Solen steker. Ewelina leker.

Har precis kommit hem från en heldag i solen. Har kört kubb, badminton, vattenballongskrig, frisbee, solat, grillat. Riktigt härligt har det varit. Utklassat Ante i kubb tre gånger och suddat bort hans fula flin har jag också gjort. Mohah.


I belive in miracles, since you came along. You sexy thing.

För någon dag sen sa Johan att han var tvungen att flytta till Solna inom två veckor pga blablabla. Jag trodde inte riktigt på honom för han brukar dra såna här dumma lögner för mig. Men hur okänsligt är det inte att säga "fan va du ljuger din apa"? Men sen lät han mer och mer seriös och jag trodde jag skulle avlida. Sen säger han att han skoja. "Det va fan inge kul, johan. Jag höll på att börja gråta" säger jag. "Jag vet, jag insåg det sen :( men jag har tråkig" säger han då.

Jaha. Okej. Men om han hade tråkig så är det ju helt okej att säga sådär. Verkligen.

Idag skrev han att han ligger på sjukhus för att han fick stryk igår. Åh, stackars älskling, tänker jag, som självklart går på det. Men det är ju endå Johan vi snackar om så jag frågar om han driver. Inget svar. "johan??" skickar jag efter. Inge svar. "du ljuger ju!!" skickar jag också iväg. Men fan inge svar då heller. Då ringer jag upp honom. "Hej gumman" säger han glatt. "Vad gör du??" frågar jag mindre glatt. "Jag vattnar" säger han, fortfarande lika glatt och oberörd.

Och hans ursäkt denna gång var också att han hade tråkigt. Nu undrar jag, är det roligt att göra mig vettskrämd, ledsen, whatever? Den dagen Johan väl ligger på sjukhus så ska jag skratta hejvillt. För DET skulle jag tycka va roligt. Eller så skrattar jag helt enkelt för att jag har tråkigt just då, när han ligger där hjälplös på sjukhussängen. He-he.

I saw you with her today, the girl who took my place. You seemed so much happier with me. Or maybe that's just the way I wanted it to be.

Har precis kollat på John Tucker must die. Har aldrig sett den förr men har alltid velat göra det. Helt okej va den faktiskt.
Skulle egentligen ha varit ute hos Jenny idag och firat Jocke som har fyllt 19. Men jag kände att jag inte va på humör för att göra något idag. Ganska trist faktiskt. Men det är bara att ta det med en nypa salt.

Ligger just nu i sängen med Bell och småkatterna och lyssnar på turkmusiken som mina grannar spelar högt utanför fönstret. Funderar på att sova snart, är hur trött som helst så det skulle ju inte sitta fel.

You give me feelings that I adore.


And you don’t wanna keep me waiting, staring at my fingers, feeling like a fool.

Bell är nog världens påträngaste storasyster. Hon kryper in till Zingo och bebisarna i garderoben. Lägger sig bredvid och tittar, slickar, tar plats. När Zingo äter passar Bell på att ta över mammarollen. Hon sitter och lurar utanför tills Zingo är utom synhåll, då smyger hon in och slickar ihjäl dem små liven. Men hon är söt. Älskar allt och alla.



Storasyster och lillasyster.

I know it's not the smartest thing to do we just can't seem to get it right. But what I wouldn't give to have one more chance tonight.


There will be no rules tonight, If there were we'd break 'em. Nothing's gonna stop us now.

Nu har det regnat nästan hela dagen. Jag blir fan deprimerad. Det började när jag skulle gå hem från skolan. Det var väl jävligt typiskt. Kom hem genomblöt, lite trist eftersom jag precis nästan börjat andas ordentligt igen. Hoppas det inte blir värre nu bara.

Ganska skön vecka har det varit endå. I måndags var jag ledig. I tisdags tog jag ledigt. I onsdags var jag för utmattad av att ha legat vaken halva natten och försöka andas, så då vart det ingen skola. Idag gick jag. Imorgon är jag ledig. Lite ångest får man ju endå. Men what to do. Lätt att vara efterklok brukar jag säga.

Igår var jag en lycklig kvinna. Varför, undrar ni? Det kan ni ju ta er en funderare på :)

I know a place that we can run to and do those things we want to. They won't know who we are.


I'm singing in the rain.

Jävlar i min lilla låda. Ett jävla dån skärmde precis upp mig. Det åskade som faan. Och nu både ösregnar det och haglar.

Vafan håller jag på med?

Stick to what you know.


She's so much more than you're used to know's just how to move to seduce you.

Min förkylning blir bara värre och värre, och att spela kubb ute i regnet är kanske inte det alla bästa att göra när man är sjuk, eller?

Runt 1100 begav vi oss mot Täby, höll på att somna på bussen eftersom jag inte fick mycke sömn alls inatt. Dumma snoriga näsa och trorra hals. Dock somnade jag inte, MEN det var det andra som gjorde :)



Innan vi började kolla i alla affärer så käkade vi på mcdonalds, en cheeseburgare, en chickenburgare, en stor pommes frites och en liten cola. Sedan såg vi att det var "två hamburgare och en läsk för 20 kr" på burger king, så det åt vi när vi skulle åka hem. Fyra hamburgare och en stor pommes, och jag är fortf vrålhungrig. Så Ante wewwe och mamma är nu uppe på Coop och köper en fryspizza till mig :)

Hittade faktiskt rätt mycke i Täby som jag ville ha på en gång, vilket aldrig brukar hända mig. Så nu är det bara skor och hårfärg som jag ska införskaffa. Var påväg att köpa håfärg idag, men så kläckde mamma ur sig "ska du verkligen hålla på och slinga håret? man vet ju aldrig vart man lagt slingorna och blablabla" så då tänkte jag att men jo, det har hon väl rätt i, I guess.. Men nu ångrar jag att jag inte köpte det. Tack mamma :)

I miss the catch if they throw me the ball. I'm the last chick standing up against the wall.


