Jag har ju iallafall tur med vädret.

När zingo födde sin första kull så släpade hon alltid in massa djur till kattungarna när dem var i den åldern som den här kullen är i (5-6 veckor). Det kunde vara allt från skogsmöss till syrsor, eller vårtbitare som Ante så fint kallar dem. Men den här gången har hon inte släpat in något djur alls så vi började ju nästan tro att hon struntade i sina små barn. Men tji fick vi. Hon släpade nyss in en jävla orm. Och ja, jag är ensam hemma. Typiskt? Vill inte kalla det en slump för sånt här händer alltid mig. Panik fick jag iallafall och visste inte vad jag skulle göra, så jag ringde Wewwe men fick prata med Ante som sa åt mig att ta ormen i papper (ja,den var död) och slänga ut den på balkongen. Jag? Ta i en död orm? Aldrig. Jag började nästan gråta av panik för fan.

Det slutade iallafall med att Bell käkade upp ormen och att se min fina lilla katt som jag pussar på käka den var inte det mysigaste vill jag lova.


ena halvan..

run away before you drown or the streets will beat you down.

Igårkväll runt 0006 ringde Johan, full as usual, och sa att "snart kommer jag knacka på ditt fönster". Drygt en halvtimme senare knackar han och jag går och öppnar dörren. "Skratta inte nu" säger han och sträcker fram en blombukett som han gömde bakom ryggen. Hur söt är inte han? Vi gick in, lade oss i sängen, han snackade massa skit som jag inte hängde med i, och runt 0230 kanske somnade vi. Vaknade imorse lite innan 1300, gick ut på balkongen och snackade med Blomm lite tills mamma Wewwe och Ante kom hem, då drog Johan och jag Wewwe och Ante gick ner på stan. Jag skulle köpa en ny bikini, men alla var ju typ slut? Fanns det en bikiniöverdel till ett set, så fanns de ingen underdel och viceversa. Storlekarna var också knepiga, men jag lyckades hitta en som var fin så den fick följa med hem. 250 spänn för en jävla bikini, är det ens värt det? Men jag gillar den, så det är väl det enda som räknas. ↓

 
Kan man inte få kroppen med på köpet?

Johan (och Blomm) plockade blommor till mig inatt :)


j.b♥

And I wish I may, I wish I might
Just show you who I am tonight
I'm doing things that I don't do, for you
This summer sweetness has me
Going crazy baby, and it's all for you

Well I don't care if the stars fall from the sky
It doesn't matter how or where
I'll love you for all time


Do you feel the sweet, sweet heat beating down on you like a drum?

Kan man bränna sin hårbotten? Isåfall har jag gjort det. Den svider och är röd som en kräfta.

Oboy, vilket vackert väder.

Riktigt seg dag idag. Vaknade lite innan tolv, skönt att få sova ut lite. Har gått upp tidigt hela veckan för att grillas i solen så länge som möjligt, hehe. Så idag har jag inte haft något vettigt för mig alls, ska väl städa mitt kaos-rum som jag inte har haft tid lust eller ork till att göra innan. Annars blir det väl bara en chilldag, sätta sig på balkongen och få lite färg kanske.

Oh no more mistakes cause in your eyes I'd like to stay.

He kissed my lips
I taste your mouth
He pulled me in
I was disgusted with myself

Nikki Reed.

Kollade precis på Mini's first time. Det måste nog vara den bästa filmen jag sett på länge och Nikki Reed's (som spelar Mini) utseende som  skulle man ju inte tacka nej till. Och hon spelar ju även Rosalie i Twilight så det är ju ett plus i kanten.


"Amerikansk komedi från 2006. En mörk komedi om en rebellisk tonåring i LA. Utan att någonsin fått uppleva kärlek från sina föräldrar och med en mamma som misshandlar henne psykiskt, lever Mini efter devisen att man bör prova allt en gång. Oavsett om det är emot alla samhällets moraliska regler.En filosofi som för henne in i tvivelaktiga kretsar inom LA: s nöjesliv. Hon sluter en pakt med sin styvfar som går ut på att få modern ut ur bilden."

Det här är riktig humor.- Exactly, unisex.
- Maybe you need sex. I had sex a couple days ago.
- No Joey! U-N-Isex.
 - Well i can't say no to that.

Take me to New York, I’d love to see LA.

ÅHHH!! Jag vill bara slå någon hårt i huvudet och sparka den på smalbenet!! Mamma jobbar. Wewwe och Ante är hemma hos Ante. Tvätten var tvungen att hängas. Ja men jag får väl ta och göra det då, tänkte jag. Samla ihop lite mer vuxenpoäng kanske?

Det börjar med att den tvätt som redan hängde på tvättstället (om de ens heter så) inte var riktigt torr (bara mina trosor. Yes,seger) så jag fick klämma in alla blöta handdukar så gott jag kunde. Det resulterar med för mycket tyngd på ena sidan så hela tvättstället lutar. Äh, det händer nog hela tiden, tänkte jag. Och sedan hängde jag upp den sista handduken. Det skulle jag inte ha gjort. Hela tvättstället sjönk ihop. Och vi har en grej som man tränar magmusklerna med stå bredvid tvättstället, så det är väl självklart att dem två ska på något konstigt sätt fastna i varandra. Fick inte isär dem hur jag än försökte, jag klättrade över i hopp om att jag skulla kunna lösa problemet på så vis, men vad händer? En metallpinne som har gått sönder på tvättstället fjongar ut och jag skar mig på benet, och på vägen tillbaka hände samma sak. Tålamodet försvann och jag tänkte att "äsch, vafan. Jag sliter lite. Vad kan hända?" Jo,det ska jag tala om. Vi har en bokhylla precis bredvid också, och när jag slet så tog tvättstället emot och rev ner en jävla massa filmer. Fick dock loss tvättstället och slängde träningsblabla åt helvete. Och ja, tvättstället lutade fortfarande så för att detta inte skulle upprepas så ställde jag en fåtölj som stöd.

