hurra hurra huuuurra

En vecka tills jag fyller år.

borta bra men hemma bäst

Är hemma nu,skulle egentligen kommit hem imorgon men det va för jävla kallt och elementen funkade typ inte,så vi pallade inte va kvar. läskigt som fan va det. till en början. sen vart man van med alla ljud och mörkret och dittan och dattan. Fast yojjo va nog räddare än mig :) jag och jenny hade ett x antal asgarv pga henne,fast det uppskattade inte lille yojjo minsann, haha.

lägger upp en bild imorgon på allt vi köpte med oss,för yojjo är för lat för att ladda upp bilder nu.

this shit is supercalifraglisticexpealidocious

Tre försvarslösa oskyldiga tonårsflickor,mitt ute i skogen,i ett hus utan lås... visst låter det som början av en skräckfilm? jag vet :( Jenny har berättat att det inte finns något lås på huset i härreng,whats up with that? och det finns bara utedass. naaaajs. men hon försäkrade mig också om att benny (hennes hund) skäller om nån kommer. Va trygg jag känner mig nu. benny skäller!

Igår va en riktigt lugn & skön dag. jag mamma och wewwe hyrde några filmer och köpte lite
(läs: mycket) godis. vi hyrde what happens in vegas,shrooms, och alvin och gänget,haha! what happens in vegas och shrooms va verkligen sevärda. hann aldrig kolla på alvin och gänget,inte för att jag bryr mig,det va endå wewwe som ville hyra den. töntig syster jag har :)

            

Idag ska jag nog bara ta det lungt,och försöka att inte skrämma upp mig allt för mycke inför imorn haha. Dom som känner mig vet hur lättskrämd jag är och kan få en liten grej till att bli gigantiskt. (hehe)


You're yes then you're no

- J.Blomberg säger:

allt löser sig negativa ewe

Ja,blomm har rätt. som alltid. allt löser sig,och det gjorde det nu med :)


and one of ya'll suckas wanna get some of me

Idag.. vad händer idag? Antingen dricka och ha kul (vilket jag behöver) eller sitta hemma och häcka. Jag skulle dricka,wiho! MEN EFTERSOM MINA PLANER ALLTID SKITER SIG SÅ ANTAR JAG ATT JAG FÅR SITTA HEMMA! åh,jag blir så less på allt. allt allt allt allt allt! tråkigaste jävla fittstaden någonsin. allt  är stört här.

haha. fan va arg jag låter. är arg också! och till råga på allt så kommer typ inte jenny in idag heller. allt går åt skogen fan, gud måste verkligen hata mig. va tråkigt!
PMS,like a bitch. i would know.

The romance-loving fairytale-dreaming little girl in me died ages ago


En evig stor fantasi med everlasting changes och en evig låga.
Jag undrar hur långt man är villig att gå för att få det man vill ha.
Det känns inte äkta längre, passé, ge mig något nytt att bita i.


If I were a boy, even just for a day

Jag tröttnar mer och mer för varje dag.

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

It's like rain on your wedding day

På lovet ska jag,jenny och eventuellt yojjo åka till Härreng,Jenny har sommarställe där. Och fyfan va skönt säger jag bara. Behöver verkligen komma bort från den här staden och alla äckligt störda människor som hör till,innan jag sprängs. Jenny får inte många bra idéer,men när dom kommer så kommer dom,och den här va bäst. Jag säger ju att min fialotta är superduperbra. Hoppas bara det blir av,det händer ganska ofta att det är mycke snack och liten verkstad satt. haha. men nej. vi SKA! :)


Ironic

An old man turned ninety-eight
He won the lottery and died the next day
It's a black fly in your Chardonnay
It's a death row pardon two minutes too late
And isn't it ironic, don't you think?

It's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
It's the good advice that you just didn't take
And who would've thought it figures

Mr. Play It Safe was afraid to fly
He packed his suitcase and kissed his kids good-bye
He waited his whole damn life to take that flight
And as the plane crashed down he thought
Well isn't this nice
And isn't it ironic... don't you think?

Well life has a funny way of sneaking up on you
When you think everything's okay and everything's going right
And life has a funny way of helping you out when
You think everything's gone wrong and everything blows up in your face

A traffic jam when you're already late
A no-smoking sign on your cigarette break
It's like ten thousand spoons when all you need is a knife
It's meeting the man of my dreams
And then meeting his beautiful wife

And isn't it ironic, don't you think?
A little too ironic and yeah, I really do think

Life has a funny way of sneaking up on you
Life has a funny, funny way of helping you out

för att jag är

så jävla trött på det här. jag skulle aldrig medvetandes göra dig illa, eller vara elak.

och jag som trodde att knivhugg i hjärtat bara var en metafor,

- det är det inte


If you can count your money, you don't have a billion dollars.

Nu är jag arg. fyfan jag är så jävla arg. och självklart på johan. han borde lära sig hyfffssss!  för han är ohyffsad.

I love my chick

Samma visa varje gång. Som en gammal CD som har hakat upp sig. fan asså. Men jag säger som jag alltid sagt,det som inte dödar,härdar!