  

If his status ain't hood, I ain't checkin' for him. You better be street if you lookin' at me, I need a soilder.

Johan bombade mig med frågor som dessa tidigare imorse
- Vad ska du göra i Stockholm?
- När ska du dit?
- Vem ska du dit med?
- När kommer du till Norrtälje?
- Vad ska du handla?


"Har du  något på hjärtat?" frågade jag honom. "Nej, inget särskillt" svarade han.

När hela världen står utanför vem är jag för dig då? Kommer du förstå?




And keep talkin' that mess that's fine, but could you walk and talk at the same time?

Kom hem för drygt en timme sen, har varit ute och spelat kubb. Riktigt skönt väder var det, så då får man passa på.
Stockholm imorgon som sagt. Vi åker väl tidigt så ingen sovmorgon blir det minsann. Vi hade tänkt köpa lite dricka och sätta oss någonstans och bara ta det lungt, så det blir nog mysigt. Sen ska jag kanske vara med världens bästa Johan senare också, men det får vi se hur det blir.

Och till dig som tyckte det var kul att lämna detta efter sig;

Postat av: ...
Visst borde hon byta kille;)

2009-05-22 @ 14:04:37

Varför borde jag byta kille när jag redan har den bästa?

I don't know much but I know I love you.

j.b♥


I hela mitt liv har jag väntat på livet.

Det var 21.8 grader ute sist jag kollade. I skuggan alltså. Fyfan va nice. hörde att det ska bli varmare imorgon vilket passar mig utmärkt eftersom att jag ska åka till sthlm då. MEN på onsdag ska det tydligen regna? Det var väl typiskt.


Jag håller med Bert.

Tobbe trollkarl: Nu är det upp till svenska folket att bestämma vem som går vidare. Litar du på svenska folket, Bert?
Bert karlsson: Nej, det har vi ju Malena Ernman som bevis på.

You spin my head right round right round, when you go down when you go down down.

Jaha, och hur tillbringade jag min fredagskväll då?
Det skulle bara va mamma och jag hemma så vi tänkte lyxa till det med att äta tacos, och sen göra tonfisköra, men sen så ringde Wewwe så då kom hon och Ante och gluffsa i sig vår tacos och sen vår tonfiskröra. Griiiisar. Gick upp och köpte godis, sen kollade vi på talang. Whiplash va ju bäst, for real. Synd att han inte kom vidare bara.


Småglodde lite mer på tv tills jag gick och la mig. Men det verkade inte vara någon som ville att jag skulle få sova. 0202 ringer Johan. "Sover du?" frågar han. Japp, jag gjorde ju det, kinda. Men jag svarade "nej nej, inte alls." Det var ju trots allt fisungen som ringde. "du har inte riktigt förstått vad jag menar när jag kallar dig bärnsten, va?" frågade han. "Eh, jo.. att jag är en fin sten?" sa jag. "Hehe, nej. Bärnstenar är sällsynta, typ en på miljonen hittar såna. Och du är också sällsynt, för det finns ingen som är lika fin som du." Åh, mitt hjärta smälte som en isglass i solskenet. Smörigt blask, men sånt gör mig glad. Efter vi lagt på så börjar Blomm ringa, men jag tänkte att "Äh, orkar inte svara eftersom min mic är paj och jag skrek väl tillräckligt när jag pratade med Johan". Men Blomm fattade inte galoppen och fortsatte ringa 6 gånger till. Till slut gav han upp, och då fick jag faktiskt sova. Ett tag. Bell började som vanligt leka rövare i mitt rum, tillslut vart jag så irriterad att jag stängde ut henne, men då hoppar kattfan först upp på handtaget i hopp om att få komma in, sen står hon i säkert en timme och bara kraffsar. Riktigt, riktigt trevligt.

And this head, this heart was breaking apart by the start. so long I'm gone.

Godmorgon Sverige. Igår drack jag med Wewwe och Ante. Förjävla kul hade vi. Körde ölspelet men istället för vattenfall så kom ante på att vi skulle ha konka (ni vet, som i sanning och konsekvens). Sakerna vi fick göra måste nog vara det roligaste jag sett på länge. Att man inte kommit på denna idé tidigare är ju bara galenskap. Efter vi spelat det några gånger drog vi ut och körde basket. Hur många poäng tror ni korta lilla jag fick då? JAG VANN VARJE GÅNG SKA NI VETA!! Näerå, jag fick 4 (!!) poäng första gången, sen 1 den andra. He-he... Efter vi spelat satt vi och tog de lungt bara. Lyssnade på musik och gungade. Drickan tog slut så alkolisten Wewwe och alkolisten Ante försökte desperat få tag i mer, gick inte så bra dock. Så jag gick hem. Det började endå bli jävligt kallt ute.

Vaknar 0958 imorse av att nån jäkel tycker det är roligt att ringa mig från dolt nummer men inte säga något. Hallå? sa jag när jag svara. Ingen respons. Hallå? sa jag då igen. Ingen respons då heller. HALLÅ??? lyckades jag pressa fram trots att jag var näst intill död. Men nej, ingen jävla respons fick jag denna gång heller. Då gav jag upp. La på. Somna om.

