new moon

Vlket elände mitt liv är idag. Jag är trött som fan och förkyld. Kan det bli värre? Nåväl, inatt efter Johans vanliga hyss så gick jag och mötte honom, "vi möts vid mekonomen" bestämde vi, men nehej, min fisunge var så seg att jag mötte honom vid busstation. Vaknade imorse, hoppade in i duschen och sådant, sedan begav vi oss ner på stan för att se New Moon. Enligt Johan var det en bögfilm, men jag tyckte den var riktigt bra faktiskt, inte lika bra som boken, eller Twilight, men bra var den. Efter filmen skildes vi åt, so sad, och nu sitter jag här. Funderar på att sova faktiskt..

Jag har förresten fyra (!!) blåsor i munnen, som typ har spruckit? Det gör så jävla ont så fort jag rör munnen, pratar, äter osv.

Why me??

Jenny Eriksson

Så minns jag dig som en person som aldrig gjort mig besviken
och jag minns hur du ser på mig och håller om mig så lätt du kan

Jag älskar dig, och jag kommer alltid finnas här för dig

Bloggpaus..

.. kan man väl säga att jag har tagit. Jag vet inte, det finns bara inte så mycket att skriva, och istället för att skriva massa onödigt trams som utfyllnad så väljer jag hellre att inte skriva alls.

Idag fyller iallafall mamma år, så ska fira henne lite sedan ska jag möta upp Yojjo och köpa en present (ute i sista sekund som vanligt) sen ska jag hem till världens bästa Johan.

Bilder från förra helgen kommer upp om någon dag, Jenny och Yojjo ;)

Lucky I'm in love with my best friend

Åh få, vad kallt det är. Nästan så att jag sitter här med gåshud. Anyway, Johan ringde inatt och väckte mig och undrade om han fick sova här, absolut sa jag och somnade om, vaknade igen vid 0220 av att han var utanför mig. Så jag öppnade åt honom och sedan somnade vi. Vaknade vid tio tiden, gosade, gosade och gosade ännu mer tills han skulle möta upp Blomm runt ett-två. Efter han dragit har jag inte gjort så mycket mer förutom att kolla på Next och ätit pizza. Johan ska förmodligen ringa och väcka mig inatt igen då han ska på krogen ikväll. Be my guest, säger jag bara.

(Tråkig blogg utan bilder)

Fredag

Vi fick betyg för estetisk verksamhet idag. VG fick jag (som nästan alla andra?) med bedömningen "ge mer kritisk bedömning av dina egna verk."

Vänta nu.. Va? Ska jag kritisera mina egna verk??

Tack, men nej tack!

Torsdag

Ja, bowling idag då. What can I say. Mina klena händer är inte byggda för att bära sådana tunga klot. MEN jag fick till en strike iallafall, så lite creds borde jag väl få? ;) När vi kom tillbaka till skolan satt vi vid datorn en stund, och jag och Julia fick den briljanta idén att vi skulle börja spela något nytt spel på Facebook istället för Sexy City. Happy Aquarium blev det. Dumt gjort, jävligt dumt. Nu är jag fast. Tänker bara på mina stackars fiskar som svälter om jag inte är där och matar dem. Suck. Jaja, sedan blev det film, helt okej var den faktiskt. Änglar och demoner. Något som inte är okej är att sitta två timmar i sträck på en hård jävla stol. Det tycker iallafall inte min rumpa.

Efter skolan drog jag hem och kollade på tv, sedan sov jag en stund. He-he. Snart blir det väl duscha och sedan sova ännu en gång. Läsa lite ska jag nog göra också!

No one stands a chance

Ewelina: Åh, dom har börjat visa reklam för New Moon nu!!
Johan: New moon? Vad är det?
Ewelina: Va..? Det är den nya Twilight filmen..?
Johan: Jaha, men kunde du inte bara ha sagt "den nya Twilight filmen" då?
Eweliina: Nej... Den heter New Moon.....
Johan: Jaha okej. Men vill du se den eller? Ska vi ladda ner den?

I. Am. Speachless. Jag vet inte vilket som är värst. Att trots mitt eviga tjat om denna film så vet Johan inte ens vad den heter. Eller att han tror att den har kommit ut redan (again, trots mitt eviga tjat om premiären den 20de).

Killar alltså.

You got a look about you

Hm, när man har en dator för tillfället så är det väl en bra idé att blogga lite också? Finns inte mycket att säga dock. Jag åkte hem till Johan igår. En riktigt myskväll blev det. Godis, cola, massage, film, och sånt där trams. Blood and bone såg vi, jag var lite skeptiskt först med tanke på att Johan valde film, haha, men den var riktigt bra faktiskt. Va? Om den var bättre än Twilight? Ehm, nej? Nädå, skämt åsido, det var den bästa filmen jag sett på länge faktiskt. Åkte in med 8bussen imorse och så knallade jag hemåt eftersom jag började 1030 idag, men när jag kom hem så kände jag mig inte på topp, så jag sjukanmälde mig och sedan somnade jag om. Utan min baby.. (Är det möjligt att efter 4 år bli mer och mer kär i personen i fråga, varje gång man träffas?)

