög dag. Riktigt trög. Johan drog härifrån runt 1200, då satte jag mig vid datan tills Wewwe kom hem. Så började vi fixa och dona ute på balkongen. Tvättade utemöblerna osv. Det var riktigt skönt ute så man stod där och skrubba med en glad min. Efter att Ante slutat jobba så drog han och Wewwe upp och handla mat. Tacos :) Så lagade vi till det tills mamma kom hem. En timme eller så efter maten somnade jag, och vaknade för en halvtimma sen kanske. Så jag är riktigt seg och vill helst sjunka genom jordens yta. Men den stora frågan är väl egentligen. Orkar man göra lite situps...? Tveksamt.

Dagens I-landsproblem.

Lampan inne i badrummet gick sönder, så jag måste vänta på att mamma kommer hem efter 1700 (!!) för att kunna duscha. Jippie.

Friday, I'm in love.

Solen är häär, och lyser fred på jorden, glädjen är stooor...

... Nej jag bara skoja. Men det har verkligen blivit en klimatförändring till de bättre. Man blir på bra humör direkt när man vaknar av att solen lyser in i rummet. Mmmm. Härligaste känslan.

En annan härlig känsla är att vakna av att den person man älskar mest i världen ligger så tätt intill ensjälv att man nästan kvävs, men man ligger endå kvar där. Tätt intill. Just för att det är ju endå personen man älskar mest i världen som ligger där bredvid och nästan kväver en. Den känslan var jag med om imorse.

You feel it but I just fake it.

Hoppas du trillar på en osannolikt vass sax som av någon anledning ligger på marken med bladen uppåt.


Jag vill ha blommig falukorv till lunch.


Du är söt nu men du var fan sötare då.




Dagens I-landsproblem.

Mina jävla grannar har just nu maxat volymen till deras den-enda-dansen-vi-kan-är-när-man-rör-rumpan-uppochnerochframochtillbakaochhitochdit-så-låt-oss-lyssna-på-skitmusik-som-passar-till-de. Det är inte okej.

Det är heller inte okej att mitt alarm ringde 17.17 när jag inte ens har ställt alarmet på 17.17. Jag har inte ställt det överhuvudtaget. What's up with that??!

I don't mind if you don't mind.

Fan. Jag har gått runt och varit hur stolt som helst för att ingen har lyckats lura mig idag. Det är nog ingen som har försökt heller? Men nu. Nu small det.

- Jag trivs bättre uppe på månen säger:

jag är förlovad med orre

ewelina säger:

men gud alex

- Jag trivs bättre uppe på månen säger:

vi ska typ gifta oss i november

ewelina säger:

asså du har ju inte alla hästar hemma

- Jag trivs bättre uppe på månen säger:

amen han ska köpa ett stort fint hus så jag kan va hemmafru hela livet

ewelina säger:

ok.

- Jag trivs bättre uppe på månen säger:

de är första april ;)

Komiskt? I think not.


RSS 2.0