Vad som händer idag vet jag inte ännu. Det är ju ganska trist väder så jag känner bara för att ligga hemma och göra ingenting. Ja.. det låter bra.

-

Sorligt när människor inte förstår sig på ironi.

I was five and he was six. We rode on horses made of sticks

Bang bang, he shot me down
Bang bang, I hit the ground
Bang bang, that awful sound
Bang bang, my baby shot me down

Music played and people sang
Just for me the church bells rang

Overall, we couldn't have done much else. I think we pulled it off, I always thought we pulled it off.


Hej Oskar.

Du är ointressant! :)

Sometimes all you need is one.

Mamma fick ett brev idag som löd såhär:

"Hej! I november 2008 beslutade Socialstyrelsen att vaccin mot livmoderhalscancer (HPV-vaccin) ska ingå i det allmänna skolvaccinationsprogrammet från 2010. Det är glädjande eftersom det innebär att alla 11-åriga flickor i Sverige kommer att erbjudas vaccination mot livmoderhalscancern kostnadsfritt genom skolan. Men det innebär också att flickor födda tidigare än 1999 inte kommer att få vaccinet gratis. Om vi har räknat rätt har du en dotter i den här åldersgruppen."

Jamen det var ju verkligen glädjande. Givetvis slutar inte brevet där utan det fortsätter med att flickor mellan 13 och 17 år - fram till och med dagen innan de fyller 18 får rabatt. Men endå, det är ju inte gratis.

If I had to I would put myself right beside you. So let me ask, would you like that?

Jag vart lite osäker på ifall jag verkligen har rätt i den här bärnsten-frågan. Så jag kollade upp vad det verkligen är.


Bärnsten -
Bitar av förstenad kåda som mest härstammar från utdöda tallarter. Har en gul till rödaktig färg och innehåller ofta rester av insekter och växter

Hah! Tji fick Johan. Tror han att jag ska bli glad när han kallar mig kåda som innehåller insekter?
Men eftersom Johan är en smart kille, så tänkte jag att han måste ju haft en anledning att tro att bärnsten är fina stenar, så jag kollade vidare.

Bärnsten är en fascinerande smyckesten som har samlats och bearbetats sedan stenåldern. Ursprunget är kåda.

Smyckesten? Jaså. Han hade visst rätt. Delvis.

  

Fina stenar var det ju iallafall. Kanske inte världens finaste stenar, men fina nog för att bevisa att Johan hade rätt. Fast bärstensmyckestenar är ju faktiskt gjorda av KÅDA så jag hade också rätt. Yes, seger!

I see nothing in your eyes and the more I see the less I like.

Jag såg "trailern" för Ensam mamma söker. Min första tanke var "vafan måste alla säga det här är jag, och slänga ut armarna för?" "Varför säger hon att hon vill ha en karl med en fläskfilé mellan benen?" För hon säger fläskflilé Katrin. Inte fläskkottlet. Och sen såg jag det här klippet och skrattade hejvillt. Vem visste att jag och Katrin Zytomierska lade märke till samma saker? Va? Va? Va?


Jag såg dig på stan igår du såg ledsnare ut än då. Jag skrattade mig till sömns.

Hua mig. Jag mår inte bra. Börjar bli sjuk, och jag tror nog att det är den där jävla fisjohan som har smittat mig. Han är fan inte bra till någonting. Eller okej då, vissa saker. Mitt öga är cp också. Kul. Jävligt kul. Jag har inget immunförsvar what so ever. Johan har berättat för mig att om man har aids så har man inget immunförsvar. Det visste inte jag. Om det ens är sant. Han påstår även att bärnsten är fina stenar och kallar mig sin bärnsten medans jag envist försöker förklara för honom att bärnsten är kåda och tar då inte åt mig när han kallar mig så. För visst har jag rätt? Alltså borde man inte tro på allt som Johan slänger ur sig. 

Men vem vet, jag kanske har aids?

We’re gonna tear up the town. Don't be a baby, remember what you told me.

Det var gratis smakprov på nikotintuggummin på apoteket idag, så jag roffade åt mig en bunt. Kom hem och sa glatt "mamma vill du sluta röka?" Vad jag inte visste när jag tog dessa tuggummin var att det var UTAN nikotin. Men äh, då kan ju jag behålla dom för mig själv.

Get up and shake the glitter off your clothes now. That's what you get for waking up in Vegas.

Your touch is so magic to me
Strangest things can happen
The way that you react to me 
I wanna do something you can't imagine

I don't drink coffee, I take tea my dear. I like my toast done on one side.

På stan..

Tant till Jenny: Blablabla, snart är du byxlös.
Varför hon sa så, vet vi inte. Vad hon menade, vet vi inte heller.
Yojjo slänger nå skräp på marken.
Tanten: Du tappade någonting. Hallå, du tappa nått.
Yojjo: Men det är bara papper.
Tanten: Det spelar ingen roll, du måste ta upp det.

hehehe, där fick du så du teg din snorunge.

You can hear it in my accent when I talk. I'm an Englishman in New York.

Fan vilken seg dag. Gick upp tidigt imorse för att jag hade planerat att göra massor av saker. Sola, städa, gå på promenad med Blomm, duscha, plugga. Men nej, då möts man av ett pissväder så promenaden och solandet vart det inget av. Har inte heller pluggat eller duschat. Och städa kan man väl inte säga att jag har gjort heller. Dammsugit och så bara. Mitt rum alltså. :) Jag måste sluta skjuta upp saker, for sure.