Nu ska jag tröstäta med kexchoklad och kolla på Privliged.

Nu är vi långt ifrån, olika städer i vårt land.


Dåliga-ursäkter-körteln skulle ju kunna vara liiite större ;)


Jag vill inte festa med fästingar.

Fiffig rubrik, va? Hähä. Jag har drömt om fästingar 2 dagar i rad nu, vaknar panikslagen och tycker att det klias på hela kroppen och till råga på allt så ligger det jämt 1 eller 2 katter i sängen. Och på dem bor ju fästingarna typ. Bort från min säng, din lymmel. Nä, fyfan. Finns det något jag verkligen avskyr så är det fästingar. Död åt dem alla!

Onödigt trams!

Säg en person...
..som du älskar av hela ditt hjärta -  Johan
...som du skulle offra livet för -  Jag vill inte dö :)

...som är den smartaste du känner -  Alla är blåsta. Yojjo och Alex har huvudet på skaftet ibland dock.

...som alltid får dig på strålande humör -  Johan, när han sätter den sidan till.
...som får dig att le när allt känns tungt - hahaha. Ante!

...som är den omtänksamaste du vet -  Alex

..som är en bitch -  Wewwe :)
...som senast skickade ett sms till dig -  Oskar
...som är en fjortis -  Dessie

...som är en föredetta bästa vän - Malin♥

...som är snygg - Leighton Meester

...som är osmart -  Haha förlåt, men. Jenny
...som är en riktig vän -  Alla mina vänner, väl?

...som är din älskling -  Johan

...som är den galnaste du vet - Wewwe
...som är den konstigaste du vet -  Blomm!
...som är underbar -  Mamma fan

...som är dum -  Johan.
...som du kan prata med om allt -  Alex
...som är din barndomsvän - Är inte vän med någon nu som jag var vän med då. Men Malin ligger väl närmast till?

...som du saknar -  Johan

...som betyder mest -  Mamma, Wewwe och Johan.

...som du har spenderat mest tid med - Eh?

...som du var dum mot när du var mindre -  Hihi, "Nestle"?

...som du tycker är snäll -  Jenny är snäll. Yojjo är snäll. Wewwe är snäll. Mamma är snäll. Ante är snäll. Oskar är snäll. Johan är snäll. Alex är snäll. Blablabla. Blabla. Bla.

...som du har sportat med - Jag har aldrig sportat.

...som du skulle vilja krama just nu -  Ed westwick =)

...som du inte har träffat på länge -  Jenny.

...som du vet saknar dig -  Alla saknar mig. Jämt.

...som du träffade idag - Antes syster.

...som du ska träffa när du gjort klart den här  - Wewwe och Ante?


I have been sunkissed.

Jag. Är. Helt. Slut. Inatt ringde Johan och väckte mig 0446. Det slår aldrig fel alltså. Don't get me wrong, jag älskar när min fisunge ringer, oavsett tiden. När jag skulle somna om igen, är det tre katter som slåss om min uppmärksamhet. Murre, Elvis och Bell. Hur mysigt? Jävligt mysigt.

Gick upp vid 1100 imorse, fixade mig, och så drog vi ner till stranden, jag Wewwe och Ante. Så en hel del färg har man ju fått. Men nu ska vi sätta oss på balkongen och äta pizza!


Blame it on the boogie.Gör testet HÄR.

Life goes on.

Opps, lite fel i förra inlägget, va? "I onsdags, alltså igår..." Nej nej nej, det stämmer ju inte. Det är väl fredag idag, alltså måste det ha varit torsdag igår? Så där det står tisdag, läs onsdag. Där det står onsdag, läs torsdag. För nej, jag orkar inte ändra inlägget!


And speaking of hell, it don't compare to this heat that I am feeling.

Oj, dålig uppdatering ser jag. Har verkligen inte haft tid att blogga då det har varit riktigt fint väder, så jag får väl försöka minnas vad som har hänt dem senaste dagarna.

Hm, jag har verkligen ingen koll alls på dagarna längre, men jag tror det var i tisdags, så bröjade dagen med att jag Ante och Wewwe drog ner till stranden och solade. Trodde nästan att man skulle avlida av värmen emellanåt, men vill man vara fin får man lida pin! Senare runt 16-1630 kom Chöörlie ner också, iklädd gympadojor, jeans, t-shirt, tjocktröja och keps?!? Galen man. Drog hem lite efter 1700 och så gick jag ut och träffade Yojjo, alltid trevligt :) Hände inte mycket mer den dagen, vad jag minns?

