Do you belive in life after love?


Seems like love no longer can turn me on

Jag visste det hela tiden. Kärlek är inte till för idioter som jag.


Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt

Och du berätta att du saknar mig i natt.

I'm singing in the rain


It's been a long year

Jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans.

I'll put a flower in your hair


Sing me spanish lullabies

stört så som du håller på alltså


thinking of you 'til it hurts

jag kommer få min mens snart. jag känner det. pms kallas det,premenstruella spänningar. it's a bitch. Killar borde också få känna på den smärta som kallas mensvärk. nu kommer nog alla tänka "men en pungspark. ja jäääädrar så ont det gör"  i vadå? fem sekunder? ja,tacka gud för att jag inte är en kille som kan få ont i fem sekunder,eller mindre. tss,nej nej. mensvärk är riktig smärta. och till råga å allt så föder vi barn också. så härdade vi kvinnor är :) haha.

jaja,om en och en halv timme fyller min syster 18år,så hon mamma och ante ska ner på g och ta en öl. jag vill också på krogen,men det dröjer två år tills de.. Två. År.

vem sa detta..

dagens (läs: gårdagens) citat
- jag går och smygfiser

vilken fräckis.

Nådigt trött är jag. somnade fyra inatt,å jag skulle upp sju imorse. stabilt ewe,jäävligt stabilt. men kom jag upp då? nej minsann,jag snooza till halv nio,himla skönt. gick upp,duscha,åt frukost,fixa mig osv. och vad får jag veta? vi har inga lektioner idag ens. fatta att jag hade kunnat lega i min varma sköna säng NU. jaja,jag och jenny ska till skolan iallafall och jobba för vi är bra bättre bäst och alla vill va som oss.

jag har för den delen inte satt min fot utanför dörren sen i fredags.. vill inte ut i vårt vinterland :( va iofs ute i fredags natt och lekte i snön när den kom,hade snöbollskrig med chööörlie och wewwe typ fem på morgonen,och jag,mina vänner,segrade. haha. (enligt mig)


Jag är tom på ord.

så mycket blod, svett å tårar som jag gett er
era jävla snorungar fatta hur ni betett er


Jag blir gärna kär i dig.


I'm the new cancer

ska jag va ärlig så hade jag faktiskt glömt bort det. jaså,det hade du? jag ska också börja glömma bort saker som jag bara inte vill göra. har tröttnat på dina jävla ursäkter,men att du glömmde gjorde fan ondast av alla.

Igår va jag med jenny,vi hade grymt mycket överskottsenergi eftersom ingen av oss hade sovit nånting under natten,så vi hade jävligt kul,haha. ska inte gå in på detaljer.. senare på kvällen träffade vi jocke,kosken och andre,kosken gick hem,och vi gick till jocke,satt där och hade några asgarv medans vi åt våra cheeseballs. klockan vart mycke,så jenny skulle till bussen,vi följde med,sen drog vi till coop. Jocke ville att vi skulle gå till vigelsjögård,för det hade tydligen hänt massa läskiga saker för han och Chööörlie när dom va där,men feg som jag är så bangade jag och gick hem istället. Satte mig vid datan,men sen tänkte jag att "men det här funkar inte,jag måste sova" så klockan 2200 typ somnade jag. jag soooov till 1250 (jag ställde klockan för att inte missa våra bästa år,hahah varför?!) kollade på det,sen oprah,sen gick jag upp. ska nog duscha snart,måste vakna till,jag är fortfarande grymt trött.

it's your godforsaken right to be loved.

Ingen skola för mig idag,vaknade runt halv ett,sen somna jag om,och vakna klockan två. Vaknade inte ens av min väckarklocka,och det är ju det den är till för,att väcka folk, därav väckarklocka. (ja,jag skyller på den)
Har inte gjort så mycke idag,chillat,softat,ja ni vet,tog det lungt.

Klockan..sju? kom michaela och saga,så då vart det att jag lekte med sötnosen saga. mycke skratt vart det,hennes kommentarer cracks me up.

saga halkar när hon klättrar på soffan,och jag börjar skratta
saga: ewelina,du behöver inte skratta,det här är en farlig och svår lek,man kan faktiskt ramla.

Sen efter att dom dragit satte jag mig vid datan,helt plötsligt vart allt svart. vafan händer tänkte jag. trodde jag hade blivit blind eller nåt, sen hör man wewwe och mamma hojta om att  hur mörkt det blev osv,antingen blev alla blinda eller så gick strömmen,vad tror ni? ... inte en enda lampa på gården var tänd,inte ens preemskylten lös. allt va svart. Ni anar inte hur rädd jag blev. efter kanske fem minuter tändes det igen,så det va inget mer med det. hade tydligen blivit såhär runt ett idag också,och för nån vecka sen vart det också så. why?

Jag är kär.


den här mannen kommer jag gifta mig med inom kort.

Nära hjärtat men många mil ifrån

I may pretend that it is good without you, and move on.

Hårda tider för drömmare

vad har hänt med min kolla-mina-senaste-inlägg-och-kategorier-och-gud-vet-vad-lista? den är långt långt långt ner på sidan,när den ska va högst upp. varför?!?!?! det är också en sak jag lackar på. vafan gör den där nere?