Nej, nu blir det att hoppa in i duschen och sen försöka plugga lite så man har det klappat och klart tills Ballar av stål börjar.

Say no more.

Dåligt väder. Dåligt humör. Mensvärk.

Jag har blivit jätte taggad inför min tatuering. Så efter sommaren kör jag. Och nej, ni behöver inte fråga hur den ser ut och vart jag ska ha den, för jag kommer ändå inte berätta. Ok??

You don't know what you got till you're missing it alot.

Dålig upptaderingen pga att min dator hatade mig igår. Men nu är jag back in business så att säga.

I fredags skulle jag egentligen varit med Jenny och co hemma hos Yojjo, men kände att.. nej... Så då låg jag hemma och kollade på tv och myste med mig själv istället.

Igår drack jag lite med mamma, ante och wewwe, satt ute på balkongen i det sköna vädret hela dagen. Så lite färg har man ju fått. Hurra. Jag gick in runt 2200 för att jag tyckte det vart för kallt, så istället kollade jag på melodifestivalen. Alltså..  Hur många bidrag var egentligen bra?? Sverige körde på opera. Finland körde på rapp. Det var nog inte en enda låt som va schalger. Och att Norge vann kan jag fan inte förstå. Han sjöng som ett as. Det skar i mina öron vid vissa tillfällen. Och låten var fan inte ens bra. Okej att man röstade på han för att man tyckte han va söt.. men det var han ju inte. Lite sorgligt faktiskt.

Idag blir det nog bara att ta det lungt. Plugga lite. Eller, mycke. Måste göra alla mina svenska uppgifter som skall göras så att jag får mitt betyg i svenska.

Hårda tider för en drömmare.

Imorse va jag en lycklig kvinna. Men den här jävla dagen blir ju bara sämre och sämre. Jag har väntat på mat sen lite efter fyra. Och den verkar ju inte bli klar inom snar framtid. Lägg på ett kol nu för fan mamma... Fläskfilén borde inte ligga i handfatet på tining. Pommesarna borde inte ligga i frysen. Bean borde inte stå orörd i skåpet. Det borde ligga i min mage alltsammans.


<3

Today is such a lovely day.

Gemma ward


What will the neighbours say? Maybe that shaved hair will grow back or grandma will have a heart attack.

Johan och jag ska flytta till Skåne någongång i vårt liv. Just för att jag älskar dialekten och vill faan ha den. Men nu när jag berättade för Johan hur läget ligger till, så säger han "vem har du pratat med nu då?"

Jaha. Okej. Får man inte planera lite bara eller??

Tur för honom så gick han iallafall med på min plan. Så mina vänner, bli inte rädda ifall någon, någongång ringer till er och snackar med en sådan perfekt dialekt att ni bara vill skjuta er i huvudet för att ni inser att ni inte har alla pärlor på pärlplattan, eller all jord i krukan, jag menar, ni snackar ju liksom normalt, så oroa er inte. Det är bara jag och min skånska dialekt som vill säga hej.

Overall I think we did a good job. We did the best we could, I think we did the best we could.

Imorse runt 1030 vaknade jag av att nån katt skriker. Inte så ovanligt tänkte jag, dom gör väl allt för att jag inte ska få sova. Men sen kom jag på; BEBISARNA! Det måste vara dom som skriker. Så jag rusar upp för att kolla till dom, och vad ser jag? Douglas och Stinalee har på något sätt hamnat på golvet och Zingo som inte fattar att man ska ta dom i nackskinnet (hon försökte göra det på Ludwig förut men det vart kaos) springer förtvivlat runt och skriker och kollar på mig med ögon som säger "hjälp mig, hjälp mig NUU. Annars fiser jag dig i ansiktet när du sover." Och jag är ju Ewe the fixer så allt vart frid och fröjd.

Kom iallafall hem för en liten stund sen, har varit med Jenny, Sofie, Jalle och André (se vilket fint ordval jag valde till hans namn. Jag skulle uppskatta ifall du, Jenny, kunde sprida detta vidare till Jalle och André. Se,där gjorde jag det igen.) Vi gjorde inte så mycke. Åkte runt på stan, upp till donken, hem till jalle, kollade på ett x antal fula bilar, åkte och hälsade på Yojjo, och nu är jag hemma igen. Väntar på mat sen blir det väl att sitta här. Yes, jag tippar på det.

Hört igår.

Wewwe och jag solar på balkongen. When suddenly..

Ewelina: Åhh, Wewwe, har du fisit? Åhh, fyfan va det luktar.
Wewwe: Hahahaha. Schhhh..


Liten pojke1: Gissa vad jag heter!
Liten pojke 2: Va?
Liten pojke1: Jamen gissa vad jag heter!
Liten pojke3: Men ta av dig kläderna då.

11 bilder säger mer än tusen ord.












Looks like we've made it. Look how far we've come my baby.

Igårkväll runt 2300 började Zingo bete sig konstigt. Hon sprang runt och jamade och la sig där vi bäddat åt henne i garderoben. YES ÄNTLIGEN! Nu ska hon föda tänkte jag. Fast, näe.. Gick nån timme och hon gick därifrån och tillbaka till sina vanliga rutiner. Inga bebisar ploppade alltså ut.

