Update.

Ingen Jenny idag, tyvärr.

If you like it you shoulda put a ring on it.

Ska precis börja städa rummet, såg några dammråttor för en stund sen. Uscha uscha. Sen ska jag hjälpa mamma med maten hade jag tänkt. Fisk,potatis och kall dillsås, SÅ gott.

Senare kommer Jenny hit, hon ska sova här. Måste ju hålla koll på skitungen så hon kommer upp i tid till skolan ju ;p Så får se vad vi hittar på. Snacka lite skit och sitta framför datorn kanske. Imorn ska jag iallafall börja med min nyttiga frukost. Hallonsmoothie och macka med paprika blir det. Vill nästan gå och lägga mig nu så det blir morgon snabbare.

Oh,it is love.

Oh, say, "Wouldn't you like, to be older and married with me?"


I feel fresh I feel summerish.


No one wants forever.

Kom precis hem från skolan, och det finns inget att göra. Ingen är inne på msn eftersom jag slutar tidigare än alla andra. Mamma jobbar. Katterna sover. What to do? Ska nog tvätta bort min fula manikyr (som jag målade på igår) och måla naglarna i en annan färg. Mörkröd tror jag nog, snyggast med mörka naglar in my opinion.

Eftersom Wewwe och Ante alltid skryter om hur nyttig frukost dom har börjat äta, hur gott det är och hur bra dom mår så ska jag och mamma också börja med det. Fruktsmoothie som man gör själv, och typ müsli kanske. Ska bli gott iallafall.

 Nedräkningen börjar. Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag.

Och du säger: bla bla bla bla.

Jag minns för mycket och är långsint.

Motivation.


Take a sip of dancing juice.

Igår va det fredag, och jag pluggade. Idag ska jag också plugga. Har som sagt prov på måndag och jag kan inte få in i mitt huvud vilka stater som bildade enteten, och vilka stater som bildade trippelalliansen. Jag kan för stunden, men det varar inte speciellt länge. Det är för många stater att hålla reda på! Hela sex styckna,huhu.

Nu ska jag nog fixa lite i mitt rum tror jag, det börjar bli lite småstökigt. (Det är ju mig vi pratar om.)

Let the melody blow you all away


I'd tap that ass anyday.


I took a deep breath and let it go.

Idag har jag känt mig som ett löv. Gick till skolan, höll på att blåsa bort. Gick hem från skolan, höll på att blåsa bort ännu mer. Det vart traumatiskt vill jag lova. Är förjävla trött också, sov bara två (!) timmar inatt, men det va väl förväntat. 
Plugga måste jag också göra, har prov i SO. Men jag orkar inte. Vill bara sova.

Näej, ska nog ta mig några salta k:n och lägga mig och kolla på tv.

Jag: Undrar vad K:t står för
Mamma: vad kåt står för?

When i say forever i mean today.

Har precis kollat på Trollakarlens hemligheter, tyckte det va riktigt grymt. En del trick förstod man nästan hur dom gjorde, några andra va finurliga medans vissa bara va löjliga.

Är inte glad alls på min msn för den delen. Åh,jag blir arg bara jag tänker på det. Dumma idiot sak.

Nu skulle jag egentligen vilja ta ett långt varmt bad,men det har jag inte orken till, så det får bli en dusch istället. Och sen blir det sängen, om jag kan somna dvs. Gick upp ganska sent idag, trots att jag ställde klockan. Godnatt

Give me a break.

Livet är inte de andetag vi tar, utan de stunder som tar andan ur oss.

Jag blir överlycklig av att se att du sover bredvid mig.

Mina händer luktar gott. Mitt lakan, mitt täcke och mina kuddar luktar också gott. Jag älskar att va med dig. Att somna bredvid dig, och att vakna bredvid dig. Åh vad jag älskar dig din skitunge.

Salta K:n

Hoppas du blir avundsjuk nu Weronica, för sånna mummsar jag på!

Worst case scenario is what I've been going through.

Kom precis hem från Ante, vi fick tre rätters middag. Allt va asgott. Till förrätt vart det rostad macka med skagenröra, till vanlig mat (?) vart det köttgryta med potatisklyftor (nästan) och till efterrätt vart det glasstårta eller vad man ska kalla det. Mätt och belåten vart man iallafall.

Påvägen hem gick mamma och jag in på coop och handla godis och plugins osv, så nu ska jag kolla lite på vänner innan det slutar och proppa i mig godis.

Oh when we said hello you said i love you

Klockan 1100 börjades det borra i lägenheten ovanför våran. Det är inte okej. Det är heller inte okej att det är så jävla kallt i våran lägenhet att trots att man sover med två (!) täcken så blir man förkyld.

Igår hann vi bara kolla på The abandoned, eftersom den slutade runt tolv och den andra filmen tydligen va tre timmar. Oups,sånt kanske man ska titta innan man hyr den. Så vi hade tänkt kolla på den idag ist. Men jag vet inte, tre timmar..?!
Idag ska jag och mamma iallafall hem till Ante för han och Wewwe har bjudit oss på middag,haha. Hoppas det blir gott,för jag har höga förväntningar.

I fell asleep beneath the flowers

Inatt drömde jag att jag och Johan åkte utomlands, medans han drömde att han va på en ö och blev fångad av en tsunami. Ironi?

Lördag.

Eftersom Wewwe har vart hos Ante några dagar nu så har jag och mamma lyxat till det rätt mycke :) Ikväll har vi hyrt två filmer, Shark swarm och The abandoned och så har vi köpt chips dipp och läsk. Så det ska jag ägna mig åt nu :)

    

Dagens i-landsproblem

Pizzasnubben glömde våra pizzasallader och bea/vitlökssås.

It's a difficulty and i'm biting on my tongue

Sorgliga människor finns det fan gott av.

Det är ett nytt år.

Nyår vart helt klart lyckad. Hade inte riktigt bestämt mig för vart jag skulle va ännu, men det slutade med att jag va hemma hos Jonte med han, Sofie, Amanda, Mange, Lollan, Blomm, Challe, Jimmy (?), Michael, Bull, Maria och Anna. I början var jag dock lite seg eftersom jag somnade 0600, men med tiden gick det över. Vid tolvslaget skulle vi till Vigelsjöskolan och möta Chöööörlie, Jimmy och Markus, men det slutade med att vi gick till södra berget. Men det var kul,för där träffade jag Tim och Anton.
Påvägen tillbaka till Jonte hände lite grejer på stora torget, som jag varken vill eller orkar ta upp. Men kan säga
Smällare
Galen tant
Kvistar
Och en kung-fu spark.

Väl hemma hos Jonte fortsatte vi dricka, sen hörde jag att min säng ropade på mig, så det var dags att gå hem. Vaknade av att min mobil ringde vid 0845, det va Johan, men det enda jag minns från det samtalet är "jag vill inte bränna min skinka"

Men för att sammanfatta det, nyår vart lyckad.

Ut med det gamla och in med det nya.

Välkommen 2009, hejdå 2008.


RSS 2.0