I onsdags, alltså igår (?) drog jag Ante och Wewwe ner på stan vid 11-1200, gick in på H&M, Guldfynd, Garderoben och blablalba. Sen kom Madde (Antes syster) och gjorde oss sällskap så gick vi till Åtellet (?) där dom bad mig och Madde visa leg för att köpa cola. Jamen visst. Varför inte? Det låter ju logiskt. Efter att Madde druckit upp colan drog hon,medans jag Wewwe och Ante begav oss till Dejvan och väntade på mamma. Vi käkade. Drog till bolaget. Snabbt hem. Duscha. Bajsa. Ja, nivet allt sånt där som man gör. Så drog vi ut till gräsplätten och drack och spelade kubb. Sen drog vi ner till Lommarn istället och satt där en stund. Men för min del vart det kallt och för mycket mygg så jag ville hem lika fort som vi kom dit. Och så blev det. Gick och lade mig. Johan ringer 0331 och pratar om jag vet inte vad. "Gumman jag ringer dig sen". Fine, godnatt tänkte jag. 0602 ringer han igen så vi pratar i 30-40 minuter kanske, men jag somnade inte förens runt 0730. Död? Japp.

Vaknade 1337 (ja, idag igen. Varför?) och fixade mig, åt frukost, målade naglarna och blablabla. Så drog jag Ante och Wewwe ner till stranden och solade i härliga 22 grader. Och idag badade jag faktiskt. Ja, jag badade i Lommarn! Uhh.
Kom hem för inte så länge sen, och kände att fan, jag måste ju blogga! Och voilá, klappat och klart. Nu ska jag sätta mig och steka på balkongen. Tjing.

Det händer bara mig.

Eftersom jag är ensam hemma så skulle jag laga mat till mig själv. Duktigt? Jag vet. Vuxenpoäng till mig. Iallafall så sätter jag på vattnet till spaggettin och går tillbaka till datan. Kommer på efter en halvtimme kanske att shit, vattnet kokar ju för fan. Så jag rusar till spisen. Va? Vattnet kokar inte? Nä, för jag hade fortf ungen på off. Jävla barnsäker skit.

Jag blir så arg.

Lille skutt.

Påtal om ingenting så glömde jag berätta att igår när vi var ute och solade så såg vi en kanin skutta omkring.


Ägaren låter tydligen kaninen skutta omkring helt ensam ute, även när han/hon/den/det inte är hemma. Det måste vara det dummaste jag hört någonsin. Iallafall så kom grannen till ägaren och öppnade grinden till balkongen så vi lade tillbaka kaninstackarn i buren.

Han är lika hopplös som en groda utan ben, min sötnos.

Ewelina: Älskling, ska du vakna nu?
Johan: Nej.. eller vad är klockan?
Ewelina: Den är halv fem.
Johan: Okej. ZzzZZzzzZz

Why spend mine when I can spend yours?

Godmorgon. JA godmorgon! Jag vaknade precis. Jävligt surt, eftersom det är så himla fint väder. MEN jag skyller på Johan. Klockan 0946 ringer han och väcker mig, och lite efter 1000 kommer han hit. Full som ett as. Och då menar jag verkligen full som ett as så att sova bredvid honom var inte det lättaste.

1337 (he-he) vaknade jag, och Johan vaknde också. Kinda. Men eftersom han ligger som en jag vet inte vad i sängen så gick jag upp. Blir väl att sitta på balkongen ett tag och sedan försöka väcka fjärtungen♥

I can see clearly now, the rain is gone.

Vilken underbart härlig, solig dag det har varit idag. Har försökt sola så mycket som det gick. Började med att jag och Wewwe satt på balkongen och stekte. Det var verkligen hur varmt som helst där. Sen så gick jag och mamma upp och handlade grillad kyckling, potatissallad, aprikoser och vattenmelon så gick vi upp till "våran" gräsplätt och mummsa i oss alltsammans och solade. Tänkte också spela kubb men det började blåsa rätt kallt så vi gick hem istället.

Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 2000 så vi kan spela bingolotto. ;) Vi vann faktiskt 200 förra gången vi spelade men eftersom vi hade dubbellott så vart det 400. Så hoppas på lite tur denna gång med.

I love u


Denna konversationen fortsatte såhär:


ewelina säger:

när jag får min ring kan du cykla in när du vill och få pengar till statiol.

ewelina säger:

mene, nu har jag ingen ring va

J.b säger:

okej, men nu tillbaka kaka då,

J.b säger:

va vill du ha för ring då? en ifrån guldfynd lr ifrån en kiosk?

ewelina säger:

guldfynd

ewelina säger:

den ska va i silver, och ha en diamant på

ewelina säger:

enkelt och snyggt

J.b säger:

okej ska jag börja cykla då?:)


Yes. Jag har ett skriftligt bevis :) 


Do you look away if I slob when I eat?

Godmorgon. Gick precis upp, har ätit honungsmelon till frukost. Mmm.. Idag händer inte så mycket, vi har planerat att äta pizza och kolla på Ringaren i Notre Dame och Svanprinsessan. En helt okej bakfyllesöndag. För det är väl söndag idag?? Har ingen koll alls längre.

Igår så drack vi, jag Ante Wewwe och sen mamma när hon slutade jobba runt 2200. Körde ölspel as usual, och jag kom på världens bästa regel. Ante fick inte prata eller röra sig. Bara när han skulle dricka. Så när det vart "hej knekt" så var det ju självklart vem som skulle få dricka :) Kom iallafall i säng runt 0200, var hur trött som helst av någon anledning.


hahah

hahah och åter hahah.