Vaknade 0430 imorse av att Zingo står och skriker så då går jag upp för att kolla till henne. Hon lägger sig i mammas byrå, och då fattar jag att nu är det dags! Så jag sätter mig bredvid henne och det är inte förens klockan närmar sig 0600 som hon klämmer ut den första. Åh, den är så grymt jävla söt. Svart spräcklig med prickar på magen. Men färgen lär nog ändras lite, det gjorde de på hennes första kull. Den katten döpte jag till Ludwig. Ludde funkar också.
Sen efter en liten stund klämmer hon ut nästa. Svart med massa vita prickar, jag tycker den liknar en ko. Douglas heter den. Dogge funkar också. Sedan dröjer det ett tag och vi börjar tänka att "jahaja.. hade du bara 2 katter i den där stora magen minsan." Men tji fick vi. Hon klämmer ut ännu en plupp. Svart, med vit krage (?). Den ser nästan exakt ut som Naveln från Zingos första kull. Inget namn har den dock. Och nu, bara för nån liten stund sen föder hon ännu en till. Har inte riktigt sett färgen på den eftersom att mamma Zingo inte vill sluta slicka på sitt barn. Tror att det är stopp nu faktiskt. Inga mer barn. Eller vad säger ni?

Bilder kommer sen när vi har varit uppe och handlat batterier till kameran.


I love to love you baby.

Johan har varit mobillös for quite som time now, vilket har varit mindre bra för min del. Men nu, helt plötsligt skriver han såhär:

J.b säger:

haha syns har mobil bara bomba sms ifall det e så

J.b säger:

puss (L)


(nej jag hade inte behövt visa den sista raden men jag ville det,för det såg så trist ut annars, okej?)

Och innan jag ens hinner fråga vafan han menar, har han fixat en ny mobil? Hur länge har han haft den? Varför har han inte sagt något tidigare? Så loggar fisungen ut.

Jaha. Okej. Schysst.

Jag slänger då iväg, lite oskyldigt sådär, ett tomt sms till hans gamla nummer. Ni vet, bara för att.
Det levereras. Jag fylls av hopp.
Men inget svar. Fan också. Mitt hopp sjunker.


Men då, mitt från ingenstans så svarar han. Johan har en mobil igen! Jag är en lycklig kvinna.


I have to admit I sometimes lied in those letters, tried to make life better than it was.

Det finns 2 tatueringar som jag är sugen på att göra. Men vågar man?


And then I'll go dancing in the finest club and find a kid who's ready to play.

I ungefär 10 minuter försökte jag komma in på Yojjos blogg. Såhär stod det:


Jag fattar ingenting och blir arg argare argast och det är inte förens nu, 20 minuter senare som jag förstår varför.
Jag glömde skriva /unaffected. Jag glömmer ofta skriva det där jävla /unaffected. Yojjo, jag hatar att du heter /unaffected. Så, nu vet du.

Men det värsta var väl endå att när jag efter mycke om och men väl kommer in på hennes blogg, så fanns där inga nya inlägg. Damn you woman!

Är ni med mig?






And I nod at what could be the right time to nod.

Igår klickade jag mig in på, in my opinion, världens bästa blogg. Tro det eller ej, men den är faktiskt bättre än min! ;) Vad denna okända (egentligen är den ökänd) blogg heter behåller jag för mig själv, så kan ju ni resten sitta och läsa era skruttbloggar medans jag läser denna och ler.

Ledtråd: Jag var inne på Gaybloggen, klickade in mig på en blogg därifrån och på den bloggen så fann jag denna underbara ovannämnda bloggen. Lycka till.

Gemma ward.


Is it fine if I make more money than you?

Fan. Jag mår fortfarande pyton. Vafalls? Jag förstår ingenting. Dumma kropp.

Jag har ätit TRE (!!) gånger idag.
Måltid 1: kyckling, massvis med kyckling, potatissallad och baguette fylld med kyckling (!) och ost.
Måltid 2: mera kyckling och potatissallad, men skippade baugetten och satsade på gurka som tillbehör istället.
Måltid 3: två mackor i ugnen.
Och jag är fan fortfarande hur hungrig som helst. Känns som om jag är helt tom i magen. Då tänker kanske ni att "ja men Ewe du har väl skitit ut all jävla mat som du har proppat i dig och därför inte har något kvar i magen." Men tji fick ni, för så är inte fallet. Så nu sitter jag här och planerar måltid 4. Det blir nog kyckling och potatissallad. Det är ju SÅ gott.

Nej, nu ska jag hook me up some food och sedan fortsätta kolla på Butterfly effect.

I don’t count the marks on the wall and I don’t sleep well at all

Kläderna är bytta, men denna unkna doften omringar min aura likt förbannat. Hur kan det komma sig tänker jag? Är det för att kläderna som luktar gammal stuga ligger kvar i rummet där jag är? Mycke möjligt, så jag tar ut dom härifrån. Men det luktar fortfarande. Kanske är det för att kläderna som legat här inne och spridit denna unkna doft har satt sig i väggarna? I think so, så jag sprutar lite parfym runt om mig. ÄNDÅ är det en unken doft av gammal stuga som sticker till i näsborrarna mina. Och nu vet jag varför. Lukten sitter ju för fan i mitt hår. Men jag är inte på humör alls för att ställa mig i duschen för att få bort denna unkna doft från den gamla stugan, när jag helst av allt vill sjunka genom jordens yta.

People are like songs, it's true. Some seem dull at first but then they grow on you.

Eftersom mitt psyke inte är på topp idag så har jag inte orkat byta kläder ännu vilket jag borde eftersom min tröja luktar gammal stuga, och eftersom att jag sitter och andas in den här doften hela tiden (unken doft) så mår jag bara mer och mer illa eftersom jag får flashbacks.