If you have a big dick, you don't need a fancy car to pick up chicks

Jag. Har. Sömnbrist. for sure! Jag sover dåligt på nätterna,men endå är jag inte så jätte trött på dagarna, MEN inatt sov jag jätte bra och länge,och nu är jag helt slut. what's up with that? fan,jag lackar. Behöver uppmuntras!

Igår va en bra dag :) fast varför det va en bra dag håller jag för mig själv. mohah. Kan iallafall berätta att jag va med julia,yojjo och jenny. dom är bra bättre bäst så igår va jag helnöjd. except for the rain. vart tog sommaren vägen?
den är puts veck. Så nu står man här.. vit som ett lakan,i regnet, som snart blir snö å snö ärlikamed slask och snöbollar. och inget av det är något jag uppskattar.. alls!

Ser iallafall fram emot nästa onsdag,för då ska vi börja träna med några från klassen och pararellklassen (eller?). 10 ggr på badhuset,jag längtar. hoppas jag får fiiiin kropp efter,annars lackar jag på det med. får se om jag ens orkar träna,så lat som jag är. kommer inte ha tålamod. slänga mig på golvet och börja grina kanske. det vore väl en syn för livet?


obnoxious niggah


Jag blir nästan alltid irriterad, förbannad eller helt tom av att prata med min man. Varför? Vad är felet?


WHY WHY WHY?

Jag tror jag vet själv. Jag är rädd att bli dumpad och tar inte åt mig hans gulliga sida helt och hållet. däremot tar jag åt mig som FAN av hans svinerier. Patetiskt


Det vi tjejer gör så jävla fel i är att vi överanalyserar precis allt som handlar om dudes. Smsanalys hit, samtalsanalys dit tills man bryter ihop. Nu ska jag sluta krångla till mitt liv och alltid bara följa magkänslan! No shit, jag tror att det är det enda som behövs.


allt suger!

Jag hatar slampiga tjejer,jag hatar kåta killar
Jag hatar snåla människor,jag hatar mensvärk
Jag hatar människor som inte svarar på msn,
Jag hatar att jag älskar dig
Jag hatar att jag hatar allt.

Jag är tom på ord,alla är mer eller mindre idioter.


Kom igen då Britt Marie, kör för fa-an!


last night

  


do it

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811070945108378&a=1

potential breakup song

It took too long, it took too long
It took too long for you to call back
And normally I would just forget that
Except for the fact it was my birthday
My stupid birthday

I played along, I played along
I played along rolled right off my back
But obviously my armor was cracked
What kind of a boyfriend would forget that?
Who would forget that?

The type of guy who doesn't see
What he has until she leaves
Don't let me go
Cause without me you know you're lost
Wise up now or pay the cost
Soon you will know

You're not living 'til you're living
Living with me
You're not winning 'til you're winning
Winning me
You're not getting 'til you're getting
Getting to me
You're not living 'til you're living
Living for me

You can try, you can try
You know I'd know it'd be a lie
Without me you're gonna die
So you betta think clearly, clearly
Before you nearly, nearly bust up the situation
That you're gonna miss dearly, dearly

Which will it be?

She tries but misunderstands

Idag är jag för jävla seg. firade min födelsedag med att dricka hos jenny,med henne blomm och jimmy. det va kul :) kom i säng runt två,upp halv 10,sen åkte vi till skolan, nästan döda! men det va värt de.efter skolan gick jag och jenny hem till mig,hon satt vid datan och jag låg död i sängen med bell som sällskap. runt 5 lämnade jenny mig,då tänkte jag ta en power nap,men vart pigg istället,så det va inge mer med det.

imorn ska vi dricka :) hoppas jag på iallafall, mina vänner är så tråkiga så nästan alla bangar.  annars vet jag inte vad som händer. myskväll kanske.

I'm a b-day girl

peace

punani

allt är fan bara fel

man blir knäpp alltså

godmorgon.. (nej,det är ingen god morgon). är astrött,somnade klockan tre inatt och vaknade av mammas väckarklocka klockan 6. kunde inte somna om så låg och vred och vände på mig i sängen till halv 8.

har fixat mig och ätit frukost och så,sitter och väntar på att jenny ska komma hit bara,sen ska vi bege oss till skolan. En veckas lov till,tack? :) eller längre,det funkar också.
vad händer idag då?  får se om jag ens orkar göra något,kanske går hem och lägger mig direkt efter skolan. väck mig inte! för övrigt är det bara två!! dagar kvar till dagen D.

Känns ända uti fingerspetsarna



å taga din hand o ge den en lätt kyss
ge dig en blick blandad av oskuld o hyss
och säga " får jag bjuda på en svängom?
jag vet att du vill så kom kom kom"

Gud ska veta att jag letat
Efter nån som är en sån som
Lever livet håller drivet 
Hela färden, du är världens finaste

fake it 'till you make it

Igår va det fest,riktigt kul... det spåra,som vanligt i den här jävla staden. först en sjuk grabb som man bara vill hänga upp i ett träd och lämna honom där en vecka, sen vänner som spöar sina vänner.. det va en jävla massa mer som gjorde mig arg igår/idag men det orkar jag inte ta upp.






öl till salu säger:
jag vill iallafall ha en fet kyss :D


vårat inköp till herräng

  


RSS 2.0