Det är med dig jag blir hel♥
Midsommar i bilder.Jag zooma in wewwe


Då skulle hon zooma in mig också. Det gick inte lika bra.


Sen var det dags för kransarna.Skitful bild men Wewwe och Ante tyckte den var klockren?

På denna bild vill jag inte att ni kollar på Wewwes galna ansiktsuttryck. Inte heller på Antes. Utan kolla på Wewwes hand. Vafan har hänt? Den ser ut som en potatis, minst sagt.

Det vart nog lite för mycke för Micke?

Och Ante söp vi under bordet. Bokstavligen.

Det finns hur mycker mer bilder som helst, men jag orkar inte ladda upp fler! :)

Midsommar

Yes, idag är det midsommar. Planerna för idag har hattat lite hit och dit, men nu är det bestämt att jag ska vara hemma med familjen :) Ska börja grilla snart och så, så det blir nog bra.

Runt 05-0530 inatt ringde Johan och väckte mig, ovanligt? Så då var det bara att kliva upp och släppa in honom. Han är verkligen underbar, min fisunge. Jag bad honom säga något gulligt, bara för att liksom. Vad säger han? "Dina ögon är lika vackra även om du är full eller nykter." Jaha okej. Tack då? Svårt att få upp honom imorse hade jag iallafall. Eller imorse och imorse. Klockan 1100 skulle vi gå upp. Men hans mamma skulle hämta honom vid 1300 så vi somnade om. Eller han somnade om, rättare sagt. Lite efter ett får jag iallafall liv i honom och så visar det sig att han mamma åkte hem utan honom. Hah! Somliga straffar Gud med detsamma :)

För en stund sen drog han iallafall så nu blir det väl att sätta sig på balkongen och vara trevlig. Blir nog lite bilder sen. Kanske.

-

Det är verkligen inte min dag idag.

Från den ena till den andra.

Kommer ni ihåg det här inlägget? Bell har slutat upp med att leka mamma nu. Men det verkar som om någon annan har tagit hennes roll.

Nämligen Elvis. Det är ofta man hittar honom i kattungarnas kartong. Och när dem är ute på golvet och leker av sig så ligger han alltid mitt i allt, och nästan vaktar dem. Slickar lite försiktigt på dem brukar han också göra.

Vad är det mitt öga skådar?


I will try to find my place in the diary of Jane.


Det låter som en kliché och en lögn, en kärlekssång,något patetiskt. Men jag vill bara ha dig.


Alltid dessa jävla blommor.


Tidsfördriv

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
Det var Johan. Så jag tror nog att det var en kille. Eller?

Vad står det i ditt nionde sms?
"Ja :) puss"

Vem ringde dig senast?
Johan :)

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil
En på Johan. Besatt? Nja..

Vilket språk är din mobil på?
Svenska

Vad heter din ringsignal?
Ras Cricket - skin, när Johan ringer. Pojken från Irak när alla andra ringer.

Hur många sms har du i din inkorg?
ingen aning.

Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från
"Är du med Johan eller?" från Blomm
Vem är din 13:e kontakt?
Blomm

Vem är din 20:de kontakt
dennis h

Har du varit i hop med nr 1?
Alexandra? Nej nej.

Vad har din mobil för färg?
den är vit.


Man tager vad man haver?

Veckans stora snackis i Hollywood är Chris Browns basketdejt Teyana Taylor, som är en slående kopia av hans ex Rihanna.

- Jag blir galen om fler reportrar fortsätter kalla mig Rihanna. Vi liknar inte ens varandra, skrev Teyana kort därefter på Twitter.

  I en intervju med Tmz slår hon också ifrån sig anklagelser om att hon försöker efterlikna den 21-åriga sångerskan:  
- Jag har alltid klätt mig så här. Jag har alltid haft den här stilen. Och mohawkfrisyren har jag haft i flera månader nu.


Du är det bästa som hänt en idiot som jag.

Oj. Det gick inte så bra att väcka Johan. Jag somnade också och vi vaknade nu.

Isn't he lovley?

Fan vilken dröm jag hade inatt. Jag drömde att Sofie dog. Ingen visste hur, men hon dog. Och helt plötsligt var jag Carrie i sex and the city och skulle skriva i min krönika om Sofie. Och Samantha ringde till alla killar hon haft sex med för att se om dom levde? Hm. Vaknade iallafall av att det ringde. "Skin skin som den sol du är" sjöngs det för fulla muggar och jag visste direkt att det var fisjohan som hade något på hjärtat. Han vart förvånad över att jag låg och sov halv 11 eller vad klockan nu var. Eh. Okej?? Iallafall så ville han komma hit och det tackar man ju inte nej till. Men nu ligger han och sover, sötnosen. Han har tydligen inte sovit nåt inatt. Varför? Han låg och tänkte på mig, säger han. "Fan vad du ljuger" sa jag då. "Men Ewelina.. Hade du bara varit tyst så hade det där varit jätte romantiskt." Hah. Ingen lurar mig.

Nej, nu ska jag lägga mig bredvid Johan och pussa på honom tills han vaknar :) ♥

So you think you can dance?