Observera att jag har skrivit "eftersom" 4 gånger i det här lilla inlägget. 5 om man ska va noga och räkna med det sistnämnda.

En bild säger mer än tusen ord.


Det var ju något nytt.

J.b säger:

nu ska jag bajsa :)


Can you sleep when I grind my teeth?

Gårdagen började segt, Jalle vart inte färdig förens runt 1900 så jag Wewwe och Ante körde ölspelet i väntan. Mötte Jenny, Jalle, Yojjo, Hannes och Oskar vid preem när dom äntligen var klara och så begav vi oss mot Herräng. Lite trångt i bilen bara men man ska väl inte klaga. När vi kom fram satte vi oss och började dricka, och lite senare grillade vi korv. Riktigt mysigt var det, men jag hade nog klarat mig utan alla jävla fladdermöss som flög hej villt överallt. Efter korvgrillningen förflyttade vi oss in i huset eftersom det hade börjat regna och blivit kallt, minns inte så mycke detaljer faktiskt så skippar att berätta om resten. Gick iallafall och la mig okänd tid, och vaknade imorse pigg som en lärka. Men det vände lika fort och jag mådde värre än värst så jag gick och la mig igen i tron om att jag skulle må bättre, men tji fick jag. Fem minuter efter att vi satt oss i bilen börjar jag toksvettas och känner att jag måste spy, vilket jag gjorde också. Riktigt vidrig spya som var gul och smakade typ hasselnöt, trots att jag varken ätit eller druckit något gult eller ätit några jävla hasselnötter. Kul o veta, visst? :) Bilfärden hem kändes oändligt lång och allmänt jobbig, men helt plötsligt var vi på min parkering och jag skuttade glatt hem. Mår som ett as nu, tror jag kommer spy inom snar framtid igen, fan också. Jag har inte varit såhär bakis på hur länge som helst, och det är så skummt för jag varken drack mycke igår o jag vart inte så full. Så varför Gud,  varför?

Knasigt inlägg men min hjärna hänger inte riktigt med å jag orkar inte ens försöka skriva ett anständigt inlägg,tyvärr.


Friday I'm in love.

Ahhh. Fredag, härliga fredag. Solen skiner, fåglarna kvittrar (?) och att man är ledig är ju ett plus i kanten. Skulle egentligen åkt till sthlm idag men kände att de skulle inte riktigt bli min grej, så jag åker nog in i slutet av månaden när Yojjo också har pengar, om hon nu ska in då eftersom hon tydligen åkte med idag? I värsta fall får jag väll släpa med henne på bussen och in o ut i alla affärer.

Idag verkar det som att vi ska till Herräng, jag, Oskar, Jalle, Yojjo, André (?) och Jenny, så det blir nog mysigt. Så länge solen skiner, vilket jag hoppas den kommer göra. Inte bara idag utan imorgon och i övermorgon och i överövermorgon och i överöverövermorgon. Ja, ni fattar.

Nej, nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen. Eller, snart..

Du har missförstått, jag är inte värd det här jag har ingenting som du vill ha.

Kollade precis på Hjälp jag är med i en japansk gameshow, riktigt underhållande. Om man bortser från Anna Book som bara bölar och aldrig klarar av att göra utmaningarna. Varför ställer man upp i ett sådant program då, kan man ju undra.

Kollade även på Grabben i graven bredvid för nån timme sen. Michael Nyqvist är verkligen hur söt som helst i den filmen, och hans har sån jävla inlevelse när han skådespelar så han gör dom sorgliga scenerna till riktiga bölscener.
Efter filmen kände mamma och jag att vi var sugna på någonting, men vi visste inte vad så vi gick upp till coop för att impulshandla. Kom hem med 2 chokladkakor, dukat/mintkrokant, 2 3pack mer, apelsin/jordgubb och en cola. Asgott.

Summer never seemed to come along and when it did, it felt all wrong.

- hubbe säger:

vet du vad en smart arab blir baklänges?

ewelina säger:

bara trams.


You left me looking like a fool, boy

If you say that you're the one
How come you always bring me down?
How come you always bring me down if you say you're the one?

And if I'm always on your mind
How come you've been so hard to find?
How come you've been so hard to find if I'm always on your mind?

You left me looking like a fool, boy
You left me yearning for your love
Thought about leaving just to let you know that I am not for granted
Guess I am for granted

And when night has turned to day
I'll never leave you anyway
I'll never leave you anyway when the night has turned to day

How come you've been so hard to find if I'm always on your mind?


And I won't see you looking at that girl's butt this year on Valentine's day.

Varför blir jag svartsjuk?


Valborgsnostalgi.




Can we make out and pretend it’s all there?

Ska jag? Bör jag? Vill jag?

You’ll both be laughing, and she will be wondering the same as me: was I crazy?

Jag lämnade baconchips framme på köksbänken. Och nu hör jag hur Bell står och knaprar i sig dom, en efter en. Orkar man säga till??

And I know love will leave you all crooked, and I know he’ll start sleeping around.