Sen vill jag bara säg att jag älskar Jenny. Jenny är knasig,virrig,allmänbildad (läs; inte),bitchig,obnoxious. listan är lång. MEN hon är även snygg,sexig och INTE singel,hon är bra bättre bäst och jag älskar henne. Om hon va kille skulle jag va tok kär i henne for sure. 


 se så söta vi är tillsammans,jag och min babe

(Onödigt inlägg)

så SÖT!

A for effort

Slutade 12 idag. eller slutade och slutade,jag gick då. Vi skulle endå bara lyssna på nå syoskit och det pallade jag inte lyssna på,ovärt för min del tycker jag. hejsvejs skolan tänkte jag,& så gick jag.

När jag kom hem så satt jag vid datan en stund,sen kollade jag på våra bästa år,och sen rådäcka jag. Minns knappt vad som hände på våra tråkigaste år,kan förmoda att jag låg & halvsov flera gånger. Men hey,det är ju inte direkt så att man missar något ;)

Igår va en bra dag. Typ. Fick mina humörsvägningar där runt 2300 men sånt är liveeeeet. Är nästan alltid arg/ledsen/grinig/sur/sne you name it. Nu för tiden alltså. Man kan ju inte alltid va glad jö. Men nu är jag hungrig och mamma ska iväg och handla,vilket jag tycker är passande. Hon undra vad jag ville ha för mat,men jag kom inte på nåt gott,så tänkte att jag skulle fråga mina kära vänner om råd. Till vilken nytta? Malin ville att jag skulle äta äggröra. Blomm tyckte korv med bröd. haha,vilken fantasi? :p Nejdå. tack för hjälpen bah.

Jag skulle göra allt för att få träffa Dig nu.

alla andra kan dö



   i'd fuck him, DAMN!


-

Allt är bra. bra. bra. bra. eller? jag biter ihop för att få dagarna att gå. Det känns inte som om vi känner varann längre,som om vi inte har något att prata om. vi brukade va bäst. nästan.


Ska sluta öppna mig här,till en viss gräns. Trots att det är så mycket jag inte skriver om,så skriver jag endå om en hel del. Jag skriver så att jag själv förstår vad jag menar,och vill jag att någon annan ska förstå,så ser jag till att den gör det.

ha-ha?

Min mamma är så virrig. jag bad henne köpa honungshalstabletter. Hon kommer hem med honung OCH halstabletter!

Bättre ensam än i dåligt sällskap

Åkte inte till jenny,orkade inte. Tyvärr. Har inte gjort ett piss idag,bara legat i sängen och glott på tv. Har inte ens orkat duscha. Borde nog göra det snart. Snart.

Igår trodde jag att jag hade blivit galen. Inatt fick jag damp på min nässpray. Vad kommer hända här näst? Jag vill inte ens veta :( En femma på att jag kommer hamna på psyket en vacker dag. (It was a joke)

Vill verkligen inte va sjuk längre. Jag orkar inte. faaan. Så nu ska jag multiplicera dosen alvedon,nässpray OCH halstabletter. haha!  Hoppas det funkar.


Obnoxious untill they shoot me on the day I retire

I live for the music, rollin' blunts, feelin' high, gettin' loaded - or take some pills and go to La La Land


I'll let you whip me if I missbehave

Idag har mina bästa vänner vart alvedon & nässpray. Inte för att de ger nå tecken på att jag börjar bli bättre,men vad ska man göra lixom. Har knappt ätit nåt idag heller,eftersom mina smaklökar är fucked up så är det ingen vits tycker jag. Åt kyckling till middag men det va bara kefft att äta det eftersom det inte smakade ett skit,så då gav jag det till katterna istället. dagens goda gärning typ!

Imorse hade jag jävligt svårt att öppna ögonen,dom hade typ klibbat ihop. (äckligt som fan,jag vet) Men nu har iallafall dom blivit bättre. Kände mig pigg imorse faktiskt,kunde nästan andas ordentligt också. med betoning på nästan. Men det varade ju inte länge minsann ;) Får se om jag åker till jenny imorn. Och gör jag det så är det mest för att slippa hennes griniga kommentarer om hur tråkig man är. hö-hö-hö-hö! Det är ju najs.

Do you care? I'm feeling fucking useless

Surprise, jag är sjuk. Igen. Är snorig,hostig,febrig,ont som fan i halsen + mina ögon är äckliga. what's up with that? Jag kan inte ens sova om nätterna. Fan,de här tär på mig. Skulle va med Johan idag egentligen,men det tycks alltid komma nåt emellan. hm,undrar om ödet försöker säga något?! nej,just kidding. Det är bara ren slump. yes sir!

Men vad händer i Ewelinas värld i helgen då? Imorgon ska jag bara ta det lungt,har verkligen inte lust eller ork till nånting. Men på lördag ska jag iallafall dricka. haha stabilt va? mjo. Jennys pappa fyller år på,jag vill säga måndag..? så vi ska tydligen fira han på lördag. Men nu kommer det bästa,på söndag ska jag va med my lovah! Hoppas bara att jag mår bättre till lördag & söndag. annars vet jag inte vart jag tar vägen. hänger mig nog då!