Jag älskar So you think you can dance. Jag älskar det. Speciellt säsong 2, det är den bästa säsongen. Jag älskar Benji Schwimmer. Jag älskar Travis wall. Jag älskar Heidi Groskreutz . Jag älskar Jessica Fernandez . Dom är så jävla grymma.
  
Lacey, Benjis lillasyster var med i säsong 3 och hon är minst lika bra som sin brorsa. Som vann, för den delen.
 
Och imorgon börjar det igen. Hoppas bara att den här säsongen är minst lika bra som säsong 2!

Skadeglädje är den bästa glädjen.

Jag älskar när folk tappar sin mat från gaffeln som dem för till sin mun. Jag tycker det är riktigt roligt. Speciellt när man ser deras förvånande min när dem inser att dem bara fick in gaffeln i munen och ingen mat. Detta hände Wewwe tre gånger idag vid matbordet.


Du och jag ska vara tillsammans tills fiskar kan stå.

Det bara är så.


Måndag.

Yes. Idag har det inte regnat alls mycket. Lite stänk bara. Med betoning på lite. Är sommaren bakom hörnet tro?

I've got lots of pictures in my head.

Söndag.

Vad finns det att säga? Idag mår man som man förtjänar. Igår drack vi här. Jag, Johan, Blomm, Philip, Oskar, Jesus, Roos, Wewwe och Ante. Någon mer?? En riktigt kul kväll var det. Lite för mycke ölspel. Och lite för mycke "varje gång någon dricker ska Ewe dricka lika många klunkar." Tack Oskar. Det ska jag komma ihåg :) Lite senare kom Malin också. Fyfan jag vek mig verkligen av skratt när vi pratade minnen. Skinkan på ögat. Spinky. Jesus/grodhataren.  Du är allt bra du, Malin :) Kom i säng rätt tidigt endå. 02-0300 någongång tror jag. MEN jag vaknar av att Blomm ringer. Vet ni när? 0658. Det är inte okej Blomm. Det är inte okej. Inte när vi pratade tidigare under kvällen om att du alltid ringer och väcker mig!!

Idag blir det iallafall en jävligt lugn dag. Mensen ska komma. Kul. Det regnar. Kul. Hoppas att det går någon bra film ikväll. White chicks vill jag se :)


Bästa. Ever.


Jag? Klen? Nej, inte alls.

Folk tyckte att jag var klen igår, eftersom jag tyckte att min väska var TUNG. Vilket den var. Okej?? Märkte när vem det nu var slog till mig på axeln att faan vad ont jag har. Kändes som världens blåmärke. Imorse kom Johan också åt min axel och jag som hade glömt bort min tunga väska och smärtan jag led av fick världens chock av hur ont det gjorde. Och det är inte förens nu jag ser hur röd jag är. Jag har ett ärr på min axel från när jag ramla med cykeln för något år sedan. Det är inte så stort, men inte heller litet. Nu syns inte det ärret längre. Jag är bara röd. Röd och öm. Och till råga på allt så är jag öm på höften också, eftersom väskan kluckar ju emot där när man går. 

Den där jävla väskan alltså.

I'll make it sweet on the lips as it can knock you out.

So baby yes I know what I am
And no I don't give a damn
And you'll be loving it

Some days I'm a super bitch
Up to my old tricks
But it won't last forever
Next day I'm your super girl
Out to save the world
And it keeps gettin' better

Slow it down, make it stop. Or else my heart is going to pop.

Igår slutade ju skolan som sagt. Riktigt skönt, det vill jag lova. Mötte Jenny, Jalle och Yojjo på Antep runt 1930 tiden, och lite efter 2000 drog jag och Yojjo ner i parken. Det var jävligt ovärt där. Jävligt ovärt. Lite roligare vart det dock senare under kvällen när man träffade på mer folk som man kände, istället för det jävla packet som satt där och hängde innan. Uhh.

Åkte hem till Johan runt 0100 någongång tror jag. Vart mycke om och men innan vi väl kom iväg. "Johan. Kom. Nu." Vadfan händer, tänker ni? "Han stod på min sko.." Det, var vad som hände. Eh. Okej?

Vaknar vid 07-0800 imorse av att det dånar "POJKE FRÅN IRAK, POJKE FRÅN IRAAAAK" från min mobil. Johan vaknade också. Vättskrämd såg han ut att vara. Gullegull :) Somnade om och vaknade vid 1200 igen och satte mig på bussen hem klockan 1240 eftersom WEWWE HAR TAGIT STUDENTEN FYFAN VAD HON ÄR BRA! Så då vart det en stark jävla bål och tårta som väntades. Dricka på tom mage? Ja, för tusan. Varför inte. Nu väntar jag bara på att potatisgratängen och fläskflién ska bli färdiga så ska de få sjunka ner i magen :)

Fyfan vad hon är bra.

 

Den vackraste stunden i livet var den när du kom.

"Ikväll ska jag testa en sak :) haha det får du dock se sen :) puss" skrev Johan till mig.

Borde jag vara rädd?

I'm just a little bit caught in the middle. Life is a maze and love is a riddle.

För ett tag sedan fick vi en ny granne. En jävligt irriterad sådan. Hennes balkong är precis över våran och hon "tappar" alltid ner saker på våran. Det kan vara jord. Det kan vara järnstångar. Det kan vara små saker som ligger och skräpar bara. En gång hittade vi även en matta. En matta. Okej? En jävla matta.