Började dagen med att försova mig. Dock var det ingen allvarlig försovning, jag vaknade 0820 och skulle egentligen gått upp 0800. Så det var bara att pallra sig upp trots att jag hellre ville ligga kvar under mitt varma täcke. Skolan var seg, hade nå klassmöte (?) första lektonen om att folk inte sköter datareglerna. Tyckte det var riktigt irriterande att sitta o lyssna på det eftersom jag inte ens använder datorerna, men men.  Efter det; lunch! Tacos stod på matsedeln, fyfan va gott tänkte jag. Och det vare också.. inte. Det var köttfärssås (!!) och ris. Man har faan inge ris i tacos, och sen ska det bara vara köttfärs, inte köttfärssås. Yojjo hade varnat mig innan om att det brukar vara lite rinnigt, men jag trodde fan att hon överdrev. Anyhow, efter skolan mötte vi Oskar och Spyan vid coop, fast Spyan kom på att han hade nationella i engelska och att det kan han ju bara inte missa så då drog han och vi gick in i diverse butiker i staden. Hittade lite smått och gott inne på H&M som fångade mitt intresse.

Oskar skulle hem med fem bussen så jag och Blomm (som mötte oss nere på stan) följde med han till den, sen gick vi hem där lax potatis och dillsås väntade på mig. Yummy yummy in my tummy.
Händer väl inte så mycker mer idag. Borde städa mitt kaosrum, kanske skulle ta och göra det. Har också cv och personliga brevet kvar o göra. Oopps. Lär väl bli så att jag varken städar eller gör läxorna, det är ju mig vi pratar om. 

Burned out too quickly but in such a beautiful way.

Det känns fel att säga att det här bryter ner mig, men, det här bryter ner mig. Jag vet att det är jobbigare för dig, så jag känner mig så jävla självisk som ens känner såhär, när det tekniskt sätt är mitt fel alltihopa. Förlåt.

Skitsnack, ge mig kärlek och passion och hunger och magi så smälter jag rakt av.

Ingen ser och ingen vet
hur du lyser och hur du fångar
upp min skugga när jag är svag
och hur jag älskar att vakna
upp bland dina blonda lockar. ♥

Hate (I really don't like you)


You’re the cutest thing I’ve ever seen, like a teddy bear on heroin.

Nu ska jag kolla på Ringaren i Notre dame. Kollade på den igår också och jag grät som ett litet barn, seriöst.

Is your IQ higher than your neighbours?

Wewwe rotar i frysen och hittar en "glasstårta" och bestämmer sig för att ta en bit. "Mmm.. va gott de ska bli. Åhhh smarrigt" hörs tydligt från köket. Sedan följs det av ett *BzzzZzzzz PLING* "Åhnej, det bara rinner..."
Jag: Weronica.. Körde du glasstårtan i micron?
Wewwe: Jaha, jag trodde det var maräng..

Hello saferide can you give me a safe ride?

Ny design. Vad tycks? Och innan ni bah "Öhh..? Vafan är det här för jävla skitdesign?" eftersom det verkar bli knas för dem flesta, så tryck f5.


Valborg i bilder - del 3.










Would you freak out if I said I liked you?

Satan va trött jag är. Vill bara krypa ner i sängen och invänta John Blund, men jag måste vänta på att Jenny lagt upp resten av bilderna från valborg så att jag också kan göra det. Lika bra att få det gjort.

Valborg i bilder - del 2.

 

Jag tror att Hannes arm är en gädda varje gång jag ser den här bilden.


Hahah, ingen ser riktigt klok ut på den här bilden. Minst sagt jag.







Why are you not here with me doing crossword puzzles?

Have you ever had the feeling that no one really knows what you're all about?
And when you try to show them they all have things to do tonight, tonight?


I thought you said summer is going to take the pain away.

There's only 1 thing 2 do 3 words 4 you. I love you.

Eh, jag vet aldrig hur jag ska börja skriva. Man skriver en rad, suddar ut, skriver en annan rad, suddar ut, får en idé om hur man kan börja för att det ska låta vettigt men glömmer bort vad det va så man improvoserar, skriver en keff rad, suddar ut..

Åkte iallafall hem till Johan med 1730 bussen. Det var meningen att vi skulle kolla på One tree hill och Gossipgirl men så funkade inte hans TV, griiiis. Så vi kollade på Weeds på webbtv istället. What to do vid såna tillfällen. Sen kollade vi på White chicks, den är ju bara fööör bra. Johans första tanke var "fyfaan vilken skadad film" men sen kunde han inte hålla sig för skratt, vilket jag förstår :) Var tvungen att kippa efter luft imellanåt för tusan. Klockan sprang iväg och vi skulle sova. Låg och myste, pratade, nivet, det vanliga. Och mitt i allt lägger fisungen av världens fis. Ingen big deal tänkte jag, dom brukar inte lukta (eller så har jag vant mig), men fyfaan, jag trodde jag skulle avlida. Det luktade som om någon hade fisit i en burk i tusentals år, och sen öppnat burkhelvetet rakt under näsan på mig. Uhh.
Vaknade inatt av att det spöregnar. Kul. Jävligt kul. Har dock slutat nu och solen börjar kika fram igen.

Tingeling tingeling, betyder jag ingenting?

Igår av någon anledning fick mamma eller Wewwe för sig att vi skulle gå på loppis, vilket är jävligt roligt ibland så det var bara att fixa sig och sedan pallra sig dit, trots att man mådde som något katten släpat in. Men till min besvikelse var det en riktigt tråkig och lortig loppis, Golvet kunde man typ inte gå på, va rädd att hela ladan skulle falla pladask över mig. Men sen, efter mycket skratt åt vad folk faktiskt köper och tycker är fint, så såg vi det, disneyfilmerna! Jag och wewwe löpte amok. 10 spänn för en filmjävel. Mina ögon drogs direkt till Ringaren i notre dame. I gots to have tänkte jag. Jag plockade även på mig Grabben i graven bredvid och Deep blue sea, världens bästa hajfilm. Wewwe fick bara med sig Dumbo, den noerden. Efter att vi fyndat färdigt så gick jag till station för att möta Yojjo och sedan vänta på Oskar. Solen sken, så vi drog ner till parken och satte oss och senare kom Mange och André. Så vi spenderade mesta dels av dagen dära. Jenny och Jalle kom hem från sthlm runt 2200 så då fick dom köra hem oss eftersom det hade blivit förjävla kallt ute. Kollade lite på tv när jag kom hem, minns inte vad dock? Tror det va Real world faktiskt.