Har precis ätit,vi beställde pizza vilket va jävligt onödigt för min del,eftersom jag inte ens känner nån smak. Kul att äta smaklös pizza. haha näj! not really. Åt drygt halva bara,tänkte att jag sparar tills jag kan känns lite smak åtminstonde. så man kan njuuuta. & då menar jag till senare ikväll eller imorn. annars får jag väl skänka bort den jäkeln.

Tid har förlöpt

Igår klappade mitt hjärta hårt. Idag. Gör. Det. Inte. Det. Idag känns allt så fel. En puss hit,och en puss dit sen hejdå fort som fan. Du & jag ska vara tillsammans tills fiskar kan stå,men just nu är du.. keff. Jag med,antar jag.
Jag ska inte gnälla,med dig är jag lycklig & jag har dig. Så ewe,tyst nu bara.

Slutade 20 i ett idag,väntade på blomm tills klockan ett,så drog vi & käka,jag jenny och han. gött.
efter det drog vi ner mot stan & träffa på Oskar,Philip,Gräs, och Johan tror jag. då började ytligheterna. haha nej men.
Jenny åkte hem vid. jadu 4 kanske? så¨då gick jag och blomm runt & gjorde ingenting typ. tills vi träffade på gänget en gång till, + Hanna & dom. Johan va en smurf,haha. aja,jag och blomm kilade vidare & fortsatte göra ingenting. Fast vi hade kul :) tyckte jag iallafall. haha. vet inte riktigt när vi drog hem,har inte haft så stor koll idag,men kan tippa å halv 6?

men nu ropar tvn på mig! hejs

mitt keffa jag

jag vet inte om du varit vaken någon gång. men varje gång jag vaknar bredvid dig och möts av din rygg, kryper jag så nära jag kan och kramar så hårt. jag vill inte väcka dig.
men jag ger dig en puss, precis i mitten, mellan skuldrorna.
varje gång.

fråga mig inte varför mitt hjärta klappar så hårt idag.

<3

J.b säger:

ja tycker om att göra blommor


I'm giving up the role of pretender

Igår va en bra dag. den började segt,men det vände snabbt. så mycke som jag skratta igår,har jag inte skrattat på länge! En bra lördag helt enkelt!

Vaknade vid 6 imorse av min fittiga mensvärk. trodde seriöst att jag skulle avlida. låg & vred å vände på mig i drygt en timme,sen somnade jag om. skulle egentligen ha vart med johan idag också,men det sket sig ju. min mens har blivit fett keff.
johans nya smeknamn är skunken. :) i löööve my skunk


Nej, nu är snart maten klar & jag har endå inget vettigt att säga. så tjingding

Oh,darling come back to me


it's in the ABC of growing up

but maybe it'll all be alright,maybe it'll all be okay
'cause if people are buying tears,maybe i'll be rich one day.

They say the cool is all over me


OrkaOrkaOrkaOrkaOrkaOrka

Marknanden va okej. mer än okej. gick dit med julia och yojjo,vi åkte karusell haha. så jävla kul,kunde inte sluta skratta. (yes i'm a dork) Va nådigt yr efter andra åkturen.både jag och julia skakade,medans yojjo typ fick ont i hjärtat? haha yojjo i ett nötskal.
 
Åkte hem till johan med sista bussen, (20.40) vart lack på han så tjura i en halvtimme typ,sen orkade jag inte bry mig så då vart de mys & chips & ryggkli (för hans del). vi somnade runt ett,& runt 5 vaknade jag av att han snaaaarka. jag smällde till han å gud vet allt vad jag gjorde. men slutade han? nej! runt halv 6 slutade han,& jag somnade om. :)

Nu sitter jag här,& gör inte så mycke,kollar på våra bästa år,lol. när ska serien sluta? aldrig tror jag. men nu ska jag ut & prata lite skit med blomm.hejsvejs

Du är det roliga i hasch

Idag är det marknad. wiho? njä,jag vet inte. har sett fram emot det faktiskt. men nu? jag vette fan. Du ska inte va där,+ jag har inte direkt dom bästa minnena från marknader. well well. tar dagen som det kommer. hoppas det blir kul endå :)

Igår efter skolan  gick jag & jenny ner på stan för hon skulle pierca sig. först tänkte hon pierca näsan & ha en ring. haha,min egna lilla tjur tänkte jag. Men tillslut kom hon fram till att hon ville pierca ögonbrynet istället. När vi stod utanför stället vart hon en chicken. hon vågade inte. så vi gick å käka kinamat istället. hon ska pierca sig en annan dag. tippar jag på,hö-hö!Efter vi hade käkat åkte hon hem till sig och jag hem till mig. Somna gjorde jag också. vakna runt 7 å va seg resten av dan.

Nu ska jag få i mig nått att äta tror jag & sen fixa mig lite.

RSS 2.0