Grannen frågade Ante idag om vi hade några kattungar kvar, för hennes väns katt hade dött nyligen eller vad det var. Nu undrar jag, hur vet kärringen att vi har kattungar? Jag har inte sagt något. Wewwe har inte sagt något. Ante har inte sagt något. Mamma har inte sagt något. Hur kan hon veta?

Vi har kommit fram till att det måste ju vara så att hon har lyssnat på oss när vi har suttit på balkongen och pratat om kattungarna. Det är det enda logiska. MEN hur normalt är det? Det är ju inte så att vi skriker när vi pratar, så hon måste ju verkligen anstränga sig för att höra oss? Skumm granne, det där.

The miles are getting longer it seems, the closer I get to you.


Kom galenskap kom svart kom blöta tankar och drömmen om ditt skratt.

Mina älsklingar (örhängena på bilden) har varit borta sen jag vet inte när.
 

Hur tusan kan ett par örhängen som jag flitigt änvände bara försvinna? Jag tyckte det var jävligt märkligt och jag har sörjt dom ett bra tag. Men nu hände nog världens bästa grej. Ante kommer in och säger "Ewe, titta vad jag hitta" och placerar örhängena framför mig. Jag vart stum. Jag insåg inte att det var mina älsklingar först. Hur kunde det vara dom? Dom var ju försvunna. Han hade hittat dom under min mammas madrass av alla ställen. Nåväl. Nu ska jag aldrig släppa dom ur synen igen.

When you walked through the door it was clear to me.

Imorgon är dagen D. Ingen mera skola. Fyfan vad skönt. Tråkigt bara att det inte kommer vara skinande sol, för det hade gjort dagen så mycke bättre. Och på fredag så tar Wewwe studenten. Fan vad fort det har gått. Så på fredag kan jag inte tänka mig att det kommer vara en lugn stund här hemma.  

Inatt igen, kom Bellas och Edwards namn upp på den där irriterande jävla matchmaker-rutan. 88 procent såg jag nu att det var. "Köp en bröllopstårta" stod det. Hehe, ja. Det är ju det som komma skall :) Nu ska jag nog äta frukost vilket jag inte har gjort ännu. Har blivit dålig som fan på att äta. Har ingen aptit längre. What's up with that?

Get over it or stay with it.

Should I stay or should I go?

How can I decide what's right when you're clouding up my mind?

You got it, you got it,
Some kind of magic.
Hypnotic, hypnotic,
You're leaving me breathless.
I hate this, I hate this,
You're not the one I believe in.
With God as my witness.

I've got lots of pictures in my head, you'd better not turn off the projector.

Onödig skoldag, idag. Skulle mötas i parken 0915. Jag och Jenny kom dit kanske 0930 och då var ena läraren på vift och kom inte förens 0950 kanske? Yojjo, som hade slutat tidigt, kom ner lite innan elva och klockan elva slutade vi. Så vi satt kvar i parken ett tag och snacka lite skit. Sen gick vi ner på stan, kollade runt lite. Hittade inget som jag vill ha, men en hel del annat.. Lite internt, ja ;) Efter ett tag kom Jalle och André och hämtade upp oss så åkte vi hem till Jalle. Det slutade med att jag, Yojjo, Jenny och Jalle somnar och André sitter och spelar tvspel för sig själv. 
 
Är fortfarande hur trött som hellst faktiskt så det blir nog en tidig kväll ikväll. Fisjohan som är på krogen skulle kanske sova här, men man vet ju aldrig med han. Så han lär väl ringa och väcka mig sen så det är väl lika bra att försöka hålla sig vaken :)


Can't do it solo but you've got what tickles for me.

Inatt när jag skulle sova (ja, inatt. Jag kunde inte sova, somnade inte förens runt 0300) så hade jag MTV på som alla andra dagar. Och ni vet, det är ju sån där störande matchmaker-ruta mitt i allt som man endå aldrig kollar på så jag förstår inte vitsen med den. Men så reagerade jag iallafall på att det stod Edward i den där störande lilla rutan. Och vad är det jag ser? Edward och Bella, stod det. Ironiskt? Nu minns jag inte riktigt vad dem hade för procent men det var runt 80.

Sen stod det Malin och Niklas. 0 procent. "Malin, glöm det. Niklas är ingenting för dig." Detta är roligt just för att Malins brorsa heter Niklas.

Har precis fixat klart mig, så nu sitter jag och väntar på att Jenny ska bli klar och så ska vi bege oss ner i parken. Känns lite lame, faktiskt. Att vara där med klassen. Men vi ska jobba på brännan, tänkte vi. :)

Dom börjar bli stora nu.


How did we get here, when I used to know you so well?