Idag ska jag hem till Johan. Long time no see.

Undra om han tvätta händerna efter.

ewelina säger:

vad gör du fisunge?

J.b säger:

bajsa precis(A)


Blame it on the alcohol.

Fyfan vad slut jag är. Trött och frussen. Sängen ropar. Bloggar imorn.

But this are the moments that we're going to remember.

Och hur mår man idag då? Jag kan ju erkänna att jag har mått bättre, helt klart.

Igår så kom Jenny, Jalle, Oskar, Mange, Lollan och André in runt 1930 typ, så kom dom till parken där jag och Yo-hoe väntade, vi letade upp en plats i solen, la ut vår filt, och satte oss och börja dricka. Satt där en stund och softilerade, tills Mange tyckte det vart för kallt, då drog vi hem till Yojjo istället, och såklart vill Jalle köra rosen. Spring för livet, var min första tanke, eftersom jag visste att jag skulle förlora som vanligt. Vilket jag gjorde, trots fusk denna gång med. Den andra omgången vi körde så körde vi med slatten, alla som skulle dricka va tvugna o hälla lite av sin dricka i en tillbringare, till slut inhöll den där jävla tillbringaren öl, cider, grogg, vatten, cola och "smirnoff". Jag såg inte fram emot att förlora och dricka upp allt det vill jag lova. Som tur var förlorade Jalle, men eftersom han körde bil så kunde han inte dricka, så då drog vi alla ett kort och den som fick högst va tvungen att dricka, jag tror det var Oskar som skulle dricka, men Jenny och han delade på skiten. Jag smakade iofs och äckligt va det inte, smakade godis lite.



Efter den trevligheten åkte vi upp till donken och köpte varsin cheeseburgare, sen åkte vi runt på stan lite, till spillan och lämna Oskar sen in till norrtälje igen. Runt 0300 var det dags att åka hem och sova. Vaknade 0700 imorse och mådde som ett as, tänkte att fan, det här va sista gången jag drack en enda droppe sprit. Men så lär det ju inte bli :) Kunde inte somna om heller, ville bara sjunka genom jordens yta. Och som grädden på moset kommer Elvis och ska kela, kände verkligen inte för det, så jag puttade ner honom från sängen ett x antal gånger, men kattfan kravlar sig ju upp likt förbannat, fattar inte vinken. Så då böjde jag bak hans öron så gick han runt och förstod inte hur ful han va.
Tvingade mig upp ur sängen runt 1200 efter mycke om och men, snackade med André på sms som ville att jag skulle "kröka för fa-an" "nej för fa-an" fick han som svar. Får se vad som händer idag, blir väl att ta det lungt bara och kolla på dom andra som ska dricka, med avsky i blicken.


Valborg i bilder - del 1.




















I feel so untouched.

Jag. Är. Slut. Gårdagen var riktigt trevlig faktiskt. Det började med att jag Yojjo och Jenny åkte ut till Jenny med halv tre bussen, efter en del stress i norrtälje, Jalle, Mange, Lollan, André och hannes skulle komma strax efter, men tji fick vi, dom kom runt fem kanske. Så då kom grillen igång, min mage bullrade av hunger vill jag lova. Efter maten började vi dricka, don't get me wrong, vi drack medans vi åt också. Lite senare kom Oskar och Blomm också, pruttis båda två. Minns inte så mycke detaljer satt det här inlägget är ganska värdo endå. Anyhow, fackeltåget gick utanför Jenny, och hennes far hade lagt ut en låtsasorm på grusvägen så alla vart rädda och hoppa till som små fån, mohah. Vi följde segertåget ner till kvarnudden där majbrasan var igång. Dock hade jag och Blomm tappat bort alla på vägen så vi virrade runt där och letade efter dom, tillslut ringde vi och fick reda på deras destination, så då begav vi oss dit. Det vart nästan bråk också, såklart. Trodde folk skulle kastas in i elden om jag ska va ärlig.. Sen löstes det och vi gick hem till Jenny igen. Runt 22-2300 (?) kom Becka och Natta också. Riktigt trevliga båda två. Fast att kvällen slutade tidigt för mig, runt 0230 gick jag och la mig, så var det en riktigt jäävla rolig kväll.

Vaknade imorse runt 1100 så då väckte jag Oskar och Yojjo. Varför inte liksom. Så då käka vi frukost, satt på altan och snacka lite skit, tills Lollan och Mange vaknade och gjorde oss sällskap. Solade på gräset, lekte med Zeta och Benny, drack cola. Sedan vaknade Jenny och Jalle också så vart alla hungriga så då åkte grillen på igen så Mange fixade flintastek. Det var pricken över i:t på min morgon. 1540 åkte jag och Yojjo hem, så nu väntar bara duschen på mig, sedan ska jag möta henne igen och vänta på att Jenny, Jalle, Mange, Lollan och Oskar kommer in så ska vi ner i parken och dricka. Bilder kommer senare när Jalle och Yojjo lagt in dom och så.

RSS 2.0