Imorgon ska vi bowla med skolan (?). Aktivitetsdag kallar dem det. Jadu, vad ska man säga? Jag är nog sämre på att bowla än vad jag är på pingis. Så det blir nog en sight for sore eye att se.


I ♥ U

Tack Lollan, Yojjo och Jenny för presenterna! :) Dem var jättefina, allt ihop! ♥ Jag älskar er.

Lördag

Hm, jag kanske ska börja med att tala om att mitt internet hemma inte fungerar, därför har jag inte bloggat på sistonde.

Min födelsedag var jätte bra, var lite orolig för att Julia, Johanna och Jennifer skulle brista ut i sång inne i matsalen som dom hotat med, men tur så slapp jag den skammen så dagen blev perfekt ;) Igår hade jag iallafall födelsedagsfest hemma, hade räknat med sisådär 8-9 styckna, men nejdå. Vi blev väl runt 20 st kanske. Jag mötte Yojjo när jag hade slutat skolan, så fixade vi och donade, och så vid 7-halv 8 tiden kom gravida Jenny med den gigantiska magen, med sig hade hon en skiva som Jalle bränt ut åt mig. "Kottens party" stod det på, samt hade han ritat en tårta mitt i. Haha, tack för den Jalle! :) Kort efter henne kom Sofie. Underbart, alla mina babes på ett och samma ställe, kan det bli bättre? Sen lite efter 2100 kom Johan, Jonte, Michael, Blomm och Challe, samtidigt som dem kom så begav sig Sofie iväg på andra äventyr. Nu kommer jag inte ihåg klockslagen då alla kom, men Henke, Jimmy, Helena, Lisa, Hampus, Linda, Jimi, Wewwe, Pepie, Choken, Jalle Linus och två (?) av deras vänner dök också  upp. (Lite kaos blev det senare, men what's new liksom)

Kort sagt så var det en helt awesome kväll och jag och Johan kom i säng vid 5tiden, vaknade runt 10, jag gick upp och duschade, fixade mig blablabla. Sedan åkte vi hem till Johan med 1240 bussen. När vi kom hit så badade vi, jag vet inte vad det heter, hot tub? Eller? För inte fan är det ett badkar iallafall, det kommer bubblor ur den och allt möjligt. Jätte mysigt, och passande med tanke på skicket vi båda var i. Resten av dagen har sett ut så att jag har sovit, Johan spelat, vi har ätit mat och nyss kollat på film. Quarantine, eller något i den stilen. Zombiefilm typ, fem tummar ner.

Johan ligger iallafall och sover nu, så jag ska svara på lite kommentarer och läsa några bloggar och sedan ska jag pussa på honom tills han vaknar.

Bilder från kvällen kommer nog upp så småningom.

I'm a b-day girl

Vad är det för dag idag? Är det en vanlig dag idag?

Nej, det är min 17de födelsedag idag.

HURRA HURRA HURRA HURRA!

I-landsproblem

När jag och wewwe var uppe och köpte ingredienser till tårtan så var ju glasyr ett måste.

Ja, glasyr var det ja.

Nej, minsann, vi märkte nu att vi köpte kristyr. Som man har på pepparkakor ni vet.

Uhh.


Onsdag

"Blogga blogga blogga blogga" - Alright alright!

Morgonen började stressigt. Ställde klockan på 0830, tänkte snooza till 0930 eftersom jag började 1030. Men woopsi, jag snoozade visst för länge för vaknade av att Johan skickade ett sms klockan 1000. Så då var det bara att fixa sig snabbt som fan och sedan gå till skolan. Samhällskunskap första lektionen, läraren babbla på allt för länge som vanligt.

Emma (lite smått irriterad): Men du skulle ju bara gå igenom EN sak.
Läraren: Ja.. Jo.. Jag skulle ju det. Men jag tycker att det här är så himla kul.

Haha. Aw. Lunch efter det, och sedan matte. Hade prov, gick väl sisådär, mötte upp Wewwe efter jag slutat så handla vi ingredienser till min tårta. Mmmm, mumms!

Hrm. Ja. That's it. Nu är det dags för Greys Anatomy.


Söndag

Igårnatt kom Johan hit runt 0300-tiden, och var så söt som bara han kan vara. Och, så trött som bara han kan vara. Han somnade efter en halvtimme-timme kanske, medan jag låg vaken till 0500, minst. Vaknade lika lycklig som jag somnade, bredvid min lille stjärtis. Joel hämtade honom vid 1430 eller något, och vad gjorde jag då? Eh. Jag minns inte faktiskt. Ingen aning. Alls. 

På kvällen satt iallafall jag, mamma och Nicke och spelade spel. Poker, sen Geni. Jag förlorade stort på båda. Kvällen slutade med några lame-ass filmer, sedan somnade jag och vaknade runt 1500 idag. Ojsan hoppsan, så det kan gå.

Idag blir det nog plugg för hela slanten. (Eller. Inte?) Sen borde jag städa mitt rum också. Hrm. Coulda woulda shoulda. Man måste ha ork också.

RSS 2.0