Den här tjejen har jag mina bästa minnen med. Varje dag med henne var ett äventyr. Vi hade aldrig tråkigt. Jag saknar våra äventyr, faktiskt. Jag saknar när vi lekte Charlies änglar och trodde vi var tuffast i världen. Jag saknar våra chokladbollar med smörklumpar. Jag saknar när vi hackade på alla. Jag saknar att vi alltid skulle bråka med du vet vilka. Jag saknar att skratta åt dig när du säger dumma kommentarer som gör att folk kastar dig i buskar. Jag saknar när vi skulle plocka blommor till  våran koja i skogen, men vi vågade inte ta från folks rabatter så vi låtsades stå på händer och "råkade" ramla precis vid blommorna, och så roffade vi åt oss en jävla massa blommor. Och efter en dags kämpande med att fixa blommor så märker vi att våran koja är full av pissmyror. Jag saknar att vi jämt stängde in Murre och Zimba i din port. Varför gjorde vi det? Dom hatade varandra. Vad trodde vi skulle hända egentligen? Jag saknar när vi drog varandra genom ditt vardagsrumsbord. Jag saknar när vi låg i din soffa och kliade varandra under fötterna. För det gjorde vi verkligen jämt. Det var våran grej. Jag saknar Spinky. Jag saknar ditt skratt. Jag saknar din humor. Men mest av allt saknar jag dig. Jag undrar hur det hade blivit om du inte hade flyttat. Vi hade nog fortfarande varit lika tighta då. Det lovar jag.

Nu är det inte så att jag inte älskar mina nuvarande vänner. För det gör jag. Men hade dom också växt upp med Malin så hade dom förstått vad jag menar. :)

Mami♥

Mamma kom precis hem från jobbet. Med sig hade hon två kakpaket, dammsugare, och två chokladkakor. "Jag var lite sugen" säger hon.

MTV movie awards 2009.

Varje gång jag kollar på MTV movie awards reprisen, så lyckas jag av någon konstig anledning alltid börja kolla vid samma klipp. Alltid.


Alltså detta. Och jag blir lika irriterad varje gång. Vad gör hon? Kyss honom kvinna, KYSS HONOM!! Okej, jag vet att det var planerat att dom skulle göra såhär. Men jag förstår inte hur hon kan hålla fingrarna i styr. Jag vet att det skulle iallafall inte jag kunna göra.

Och ja, klippet har urkass kvalite, men jag hittade inget bättre, tyvärr.

Love him till your arms break, then he let's you down.

Nej, det var verkligen inget solväder idag. Det blåser ju kallt som fasiken. Lite trist faktiskt. Jag som ville bättra på brännan som knappt finns. Och det verkar inte som om dagen kommer bli speciellt mycke bättre heller. Ska ha ett samtal idag som jag inte vill ha. Hur kan människor vara så genomkorkade? Jag förstår inte.

Sunday, bloody sunday.

Härligt, vaknade runt 8 imorse av att solen lös. Somnade om med ett leende på läpparna, och vaknade igen för en stund sen och solen lyser fortfarande. Så idag blir det nog att man passar på att sola. Dock är det bara 12 grader, så vi får väl se hur det blir med mina planer.. Får hoppas på det bästa helt enkelt. :)

Lördagskvällen spenderades framför tvn. Kollade på Miffo och åt Sombreros corn snacks. Sådanna som finns i Amigo chokladen, ni vet? Riktigt goda är dom iallafall.

I've never wanted to stab myself in the eye more.

Igår hade jag, Ante och Wewwe planerat att ha myskväll. Vi köpte godis. Läsk. Chips hade vi hemma. Så skulle vi se på Deep blue sea. Allting började bra. Men precis när det vart riktigt spännande så började ljudet hacka. Vi pausade, tog en bensträcka, kiss/rökpaus och allt vad man gör. Tänkte att det kanske skulle funka bättre i nästa försök. Men tji fick vi. Ljudet var verkligen inte på våran sida. Jävla skrotfilm. Så vi kollade på LA ink ett tag sedan vart det sängdags.

Sitter just nu och väntar på att Jenny och co ska komma in, kanske träffa dom. Får se. Det börjar bli rätt kallt ute ser det ut som.


I'm in love.


Hur snygga är inte dom här? Helt underbart snygga, det är vad dom är.

I can feel heartache coming my way.

Fan. Jag orkar inte längre.

Relax. Take it eeeeaasy ;)


Din pojkvän: Johan Biloch

OM ER:
Hur träffades ni? - När jag skulle börja i 7an på hans skola.
Var det kärlek i första ögonkastet? - Nej, fan heller
Hur länge har ni varit tillsammans? - Jag vet inte faktiskt. Det har varit från och till en hel del. Men nåt år?
Hur ofta träffas ni?- Inte så ofta som jag skulle vilja. Rätt trist faktiskt.
Är ni förlovade? - Nej, rätt trist det också.
Är ni gifta? - Inte det heller. Men someday? Jag har mina knep mån tro.
Tror du att det kommer vara ni föralltid? Jag hoppas att det kommer va vi för alltid :)

OM HONOM:
Var bor han? Spillersboda
Hur lång är han? Inte så speciellt lång, men längre än mig iallafall.
Vad har han för ögonfärg? blå
Hårfärg? Mörkblond
Vad gillar han för musik? Rock
Vad gör han helst? Han spelar wow. Han dricker. Det var väl allt?
Har han några syskon? Han har en syster och två brorsor.
Älskar han dig? Ja, vem gör inte? :)
Kommer han älska dig tills hans hjärta slutar slå? Yes. Gud nåde honom annars.
Är han rolig? Jovars. På sitt egna fjantiga lilla vis.

DINA TANKAR OM HONOM:

Vad borde han ändra på? Hans självförtroende. Man kan inte säga att han är världens finaste, att han är bäst, att han har den fränaste stjärten av alla. För allt det vet han redan om.
Tycker du han är jobbig? Nej, det skulle jag inte säga att han är. Han är jobbig när han fiser hela tiden. Men jag älskar honom endå.
Är du svartsjuk? Ibland.
Är han snygg? Snyggast.
Blir du kåt på han? Haha. Jämt.
Vad tror du han tycker om dig? Jag hoppas att han tycker samma om mig som jag tycker om honom.

You can hear it in my accent when I talk, I'm an Englishman in New York.


Fredag.

Idag var egentligen planerna att vi skulle vara i parken ett gäng och fira Yojjo som fyllde år igår. Men som vanligt när man bestämmer något så vill inte vädret ställa upp. Det blåser. Det är 9 grader. Solen syns knappt. What to do? Blir väl så att vi firar henne någon annan dag istället, när det är bättre väder.

Die motherfucker die.

Åhh. Jag blir så arg. Once a jerk, always a jerk.

Jag skrattar så jag gråter.


I try to scream insted I smile.

Vad är det för dag idag? Är det en vanlig dag? Nej, för det är Yojjos 18de födelsedag.
Ja må hon leva ja må hon leva ja må hon leva uti hundrade år. Ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva uti hundrade ååår. Hurra hurra hurra hurraaaaaa.

Man sjunger väl mer? Typ "och när hon har levat och när hon har levat blablabla" men jag vet inte vad som kommer efter det? Så du får nöja dig med detta, Yo-hoe. Hoppas du får en underbar dag :) Jag älskar dig.

Mina frikort.The morning rain will soon be fallin' but I don't care cause I've already cried.

Fan. Det slog mig precis att jag har bara fem skoldagar kvar. FEM. Det är inte ens en vecka. Bara en dåre utnyttjar inte dem här dagarna. MEN den 8de juni så ska vi ha aktivitetsdag i parken. Det skippar jag nog. Kan inte tänka mig att Jenny kommer upp då heller så varför ska jag sitta som ett fån med massa iv-elever som jag inte ens känner? Va? He-he. Så det blir alltså fyra (!!) skoldagar kvar.

If someone said three years from now, you'd be long gone. I'd stand up and punch them out cause they're all wrong.

Nu ska jag äta jordgubbar med grädde, kolla på Paris Hiltons my new BFF och sen ska jag skölja ur slingfärgen.

Bella's lullaby.


Say that you're into me

Just let me know how it will be.

Drinks start pouring and my speech starts slurring, everybody starts looking real good.

Under mina 1 år och 4 månader som flitig bloggare så har jag bara skrapat ihop 408 inlägg. 408. Det var väl självaste fan.

If you could give me that something, you'd turn my life around.

Ni vet den där reklamen med tjejen som blir erbjuden blablabla kronor på sitt nya jobb, men säger att det inte känns riktigt bra nu? Eller den där de ligger en kille och en tjej och kollar på stjärnorna, och killen säger att "den där stjärnan kan vara du. Och den där kan vara jag. Och den där stjärnan kan vara vårt kärleksbarn" och även den tjejen säger att det inte känns riktigt bra?

Jag håller med dem där knepiga, störda tjejerna. Det känns inte riktigt bra nu.

I blow kisses that puts them boys on rock, rock. And they be lining down the block just to watch what I got.

Det här måste va det roligaste jag läst på länge.

We've got movies on the list to see, things to do just you and me. Calls to make from here to there and back.

Kom precis hem, har varit med Yojjo ett tag. Satt ute och pratade om allt och ingenting. Från bäbisar till gossipgirl till myggbett. Sen vart det riktigt ruggigt ute så då bestämde vi oss för att gå hem. Och när jag går där, ensam på vägen, så tutar en bil. En vit bil. Ingen bil jag kände igen. Sen vinkar en kille i bilen. En kille som jag inte heller kände igen. Han var blond, det såg jag. Men jag kände inte igen han. Var denna blonda killen någon som misstog mig för någon annan? Eller va det någon jag känner men bara inte kände igen för tillfället och nu tycker denna blonda killen att jag är taskig som inte vinkade tillbaka? Eller har denna blonda kille som intresse att tuta på okända människor och sedan vinka hejvillt? Det tål att tänkas på.

Dagens andra i-landsprobelm.

Ingen slingfärg idag. Hoppas på imorgon dock.

I'll figure out that figurative of figures "A" and "B", Images I imagined with pretty imagery, means you and me.

Johan har svårt att förstå att jag saknar honom. Jag blir så arg.


Dessa i-landsproblem alltså.

Jag hatar mitt hår. Jag hatar hatar hatar det. Vissa dagar är det för långt. Andra dagar är det för kort. Vissa dagar är det för mörkt. Andra dagar är det för ljust. Men inte så ljust som jag vill ha det. Så idag ska jag försöka rätta till ett av ovannämnda fel. Alltså färga håret. Eller slinga, rättare sagt. Dock uppstår nu ännu ett dilemma. Köper man en slingfärg (nu vet jag inte om slingfärg är ett ord. Om inte, så uppfann jag precis det) så brukar jag tänka när man är färdig att "men åh, jag skulle vilja ha en slinga där också. Och där. Och där. Amen vafan, jag vill ju ha en slinga där med" men köper man två slingfärger så blir det säkert för många slingor och jag kommer se blond ut. Vilket jag inte vill. Jag vill se sommarfräsch ut.

Äh, jag köper en. Lika bra. Better safe than sorry.

RSS 2.0